2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bilmem doktorum geç çağırdı ben de ısrar etmedim. Herkese de söyledik tedirgin oluyorum kalp atışını duymadım diye daha. Yarın gidiyorum o zaman.
Devlet hastanesi mi? İstediğin zaman gidebilirsin ki, 2 günde bir olmadığı sürece, bakma sen onların gün verdiğine sonuçta sormak istediğin şeyler olabilir.
Bulantın falan var mı

İkili ve dörtlü testi yaptırıcam inşallah vakti geldiginde..
bebeği aldırmak içinmi hayır !!
Varsa öyle bir durum hazırlıklı olmak için arastırmak icin ..
Bencede Rabbim nasıl yazarsa o olur, Allah kimseye sağlıksız bebek vermesin ama verdiysede aldırma cahilliğinde bulundurtmasın..

ben 20. haftaya kadar hic kilo almamistim. toplamdada 8 kilo almistim :)
Bu gidişle ben de kilo alamayacak :( değil 18 kilo 8 kiloya da raziyim.Anam çok iştahsizim bulantılarım fazla.inşallah fazla uzun sürmez bu durum

herkese merhaba ikili test konuşulmuş galiba... bildiğim kadarıyla ikili test bebeğin ense kalınlığından down sendromu olup olmadığına bakıyorlar. ben kızımda da baktırmamıştım bunda da baktırmayı düşünmüyorum. zorunlu olmadıkça kürtajı onaylamıyorum. bu testlerde zaten %100 doğru sonuç vermiyor. velev ki Rabbim öyle bir melek verdi bana bunu erkenden öğrenip kendini yıpratmanın bir anlamı yok. yine de herkesin kendi tercihi
Sanki duygularima ve endiselerime tercuman oldunuz tesekkurler

herkese merhaba ikili test konuşulmuş galiba... bildiğim kadarıyla ikili test bebeğin ense kalınlığından down sendromu olup olmadığına bakıyorlar. ben kızımda da baktırmamıştım bunda da baktırmayı düşünmüyorum. zorunlu olmadıkça kürtajı onaylamıyorum. bu testlerde zaten %100 doğru sonuç vermiyor. velev ki Rabbim öyle bir melek verdi bana bunu erkenden öğrenip kendini yıpratmanın bir anlamı yok. yine de herkesin kendi tercihi
Yani o testlerin amacı sadece çocukta zihinsel veya fiziksel özür için mi?
Başka bir amaç yoksa aslında doğru söylüyorsunuz..
Diyelim ki özrü var bebeişin onu öldürmek canice olur sanırım :(

birileri bana moral versin lütfennnnn
sabah karnımda hafif bir ağrı vardı ne güzel bebişlerim burda diyordum sonra hapşurdum saatlerdir tık yok daha kese görmeye de gitmedik doktorum 10 ocak cumartesi için çağırdı acaba kese var mı yok mu, hapşurunca, wc ye gidince bir şey mi oldu diye düşünmekten kafayı sıyırcam ya tecrübeli arkadaşlar bir şey söyleyin lütfen ya

Kızlar ben özele gidiyorum da, Bi sonraki randevuyu 1 ay sonraya randevu verdi. Hepatit testi felan yaptırıp gel dedi. Şimdi devlete gitsem bu süreçte hem testleri yaptırıp hem bebeğimi görme şansım var mıdır? 1 ay çok uzun çatlarım ben :KK17:

Yani o testlerin amacı sadece çocukta zihinsel veya fiziksel özür için mi?
Başka bir amaç yoksa aslında doğru söylüyorsunuz..
Diyelim ki özrü var bebeişin onu öldürmek canice olur sanırım :KK43:

Ben de o testleri yaptırmayı düşünmüyorum..
Aynen bebeği aldırmak canice olur bence de.
Rabbim verdiyse bu yavruları vardır bir bildiği.

birileri bana moral versin lütfennnnn
sabah karnımda hafif bir ağrı vardı ne güzel bebişlerim burda diyordum sonra hapşurdum saatlerdir tık yok daha kese görmeye de gitmedik doktorum 10 ocak cumartesi için çağırdı acaba kese var mı yok mu, hapşurunca, wc ye gidince bir şey mi oldu diye düşünmekten kafayı sıyırcam ya tecrübeli arkadaşlar bir şey söyleyin lütfen ya
O kadar ayrıntı düşünme düşünme canım, hiç bir şeyi engelleyemeyiz, düşünsene hapşurmamaya çalıştığını.
İnsanlar tepelerden atlıyor bebekler düşmüyor, neden Allah izin vermediği için.
Evhamlandığında aklına bunları getir.
İkincisi kan veya leke falan var mı?

