2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar benim gebeliğim gec döllenme benim doğum tarihim nasil hesaplanicak ya haftaya doktora gidicez daha kalp atişinida duymadik. Hic bilen var mi nasil hesaplandiğini ?
BENİM KIZIMDA geç döllenmeydi zamanla arayı kapatıyor ama benimki 9 gün geç yani 41+1 de doğdu doğum için sabretmeniz gerekebilir biraz :) birde bebkler geleceği zamanı biliyorlar merak etmeyin...

benimde doktorum vedat bey .onun için narlıdereden karşıyakaya gidiyorum çok memnunum.haftaya bu gun doğumum var.darısı sızlerin başına

maşallah size allah bizlerede o günleri göstersin hayırlısıyla inşallah... sağlıkla ve kolayca alırsınız kucağınıza inşallah...

QUOTE="ozdecik, post: 38749798, member: 196832"]Merhaba arkadaslar herkese hayırlı bir hamilelik dönemi ve sağlıklı rahat doğum diliyorum. Benim 2.bebeğim olacak kısmetse ☺️
Ay ne güzel benimde ikinci gebeliğim inşallah hayırlısıyla kurtuluruz[/QUOTE]

benimde ikinci çocuk bir yandan heyecan var bir yandan da korkuyorum yaş araları çok küçük diye allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

Lekelenmem oldu yine yaa off :KK43: :KK43:

allah yardımcınız olsun zamanla geçiyor ama anne için çok zor insan hep korku içinde oluyor ilaç kullanıyorsunuzdur zaten gerisini bol bol dua edin emin olun eğer alacak nefesi varsa ne yaparsanız yapın dünya ya geliyorlar kızımda ne korkular yaşadık ama şükürler olsun şuanda 23 aylık kocaman bir cadı oldu...

allah yardımcınız olsun zamanla geçiyor ama anne için çok zor insan hep korku içinde oluyor ilaç kullanıyorsunuzdur zaten gerisini bol bol dua edin emin olun eğer alacak nefesi varsa ne yaparsanız yapın dünya ya geliyorlar kızımda ne korkular yaşadık ama şükürler olsun şuanda 23 aylık kocaman bir cadı oldu...

Amin insallah cnm soyledigin gibi olur. 3 gunde bir igne vuruluyorum hergun vajinal jel....
Rabbim yavrularimizi korusun. Cumartesi kontrolum insallah sorun yoktur. Ne olur banada dua edin :(

Okulda cok üşüdüm bugun. Cok kastım kendimi birazda yoruldum malum :(
Ilac kulkaniyorum cnm. 1-2 damla oldu. Yatiyorum suan yarim saat oldu eve geleli
İçini ferah tut canım dinlen iyice takip edersin devamı gelecek mi diye inşallah doktora gidince güzel haberler alırsın benimde kanamam olduğu gece çok yormuştum kendimi ama bir şey yokmuş gökbay beyide bir dene çok memnun kalacaksın

Amin insallah cnm soyledigin gibi olur. 3 gunde bir igne vuruluyorum hergun vajinal jel....
Rabbim yavrularimizi korusun. Cumartesi kontrolum insallah sorun yoktur. Ne olur banada dua edin :KK43:
Rabbim yardimcin olsun canim insallah gecip gider kanaman bi daha da olmaz dualarim seninle

Doğumu konuşmadım muayene 70 tl canım. Bi arkadaş 3000 sanırım demiş doğum için. Benim de tahminim o kadardır heralde.
Aradım sordum canım, 2,500 doğum paketi, sezeryan normal fark etmiyormuş.. Çok kararsızım ben, Lokman Hekim düşiünüyorum bir yandanda.. Senin başka tercihin varmıydı??

Okulda cok üşüdüm bugun. Cok kastım kendimi birazda yoruldum malum :KK43:
Ilac kulkaniyorum cnm. 1-2 damla oldu. Yatiyorum suan yarim saat oldu eve geleli
Okulda sıcak ortam bulmanız zor tabii ama küçük bir sıcak su torbası kullanabilirsiniz, emin olun çok faydası olur, sanırım öğretmensiniz malum çok hareket olmadığı için üşürsünüz, bir deneyin..

İçini ferah tut canım dinlen iyice takip edersin devamı gelecek mi diye inşallah doktora gidince güzel haberler alırsın benimde kanamam olduğu gece çok yormuştum kendimi ama bir şey yokmuş gökbay beyide bir dene çok memnun kalacaksın
Çok sağol cnm. Memnunum aslinda doktorumdan.tesekkur ederim yinede ilgine.

