2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

1,3 milyar bir nüfuslü ülkede dünyanın 5 de 1 i olduklarını varsayarsak yapılan istatistiğin doğru sonuç vermesi patlıcandan daha muhtemel arkadaşım. İyi geceler
Uzatma canım artık, bunlar hep konuşulur konuşulacak da. Boşver dahil olma o zmn sen. Benim akrabamdan örnek vermem zaten yöntemin tutmadığını anlatmak içindi. Bi daha oku istersen.

B
Ben niye gerileyim niye saldırıyorsunuz şimdi? ablanızdan akrabanıza kadar örnek vermişsiniz. Fazla ciddiye almışsınız gibi geldi. Son cümlemi okursanız kötü niyet olmadığını anlarsınız. Ayıp yaptığınız. Anlaşılan fazla boş vaktiniz var.
Benim bos vaktim seni ilgilendirmez ki ayrica hangi konu ilgini cekerse o konuya dahil olursun digerlerini es gecersin biter gider

günaydın cici annişler bişey sorcam ilk muayende alttan mı bakılıyor acaba ?

Aradım sordum canım, 2,500 doğum paketi, sezeryan normal fark etmiyormuş.. Çok kararsızım ben, Lokman Hekim düşiünüyorum bir yandanda.. Senin başka tercihin varmıydı??
Benim riskli gebelik canım. Doktorumada güveniyorum. Beni de bi yıldır tanıyo hastane iş yerime yakın. Başka biyer hiç düşünmedim. Devlete giderim maddi olarak zorlancak olursam. Ama benim bi arkadaşım etimed hastanesinden memnun oraya da bakabilirsin. Kuzenimin eşi geçen ay Batıkent bilgi hastanesinde doğum yaptı.

günaydın herkese... bizim doğum zamanlarımız aynı gözüküyor. geçen cmts gitmiştim dr.a alttan baktı. haftaya cmts'ye randevu verdi. Hem bundan sonra karından bakacağını, hem de tahlilleri yapacağını söyledi
tşk ederimmn yarın gitcemm

Iyi aksamlar kizlar bugun ultrasona girdim cinsiyetini soyledi dr bana gayet net bi sekilde dedi erkek geliyor diye bu kadar erken ogrenen var mi aklima takildi
Öncelikle hayırlı olsun ilk hamileliğimde bizim doktorumuzda oğlan geliyor demişti ikili taramada daha sonra yok dedi sütlü Huriye bu :)
Günaydın
Hayırlı cumalar
son iş günü şükür ki...
artık sevinemiyorum hafta sonu kurs çıktı birde başıma daha erken çıkıyorum evden :(

Benim riskli gebelik canım. Doktorumada güveniyorum. Beni de bi yıldır tanıyo hastane iş yerime yakın. Başka biyer hiç düşünmedim. Devlete giderim maddi olarak zorlancak olursam. Ama benim bi arkadaşım etimed hastanesinden memnun oraya da bakabilirsin. Kuzenimin eşi geçen ay Batıkent bilgi hastanesinde doğum yaptı.
Ben keçiörende oturuyorum canım hepsi uzak bana, sağol yinede..

Canim lokman hekim devlet hastanesi gibi. Dikmende 19 mayis hastanesi var. Istersen orayida sor. Oranin fiyati baya uygun. Gecen sene arkadasim 950 tl ye normal dogum yapti.
Yaa ben keçiörende oturuyorum çok uzak Dikmen :( Off yaa napıcamı şaşırdım ooff

Canim lokman hekim devlet hastanesi gibi. Dikmende 19 mayis hastanesi var. Istersen orayida sor. Oranin fiyati baya uygun. Gecen sene arkadasim 950 tl ye normal dogum yapti.
Devlet hastanesi gibi derken, yani benim bildiğim devlette ayrı odan olmuyo, eşin falan yanına gelemiyo hemen, doktorlar daha sabırsız, bu farklar yok mu sence Lokman'da :(

Back