2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

birileri bana moral versin lütfennnnn
sabah karnımda hafif bir ağrı vardı ne güzel bebişlerim burda diyordum sonra hapşurdum saatlerdir tık yok daha kese görmeye de gitmedik doktorum 10 ocak cumartesi için çağırdı acaba kese var mı yok mu, hapşurunca, wc ye gidince bir şey mi oldu diye düşünmekten kafayı sıyırcam ya tecrübeli arkadaşlar bir şey söyleyin lütfen ya

CANIM BENİMDE İLK ÇOCUĞUM AMA BUKADAR İNCE AYRINTIYA GİRERSEK 9 AY BİTMEZ SONUCUNDA ÖNÜMÜZDE UZUN BİR YOL VAR HERŞEY GELEBİLİR BAŞIMIZA ALLAH NE DERSE O BU UZUN YOLDA ELBET HAPŞURCAZ YATCAZ KALKCAZ AĞLICAZ GÜLCEZ YANİ HERŞEYDE BİŞEY VARMI DERSEK ÇOK ZOR GEÇER BEBEĞİN STRESLİ OLUR. BEN SENDEN PİMPİRİKLİYDİM 4. HAFTA ÖĞRENDİĞİMDE AYNIYDIM. SONRA YALVARDIM ALLAHA DUA ETTİM SAKİNLEŞEYİM DİYE VE ALLAH O GÜCÜ VERDİ DİYORUMKİ ŞİMDİ RABBİM NE DERSE O...HER SONUCA RAZIYIM HAYIRLISIYLA OLSUN YETER.

ikili testi hiç önermiyorum ya bi tne arkadaşım yaptırmıştı. down sendromu dediler. hamileliği hep ağlamakla sıkıntıyla geçti. sonra bebek bi doğdu hiçbir şeyi yok. tabi öyle sıkıntılı bi hamilelikten sonra çocuğu çok hırçın ağlayan mutsuz bi bebek oldu. bence insan kendini kötüye alıştıramaz. hiç öğrenmemek en iyisi. rabbimiz hep iyi şeyler göstersin. aldırmak zaten katillik olur bana göre

ama benim geçmişimi hiç beğenmedi. bi de kendisi tüp bebeklerle ilgileniyormuş. kan sulandırıcı iğne verdi her gün vurcam kendime. aranızda bunu bilen uygulayan falan var mı

O kadar ayrıntı düşünme düşünme canım, hiç bir şeyi engelleyemeyiz, düşünsene hapşurmamaya çalıştığını.
İnsanlar tepelerden atlıyor bebekler düşmüyor, neden Allah izin vermediği için.
Evhamlandığında aklına bunları getir.
İkincisi kan veya leke falan var mı?
Dogru soyluyosun ya du bakalim biraz daha serinkanli olmaya calisayim Kan leke bisi yok tup bebek ya ondan korkuyom

Ooo sıkıntı yaptığın zaman git o zaman, nasılsa devlette ki gibi azarlayamaz seni:)
Evet ondan sordum, öyle bir söylenti var ya, bulantı ve kalp atışı bağlantısı ne alakaysa..
Neyse yarın sevineceğin güzel haberlerle gelirsin inşallah..
Rabbim bütün bebeklere sağlık versin, annelerede:)

Hadi ya devlet hastanesinde azarlıyorlar mı ;) azarlamasından da değil de ilk gebeliğimde de hiç dediği zamanda gitmiyodum, hep bir hafta önce gidiyodum, doktorum da aynı utanıyorum o yüzden ;)

Neyse yarın gidicem bakalım inşllh herşey yolundadır ;)

Hadi ya devlet hastanesinde azarlıyorlar mı :KK66: azarlamasından da değil de ilk gebeliğimde de hiç dediği zamanda gitmiyodum, hep bir hafta önce gidiyodum, doktorum da aynı utanıyorum o yüzden :KK66:

Neyse yarın gidicem bakalım inşllh herşey yolundadır :KK66:
Yaa hepsi aynı değildir elbette ama daha sabırsız oluyorlar, benim denk geldiğim doktorlar hep öyle oldu, özelde zoraki sabır ve güleryüz daha fazla oluyor bence..:)

Kızlar yaa belki bilirsiniz.. Ben çalışıyorum mesela gebeliğin 6. ayında işten çıkmaya karar verdim diyelim, normalde devletten para alabilmek için kaçıncı aya kadar çalışmam gerek?

Birde özel hastanede doğum yapınca devlet para vermiyormuş bu doğru mu?
Benim gittiğim hastene yarı özel yarı ssk, doğumdan sonra para alabilir miyim acaba çok merak ediyorumm...

