2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet ikincisi olmanın rahatlığı da var :)

Bende 8 kilo almıştım doğumdan sonra bir kilo kalmıştı
tam 12+0 da randevum o zaman bakacak
beni erken çağırmış. özel olduğu için mi acaba bu kadar sık çağırıyor anlamadım. bende iki hafta sonraya başka doktordan randevu aldım.

inşallah ilerlemez bazen benimde tum gun suruyo ama 1 yada 2 gun olmustur. çubuk krakerler işe yarıyo biraz bende
Yemek yiyebiliyor musun, ben yemek yiyemiyorum artık, zeytin ekmek-domates ekmek- makarna ve çorba bu kadar O çubuktan da nefret ettim artık

Yemek yiyebiliyor musun, ben yemek yiyemiyorum artık, zeytin ekmek-domates ekmek- makarna ve çorba bu kadar O çubuktan da nefret ettim artık
yemek yiyorum ama doyana kadar yediğimde midem bulanıyor. yerken hissediyorum zaten o arada bırakıyorum yemeyi. leblebide iyi geliyor diyolar bende işe yaramadı ama sen dene istersen

aslında domates yemesen bu mevsimde seninde bebeğin içinde iyi olur. çok fazlada bir seçeneğin yokmuş ama dikkat et yinede

neyse biz varız yalnız değilsin
teşekkürler genç anne off 4 meleğin annesi dua et bize kocişim kayserideki işe yerleşsin de temelli beraber olalım ben gerçekten bi akrabamın bile bana yakın olmadığı bi ilçeye düştüm eş durumundan çok üzülüyorum eşimi istiyorum2 gün konuşamayacağız bana ev işi de yasak bi de pembe lekm geliyo az yorulsam

beni erken çağırmış. özel olduğu için mi acaba bu kadar sık çağırıyor anlamadım. bende iki hafta sonraya başka doktordan randevu aldım.
Bende ozele gidiyorum 9. Haftada bende gittim ama rutin kontroldu ilk uç ay sık görmek istiyor kalbi dursa fark etmeyiz diye 12 hafta gideceğim sonra ayda bir sonlara doğru her hafta

ilerde cinsiyet de yazarız süper olur.. benim bi topikte arkadaş adet tarihimizi yazardı hamile olunca şunu karşına yazardı hamiş diye.. çok hoştu
Evet canım daha öncede yapmışlığım var benim ama yeni sistemde bir garip olmuş şuan yeni birini ekleyince hepsi bozuluyor akşam bakarım inşallah çok eklenecek kişi var kimse yanlış anlamasın düzelince çok güzel olacak :)

Kızlar beni doktorum 10 ocak cumartesi günü çağırdı. Son kontrolümden 3 hafta geçmiş olucak.. Ama ben cumartesiyi beklemek istemiyorum. Erken gitsem olur mu? Daha kalp atışı duymadım merak ediyorum.
10 ocaktaki muayenede kalp atışlarını duyar, muhtemel doğum tarihini belirleriz demişti.

Erken gitsem, mesela yarın, çok birşey farkeder mi sizce gidiyim mii

Kesinlikle yaptıracağım sen duşunmuyor musun yoksa
Aslinda kararsizim 2 li test magdurlarini gorup duyduktan sonra
Bi suru yanlis teshis var etrafimda ve bebeklerin masallahlari varya o doktorlara guvenip aldirsalardi vebali buyuk yani tedirgin ediyo ister istemez.

Kalp atışlarını rahat duyarsın buyuk ihtimal ileri tarih vermiş bence gidebilirsin yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…