2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin cnm

Hamilelikte ucus yasak degil benim 6 ay ucan arkadaslarim var. Tabi her hamilelik ayni degil.sorunlu gecen hamileliklerde hemen yere geciyorsun.ben ocak ayinda terfi alacagim.onu alip oyle gitmek istiyorum .aralikta 15 gun izinde olacagim.kismet tabi hersey insallah rahat gecer

Benimde bu 2. Cocugum olacak insallah, 2012 mayis annesiyim, doktora 10 gun sonra gitmeyi dusunuyorum kalp atisi icin, oglumu 6 haftalikken duymustuk, kendi kendime folik asite basladim ☺

Günaydın kızlar
Benim hcg 750 çıktı ve keseyi göremedik son adetim 26 ekimdi.
adetime 4 gün kala 32 çıkmıştı 8 günde 750 olmuş noprmal mi sizce?
benımde ılk ogrendıgımde 56 ydı 4+3teyım canım 4 gunde 415 olmus benkıne orantıyla hemen hemen aynı bence kafanı takma düşünme doktorum bana çok sağlıklı bi gebelik sürecin olucak dedi degerlerime bakarak

Selam kızlar bende yarın gidiyorum keseyi görürüz umarım babasıda bende heycanla bekliyoruz yarın haberdar ederim sizi :)
Selam kızlar bende yarın gidiyorum keseyi görürüz umarım babasıda bende heycanla bekliyoruz yarın haberdar ederim sizi :)
Canim sen bhcg baktirmis miydin. Erken değil mi kese icin ben de 4+5 de gidecegim de gorunmez diye dusunuyorum.

Merhabalar oncelikle hamislere hayirli olsun diorum bebisleri saglicakla alinn hepiniz...ve bende hala kirmizilr yok bugun kan testi yaptirdim beta 0.70:s

Arkadaşlar face de 2015 ağustos anneleri diye bi grup açtım :) Katılabilirsiniz. Hamilelik doğum ve doğum sonrası sürecinizde birbirimize destek olmuş oluruz :)

selam kıslar normalde geç adet olurum hatta 3 gün oldu biteli ama sanki göğsüm ağrıyor gibi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…