- 1 Şubat 2013
- 270
- 202
- 333
- Konu Sahibi ayse1234512
- #6.801
Arkadaşım naptın nasıl geçti kontroltabi canım şimdi benim gözüme hiç gelmiyo. kalabalık aile çok güzel. allah çok güzel bi süpriz vermiş size
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşım naptın nasıl geçti kontroltabi canım şimdi benim gözüme hiç gelmiyo. kalabalık aile çok güzel. allah çok güzel bi süpriz vermiş size
Devlet hastanesi mi? İstediğin zaman gidebilirsin ki, 2 günde bir olmadığı sürece, bakma sen onların gün verdiğine sonuçta sormak istediğin şeyler olabilir.Bilmem doktorum geç çağırdı ben de ısrar etmedim. Herkese de söyledik tedirgin oluyorum kalp atışını duymadım diye daha. Yarın gidiyorum o zaman.
Bencede Rabbim nasıl yazarsa o olur, Allah kimseye sağlıksız bebek vermesin ama verdiysede aldırma cahilliğinde bulundurtmasın..İkili ve dörtlü testi yaptırıcam inşallah vakti geldiginde..
bebeği aldırmak içinmi hayır !!
Varsa öyle bir durum hazırlıklı olmak için arastırmak icin ..
Bu gidişle ben de kilo alamayacakben 20. haftaya kadar hic kilo almamistim. toplamdada 8 kilo almistim :)
Sanki duygularima ve endiselerime tercuman oldunuz tesekkurlerherkese merhaba ikili test konuşulmuş galiba... bildiğim kadarıyla ikili test bebeğin ense kalınlığından down sendromu olup olmadığına bakıyorlar. ben kızımda da baktırmamıştım bunda da baktırmayı düşünmüyorum. zorunlu olmadıkça kürtajı onaylamıyorum. bu testlerde zaten %100 doğru sonuç vermiyor. velev ki Rabbim öyle bir melek verdi bana bunu erkenden öğrenip kendini yıpratmanın bir anlamı yok. yine de herkesin kendi tercihi
Yani o testlerin amacı sadece çocukta zihinsel veya fiziksel özür için mi?herkese merhaba ikili test konuşulmuş galiba... bildiğim kadarıyla ikili test bebeğin ense kalınlığından down sendromu olup olmadığına bakıyorlar. ben kızımda da baktırmamıştım bunda da baktırmayı düşünmüyorum. zorunlu olmadıkça kürtajı onaylamıyorum. bu testlerde zaten %100 doğru sonuç vermiyor. velev ki Rabbim öyle bir melek verdi bana bunu erkenden öğrenip kendini yıpratmanın bir anlamı yok. yine de herkesin kendi tercihi
Yani o testlerin amacı sadece çocukta zihinsel veya fiziksel özür için mi?
Başka bir amaç yoksa aslında doğru söylüyorsunuz..
Diyelim ki özrü var bebeişin onu öldürmek canice olur sanırım![]()
O kadar ayrıntı düşünme düşünme canım, hiç bir şeyi engelleyemeyiz, düşünsene hapşurmamaya çalıştığını.birileri bana moral versin lütfennnnn
sabah karnımda hafif bir ağrı vardı ne güzel bebişlerim burda diyordum sonra hapşurdum saatlerdir tık yok daha kese görmeye de gitmedik doktorum 10 ocak cumartesi için çağırdı acaba kese var mı yok mu, hapşurunca, wc ye gidince bir şey mi oldu diye düşünmekten kafayı sıyırcam ya tecrübeli arkadaşlar bir şey söyleyin lütfen ya
canim daha baslardayiz zaman gectikce mide bulantin olsa dahi kilo alirsin takma kafayi. Normal dogum istiyorsan cokta alma zaten acilmalar daha kolay oluyor. Insallah bundada cok kilo almamBu gidişle ben de kilo alamayacakdeğil 18 kilo 8 kiloya da raziyim.Anam çok iştahsizim bulantılarım fazla.inşallah fazla uzun sürmez bu durum
İkili ve dörtlü testi yaptırıcam inşallah vakti geldiginde..
bebeği aldırmak içinmi hayır !!
Varsa öyle bir durum hazırlıklı olmak için arastırmak icin ..
Çanları ya bunları okuyunca halime sukrettim. Benim hafif oluyor arada bir o da yani. Kaçıncı haftada başladı.
Ben ist da degilim CanimYok canım ben kadıköy florence de tedavi oldum oraya yakin yerlere baktım yok evime yakin yerlerde de yoksen nerede buldun hangi semtte yani?
Daha oncekinde ben butun testleri devlette yaptirdim. Gidip muayene oluyordum sonra benden ayni testleri istiyorlardi bende yaptirtiyordum.Kızlar ben özele gidiyorum da, Bi sonraki randevuyu 1 ay sonraya randevu verdi. Hepatit testi felan yaptırıp gel dedi. Şimdi devlete gitsem bu süreçte hem testleri yaptırıp hem bebeğimi görme şansım var mıdır? 1 ay çok uzun çatlarım ben![]()
Devlet hastanesi mi? İstediğin zaman gidebilirsin ki, 2 günde bir olmadığı sürece, bakma sen onların gün verdiğine sonuçta sormak istediğin şeyler olabilir.
Bulantın falan var mı
biliyorum yaşını ehehheekocana kavus biran önce inşallah hayırlısıyla Kayseri'ye temelli yerleşsin sende mutlu bi anne ol
bu arada yaşım 32 yahu gencmiyim![]()
Ooo sıkıntı yaptığın zaman git o zaman, nasılsa devlette ki gibi azarlayamaz seni:)Yoo özel hastaneye gidiyorum. Doktorum biraz rahat bir doktor. Ondan herhalde :) Bulantım zaman zaman oluyor, kokulara karşı çok hassasım. Ama sanki geçen haftalardaki kadar iştahsızlığım ve mide bulantım yok.
Bulantıyı niye sordun kalp atışından dolayı mı?