- 13 Ekim 2010
- 540
- 551
- 208
- Konu Sahibi ayse1234512
- #7.661
9+0 ım internetteki hesaba göre, biraz önce geldim doktordan.ne zaman duydun kalp atışını kaçıncı haftada
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
9+0 ım internetteki hesaba göre, biraz önce geldim doktordan.ne zaman duydun kalp atışını kaçıncı haftada
internette sekiz hafta yazıyor ama kafam karıştı bende cumartesi gün gitcem duyabilir miyim ki9+0 ım internetteki hesaba göre, biraz önce geldim doktordan.
Pardon yanlış yazdım 8+0 olacaktı.9+0 ım internetteki hesaba göre, biraz önce geldim doktordan.
şimdi oldu :) acaba ultrasyonda kaç haftalık görünüyor ve de hiç daha önce kalp atışını duymayı denediniz miPardon yanlış yazdım 8+0 olacaktı.
Büyük ihtimalle duyarsın benden 7 gün sonrasın ama cumartesi gidersen fark 5 güne düşüyor. Duyulur bence :)internette sekiz hafta yazıyor ama kafam karıştı bende cumartesi gün gitcem duyabilir miyim ki![]()
Doktorum 6. Haftadan sonra duyulabileceğini ama sık sık ultrasona girmeme gerek olmadığını söylemişti. İlk 5+ 0 da gitmiştim üç hafta sonraya yani bugüne gün verdi. Bende ilk kez bugün gittim.şimdi oldu :) acaba ultrasyonda kaç haftalık görünüyor ve de hiç daha önce kalp atışını duymayı denediniz mi
ben daha hiç gitmedimmDoktorum 6. Haftadan sonra duyulabileceğini ama sık sık ultrasona girmeme gerek olmadığını söylemişti. İlk 5+ 0 da gitmiştim üç hafta sonraya yani bugüne gün verdi. Bende ilk kez bugün gittim.
Mrb cnm aynı kaderi paylaşıyoruz benimde beklenen doğum tarihi 30 Ağustos yarın bende doktora gitcem kalp atımını duymak için hayırlısı olsun cnmKızlar ben çok fena acıkıyorum. Yemekten kalkıyorum 1 saat sonra midem bomboş sanki gibi acıkıyorum. Ama karnım şiş daha yediklerimi sindirmemiş oluyorum. Yerken de hemen doyuyorum. Çok dengesiz bi hal aldım. Yarın kontrolüm var inşallah kalp atışlarını duyabilirim![]()
benimde aynen ama yiyemiyorum mmide ağrısındanKızlar ben çok fena acıkıyorum. Yemekten kalkıyorum 1 saat sonra midem bomboş sanki gibi acıkıyorum. Ama karnım şiş daha yediklerimi sindirmemiş oluyorum. Yerken de hemen doyuyorum. Çok dengesiz bi hal aldım. Yarın kontrolüm var inşallah kalp atışlarını duyabilirim![]()
Kesem ve bebikim keseye gore cinsiyet tahmini olabiliyomus sizce ne
8+0 sın canım. Çünkü ben 8+ 2 yim. Muhtemel doğum senden 2 gün önce9+0 ım internetteki hesaba göre, biraz önce geldim doktordan.
Evt yanlış yazmışım, düzelttim sonra :)8+0 sın canım. Çünkü ben 8+ 2 yim. Muhtemel doğum senden 2 gün önce
Canım 6+4 ken karından duyduk biz.şimdi ben de 8+0 oldum.şimdi oldu :) acaba ultrasyonda kaç haftalık görünüyor ve de hiç daha önce kalp atışını duymayı denediniz mi
Onun pozitif çıkması bağışıklığının olduğunu gösterir, olması gereken bu zaten canım, korkma :)Kızlar iyi akşamlar ,bugün ilk defa bu kadar bulantı yaşadım ve neredeyse tüm aldığım kokulardan tiksindim sanırım bende normal olana geçiyorum,çünkü çok sakin gidiyordu şühpe ediyodum :) velasıl kızlar bi sorm olacaktı,ben 6.haftadayım dün de dedim ya doktorum bir takım testler istedi diye,demir,b12,troit ,kızamıkçık fln... Sizden de istedi mi doktorunuz ??? Benim kızamıkçık pozitif çıkmış![]()
Evet canım ya sağol öyleymiş,eşim panik yaptırdı :) doktorunu ara deyip durdu,korktum bende :) tekrar sağol canımOnun pozitif çıkması bağışıklığının olduğunu gösterir, olması gereken bu zaten canım, korkma :)