- 3 Kasım 2014
- 263
- 186
- 133
- Konu Sahibi ayse1234512
İnsaşşlh canım iyi mutlu haberlerini bekliyoruzSelam kızlar bende yarın gidiyorum keseyi görürüz umarım babasıda bende heycanla bekliyoruz yarın haberdar ederim sizi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsaşşlh canım iyi mutlu haberlerini bekliyoruzSelam kızlar bende yarın gidiyorum keseyi görürüz umarım babasıda bende heycanla bekliyoruz yarın haberdar ederim sizi :)
hoşgeldin cnmMerhaba arkadaslar bende geldim. Kusmetse saglikla bebeklerimize kavusuruz 2010 kasim annesiydim cok guzel bir grubumuz oldu facebooktan devam ediyoruz insallah burda da oyle olur. 4,yasinda bir kizim var 34 yasindayim. Istanbul atakoyden katiliyorum
merhaba aramıza hoşgeldin bebeğin hayırlı uğurlu olsun sağ salim kucağına Almanı dilerim
bende 2008 Ağustos annesiyim 31 yaşındayım inşallah güzel paylaşımlarımız olur
benımde ılk ogrendıgımde 56 ydı 4+3teyım canım 4 gunde 415 olmus benkıne orantıyla hemen hemen aynı bence kafanı takma düşünme doktorum bana çok sağlıklı bi gebelik sürecin olucak dedi degerlerime bakarakGünaydın kızlar
Benim hcg 750 çıktı ve keseyi göremedik son adetim 26 ekimdi.
adetime 4 gün kala 32 çıkmıştı 8 günde 750 olmuş noprmal mi sizce?
Selam kızlar bende yarın gidiyorum keseyi görürüz umarım babasıda bende heycanla bekliyoruz yarın haberdar ederim sizi :)
Canim sen bhcg baktirmis miydin. Erken değil mi kese icin ben de 4+5 de gidecegim de gorunmez diye dusunuyorum.Selam kızlar bende yarın gidiyorum keseyi görürüz umarım babasıda bende heycanla bekliyoruz yarın haberdar ederim sizi :)
Hoşbuldummm :)Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz :)
ben bulamadım grubu baktım amaArkadaşlar face de 2015 ağustos anneleri diye bi grup açtım :) Katılabilirsiniz. Hamilelik doğum ve doğum sonrası sürecinizde birbirimize destek olmuş oluruz :)
ben bulamadım grubu baktım ama
ben mi bulamıyorum acep ama çıkmadı tarattığımda2015 Ağustos Anneleri bu şekilde aratırsan çıkar diye tahmin ediyorum :)
Belkide açılması için belli bi süre geçmesi gerekiyordur :) Daha yeni açtım...ben mi bulamıyorum acep ama çıkmadı tarattığımda
ben de bulamadımBelkide açılması için belli bi süre geçmesi gerekiyordur :) Daha yeni açtım...
hmmm bilemedim şimdi. Gruplarda arıyorsunuz dimi?ben de bulamadım