Okulda sıcak ortam bulmanız zor tabii ama küçük bir sıcak su torbası kullanabilirsiniz, emin olun çok faydası olur, sanırım öğretmensiniz malum çok hareket olmadığı için üşürsünüz, bir deneyin..

Evt cnm ögretmenim. Ayaklarim cok üsüdü bugun. Kalın giyinmeme ragmen.sicak su torbasi iyi bi fikirmis. Teşekkür ederim

Doktorun haberi var hamile kalmadan önce söylemiştim. Bana dediği annelerimiz tarlada doğuruyodu ne şartlarda hamilelik geçiriyolardı dikkat et ama çok da takma dedi rahatsız olduğun yerde dinlen dedi
çalışma şartlarım ağır değil ama kokudan endişelendim. zaten artık alıştım ben kokuya da bebeğe zararı olmasını istemem. hayırlısı bakalım.
SENİN YERİNİ DEĞİŞMEK ZORUNDA YASADA BUDA VAR SANIRIM. BEN 7,5 SAATİ SÖLEDİM HERGÜN ÇIK DEDİLER EV Bİ SAAT ARABAYLA ÇOK PARA GİTCEK OZAMN HERGÜN 4,5 DA KART BASCAKSIN DEDİLER BNDE TAMAM DEDİM MAALESEF :KK43: ARADA ARABAYLA GELDİMMİ GİDİCEM. İSTERSEN YEMEKHANEDE OTUR DEDİ YA İNSAN DERKİ SEN KART BAS BİZ PARASINI MESAİ OLARAK VERELİM FALAN FİLAN. YOK İNSANLAR HAKKET ADİ YA MERHAMET İNANÇ ACIMA KALMAMIŞ. AMA BENDE 2,3 GÜN ARABAYLA GELİCEM 4,30 ALCAM ÇANTAMI ÇIKICAM İSTEDİĞİNDE ÇIK DEDİ ZTEN.
ben daha soyleyemedim. bilmiyorum da erken mi acaba işimde ağır değil çünkü, hemen hamileliğini öğrenir öğrenmez izinden bahsediyor derler mi bilemedim. ben olsam izin verdilerse yol uzun da olsa çıkarım. en azından evinde dinlenirsin işin varsa yaparsın.

kızlar saçınız dökülüyor mu benım normalin ustunde dökülmeye başladı. boyatamıyorum o yuzden mı acaba
Benim de tam tersi hamilelikten önce aşırı dökülüyordu şimdi ise azaldığını farkettim...

kızlar hamileliğinizi öğrendiğinizden bu yana dr.hiç tahlil verdi mi? herhangi bir tahlil??????????
bana hiç tahlil falan yaptırmadı da
CANIM HENÜZ BENİM DOKTORUMDA HİÇBİR TAHLİL YAPTIRMADI

Ben acayip pis boğaz oldum hele bir hafta yolda yürürken bir şeyin kokusunu duydum baktım etrafıma satan yapan yok o akşam kocişe buldurdum :)

YA BENDE ÇOK OBUR OLDUM NE BULURSAM YİYORUM MAŞALLAHIM VAR. DİĞER HAMİLELİĞİMDE HİÇBİRŞEY YİYEMİYORDUM

kızlar saçınız dökülüyor mu benım normalin ustunde dökülmeye başladı. boyatamıyorum o yuzden mı acaba

CANIM BUNDAN ÖNCEKİ GEBELİĞİM DÜŞÜKLE SONUÇLANDI VE HAMİLELİĞİM SIRASINDA SAÇLARIM ÇOK CANSIZLAŞTI VE AŞIRI DÖKÜLDÜ. GEBELİK BİTTİKTEN SONRADA DEVAM ETTİ. CİLDİYEYE GİTTİM VE B12 EKSİKLİĞİ ÇIKTI. SANA TAVSİYEM BİR CİLDİYE UZMANINA GÖRÜNMEN. BEN ŞİMDİ B12 İĞNESİ YAPTIRIYORUM VE ÇOK ŞÜKÜR SAÇLARIM ARTIK DÖKÜLMÜYOR.

AYRICA DEMİR EKSİKLİĞİ OLUNCA DA SAÇ DÖKÜLÜRMÜŞ

Back