2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Iyi aksamlar kizlar bugun ultrasona girdim cinsiyetini soyledi dr bana gayet net bi sekilde dedi erkek geliyor diye bu kadar erken ogrenen var mi aklima takildi
Hayırlı olsun, sağlıkla doğsun. 12. Haftada görünebilir dedi banada doktorum.
Bişey sorucam kesen ne tarafında ve bebek ultrason kağıdına göre kesenin ne tarafında. Forumda bununla ilgili cinsiyet tahminleri yazmışlarda, sende de tutuyor mu?

Tsk ler insallah hepimiz saglikli bi sekilde kucagimiza aliriz Canim benim kesem sol tarafimda ilk ultrason da kesem yuvarlakti tahmine gore tutiyor

Kızlar bi şey sorcam
yaaa ben agda yaptir cam malum bölgeye
ama bi zarar olur mu

Ben yaptiriyorum canım bi sıkıntı olmadı ama yapan kişide dikkatli yapması gerek uyarınca dikkatli yapıyorlar ama ten daha hassas oluyor herhalde benim Canim cok yanmışti

Kese patlıcan gibiyse erkek, yuvarlaksa kız yazıyor ama bu tutmamış gibi, kesenin yeri solda olabilir de kesenin içünde bebek ne tarafta?
Benüm kardeşimin bir oğlu bir kızı var ikisinde de kese solda mesela.

Ya arkadaşlar valla komik oluyor ya. Kesenin yuvarlak ya da patlıcan gibi olması doktorun ultrasonu tutuş açışına göre değişiyor. Perspektif tamamen. Siz kendinize biraz yandan bakıncayla önden bakınca aynı mı görüyorsunuz? Yapmayın gözünüzü seveyim. Sağ sol meselesi de tamamen o ay nerden yumurtladığınla alakalı. Yapmayın böyle şeylerle güzel aklınızı bulandırmayın.

İSTANBUL BU KONUDA ÇOK İYİMİŞ HATTA BIKTIRIYOMUŞ SAĞLIK OCAKLARI SÜREKLİ ARIYOLARMIŞ.HATTA HAMİLEYKEN BAŞVURMADAN ONLAR BULUYORMUŞ HAMİLEYİ BURDA TIK YOK GİDİP HALA BAŞVURAMADIM DA

Evet doğru benide ilk onlar aramışti hatta nerden biliyorsunuz felan dedim sacmalamistim sürekli arıyorlar çok ilgileniyorlar ilk gebeliğim kürtajla sonuçlanincada saolsunlar telefonda bile çok destek oldular

Ya arkadaşlar valla komik oluyor ya. Kesenin yuvarlak ya da patlıcan gibi olması doktorun ultrasonu tutuş açışına göre değişiyor. Perspektif tamamen. Siz kendinize biraz yandan bakıncayla önden bakınca aynı mı görüyorsunuz? Yapmayın gözünüzü seveyim. Sağ sol meselesi de tamamen o ay nerden yumurtladığınla alakalı. Yapmayın böyle şeylerle güzel aklınızı bulandırmayın.
Vakit geçsin, eğlence olsun diye yapılan muhabbetler bunlar. Bilimsel hiçbir dayanağı yok, bunun herkes farkındadır heralde. Komiklik değil amaç yanlış anlamışsın.

Arkadasim niye geriliyosun bu kadar kalkipda bu konuda bilimsel konferans falan vermiyoruz egleniyoruz sonucra ne gelirse kabulumuz

Arkadasim niye geriliyosun bu kadar kalkipda bu konuda bilimsel konferans falan vermiyoruz egleniyoruz sonucra ne gelirse kabulumuz
Ben niye gerileyim niye saldırıyorsunuz şimdi? ablanızdan akrabanıza kadar örnek vermişsiniz. Fazla ciddiye almışsınız gibi geldi. Son cümlemi okursanız kötü niyet olmadığını anlarsınız. Ayıp yaptığınız. Anlaşılan fazla boş vaktiniz var.

Doktorum sık bulantı ve kusma hikâyemden yola cikarak guatrdan suphelendi.tahlil istemişti. Sonuçları gösterdim yokmuş şükür. Olsaydı bulantı ilaçları fayda etmezdi dedi.

Back