Bu gidişle ben de kilo alamayacak :KK43: değil 18 kilo 8 kiloya da raziyim.Anam çok iştahsizim bulantılarım fazla.inşallah fazla uzun sürmez bu durum
canim daha baslardayiz zaman gectikce mide bulantin olsa dahi kilo alirsin takma kafayi. Normal dogum istiyorsan cokta alma zaten acilmalar daha kolay oluyor. Insallah bundada cok kilo almam :KK45:

İkili ve dörtlü testi yaptırıcam inşallah vakti geldiginde..
bebeği aldırmak içinmi hayır !!
Varsa öyle bir durum hazırlıklı olmak için arastırmak icin ..

sizi anlıyorum tabii bu da akla yatkın bir tercih. ama insan her zaman hazırlıklı olmalı bence. dediğim gibi bu testler %100 doğru sonuç vermiyor. bazen sağlıklı doğuyor sonradan sıkıntı oluyor Allah korusun. en azından hamilelik dönemini en az üzüntü ve stresle geçirmek lazım. inşallah güzel sonuçlar alırsınız.

Oglumda ikili test yaptirmistim ama doktor yanlis olcum almis. Ertesi gun apar topar ayrintili ultrasyona soktular sonuc doktorun olcumu yanlis almasi. Birde doktor cok korkuttu cocugun olebilir,down sendromlu olabilir,karacigerr buyumesi olabilir vs. Butun gece uykusuz bekledim. Agladim vs. Allah oyle bir cocuk verseydi imtihan dunyasi derdim omrumun sonuna kadar bakardim.
Devlet hastanesinde yaptirmistim testi. Ozel doktora da gidiyordum. Kan tahlilleri icin devlete gidiyordum sadece.

Kızlar ben özele gidiyorum da, Bi sonraki randevuyu 1 ay sonraya randevu verdi. Hepatit testi felan yaptırıp gel dedi. Şimdi devlete gitsem bu süreçte hem testleri yaptırıp hem bebeğimi görme şansım var mıdır? 1 ay çok uzun çatlarım ben :KK17:
Daha oncekinde ben butun testleri devlette yaptirdim. Gidip muayene oluyordum sonra benden ayni testleri istiyorlardi bende yaptirtiyordum.

Devlet hastanesi mi? İstediğin zaman gidebilirsin ki, 2 günde bir olmadığı sürece, bakma sen onların gün verdiğine sonuçta sormak istediğin şeyler olabilir.
Bulantın falan var mı

Yoo özel hastaneye gidiyorum. Doktorum biraz rahat bir doktor. Ondan herhalde :) Bulantım zaman zaman oluyor, kokulara karşı çok hassasım. Ama sanki geçen haftalardaki kadar iştahsızlığım ve mide bulantım yok.

Bulantıyı niye sordun kalp atışından dolayı mı?

kocana kavus biran önce inşallah hayırlısıyla Kayseri'ye temelli yerleşsin sende mutlu bi anne ol
bu arada yaşım 32 yahu gencmiyim :D
biliyorum yaşını ehehhee :KK48::KK48::KK48: gençsin inş bende o yaşta o sayıda çocuğa ulaşırım diycem:KK46::KK46::KK46::KK46: ama yaş 25 tatlım inş dualrın tutar :KK19:uzun ömürlü sağlıklı bi aile olun inş:KK36:

Yoo özel hastaneye gidiyorum. Doktorum biraz rahat bir doktor. Ondan herhalde :) Bulantım zaman zaman oluyor, kokulara karşı çok hassasım. Ama sanki geçen haftalardaki kadar iştahsızlığım ve mide bulantım yok.

Bulantıyı niye sordun kalp atışından dolayı mı?
Ooo sıkıntı yaptığın zaman git o zaman, nasılsa devlette ki gibi azarlayamaz seni:)
Evet ondan sordum, öyle bir söylenti var ya, bulantı ve kalp atışı bağlantısı ne alakaysa..
Neyse yarın sevineceğin güzel haberlerle gelirsin inşallah..
Rabbim bütün bebeklere sağlık versin, annelerede:)

Back