Dogru soyluyosun ya du bakalim biraz daha serinkanli olmaya calisayim Kan leke bisi yok tup bebek ya ondan korkuyom
Dua et bol bol, duların gücüne inanmak gerek, hem manevi yönden huzur verir hemde mutlaka karşılığını alırsın..
Allah ne yazdıysa o olur, biz ne yaparsak boş..

CANIM BENİMDE İLK ÇOCUĞUM AMA BUKADAR İNCE AYRINTIYA GİRERSEK 9 AY BİTMEZ SONUCUNDA ÖNÜMÜZDE UZUN BİR YOL VAR HERŞEY GELEBİLİR BAŞIMIZA ALLAH NE DERSE O BU UZUN YOLDA ELBET HAPŞURCAZ YATCAZ KALKCAZ AĞLICAZ GÜLCEZ YANİ HERŞEYDE BİŞEY VARMI DERSEK ÇOK ZOR GEÇER BEBEĞİN STRESLİ OLUR. BEN SENDEN PİMPİRİKLİYDİM 4. HAFTA ÖĞRENDİĞİMDE AYNIYDIM. SONRA YALVARDIM ALLAHA DUA ETTİM SAKİNLEŞEYİM DİYE VE ALLAH O GÜCÜ VERDİ DİYORUMKİ ŞİMDİ RABBİM NE DERSE O...HER SONUCA RAZIYIM HAYIRLISIYLA OLSUN YETER.
Oyle dusunuyorumda 11 yil sonra tup bebekle oldu ya ondan bu kadar heyecanim hele bide esim elinden gelse hic kimildatmayacsk beni neyse canim saolasin Rabbim kuvvet versin bu zamanlari az stresle bize birsey olmadan atlatayim

ama benim geçmişimi hiç beğenmedi. bi de kendisi tüp bebeklerle ilgileniyormuş. kan sulandırıcı iğne verdi her gün vurcam kendime. aranızda bunu bilen uygulayan falan var mı
Canım ben iğne kullanıyorum. Daha önce pıhtılaşma sorunu geçirdiğim için. Benim ki 0,8 lik clexane. Her gün bir tane göbekten vuruyorum. Tabi koldan ve bacaktan da olur ama bana şimdilik en rahat Göbek geliyor.senin ki kaçlık canım?

Kızlar yaa belki bilirsiniz.. Ben çalışıyorum mesela gebeliğin 6. ayında işten çıkmaya karar verdim diyelim, normalde devletten para alabilmek için kaçıncı aya kadar çalışmam gerek?

Birde özel hastanede doğum yapınca devlet para vermiyormuş bu doğru mu?
Benim gittiğim hastene yarı özel yarı ssk, doğumdan sonra para alabilir miyim acaba çok merak ediyorumm...
32. Haftada rapor alıyorsun işten çıkışın olmayacak raporlu görüneceksin toplam 16 hafta sonra alabilirsin rapor parasını

Dua et bol bol, duların gücüne inanmak gerek, hem manevi yönden huzur verir hemde mutlaka karşılığını alırsın..
Allah ne yazdıysa o olur, biz ne yaparsak boş..
Allah razi olsun senden ne kadar tatlisin ya icimi ferahlattin bi nebzede olsa dua ediyorum canim etmemmi hic RAbbim hepimize eli ayagi duzgun akil sagligi yerinde hayirli saglikli bebisler nasip etsin hepimizin hamileligi saglikla tamamia ersin insallah amin.

Allah razi olsun senden ne kadar tatlisin ya icimi ferahlattin bi nebzede olsa dua ediyorum canim etmemmi hic RAbbim hepimize eli ayagi duzgun akil sagligi yerinde hayirli saglikli bebisler nasip etsin hepimizin hamileligi saglikla tamamia ersin insallah amin.
Şimdi gördüm 11 yıl beklemişssin. Ben 1 yıl bekledim de panik yaptım ki seni düşünemiyorum.
Rabbim sağlıklı ve hayırlı şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah, içten söylüyorum bunu.
Sizler içinde dua edicem birazdan kılacağım namazımda..

birileri bana moral versin lütfennnnn
sabah karnımda hafif bir ağrı vardı ne güzel bebişlerim burda diyordum sonra hapşurdum saatlerdir tık yok daha kese görmeye de gitmedik doktorum 10 ocak cumartesi için çağırdı acaba kese var mı yok mu, hapşurunca, wc ye gidince bir şey mi oldu diye düşünmekten kafayı sıyırcam ya tecrübeli arkadaşlar bir şey söyleyin lütfen ya
Kuzucuk korkma hapşurmakla öksürmekle
birsey olmaz bebişlerimiz rabbim e emanet

Back