2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

BENİM KIZIMDA geç döllenmeydi zamanla arayı kapatıyor ama benimki 9 gün geç yani 41+1 de doğdu doğum için sabretmeniz gerekebilir biraz :) birde bebkler geleceği zamanı biliyorlar merak etmeyin...

maşallah size allah bizlerede o günleri göstersin hayırlısıyla inşallah... sağlıkla ve kolayca alırsınız kucağınıza inşallah...

Ay ne güzel benimde ikinci gebeliğim inşallah hayırlısıyla kurtuluruz

benimde ikinci çocuk bir yandan heyecan var bir yandan da korkuyorum yaş araları çok küçük diye allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...[/QUOTE]

Hayırlısıyla gelirler insallah. Benimde oğlum 22 aylık zaman zaman bende aynı düşünceye kapılıyorum. Hamile olduğu öğrendiğimden beri kuzucum gözüme daha da küçük geliyo ☺️

Kızlar benim gögüs hassasiyetim tamamen geçti bu normal mi birkaç gün önceye kadar çok fazlaydı

benimde ikinci çocuk bir yandan heyecan var bir yandan da korkuyorum yaş araları çok küçük diye allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

Hayırlısıyla gelirler insallah. Benimde oğlum 22 aylık zaman zaman bende aynı düşünceye kapılıyorum. Hamile olduğu öğrendiğimden beri kuzucum gözüme daha da küçük geliyo ☺️[/QUOTE]

kesinlikle banada çok küçük geliyor kızım zaten sürpriz bebek oldu bu bebek, bir yandanda ne kadar da hazırmışım diyorum hemen alıştım bebek fikrine ama kızım için de bir yandan üzülüyorum idare edeceğiz bir şekilde nasıl onlar kıskanmadan bu bebekleri büyüteceğiz bilmiyorum...

illa sürekli ağrı devam edecek diye birşey yokki benim kızımda da olmamıştı göğüs ağrım 20 haftalıktan sonra ağrımaya başlamıştı, şimdide sızlama falan var ama öyle çamaşır giydirmeyecek kadar değil, arada bir olup geçiyor

Aradım sordum canım, 2,500 doğum paketi, sezeryan normal fark etmiyormuş.. Çok kararsızım ben, Lokman Hekim düşiünüyorum bir yandanda.. Senin başka tercihin varmıydı??
Canim lokman hekim devlet hastanesi gibi. Dikmende 19 mayis hastanesi var. Istersen orayida sor. Oranin fiyati baya uygun. Gecen sene arkadasim 950 tl ye normal dogum yapti.

illa sürekli ağrı devam edecek diye birşey yokki benim kızımda da olmamıştı göğüs ağrım 20 haftalıktan sonra ağrımaya başlamıştı, şimdide sızlama falan var ama öyle çamaşır giydirmeyecek kadar değil, arada bir olup geçiyor
Ay canım ne bileyim korkuyorum herseyden olan şey birden olmayınca acaba bir terslik mi var diye düşünüyorum :-(

Ay kızlar sağlıkla sıhhatle doğsunlar da başka bir şey istemiyorum Rabbimden. Cümlemizinnn. Bir arkadaşın bebeğinde anomali tespit edilmişti ona da dua ettim. Allah kabul eder inşallah

Kızlarrr bebişimin kalp sesini duydum, çok güzeldi :) allah duymayan herkese en sağlıklısından bir an önce duymayı nasip etsin.
5 şubata ikili test için gün verdi.
2,4 kilo almışım çok mu sizce??
ne zaman duydun kalp atışını kaçıncı haftada

Back