• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin kizlar
Tonsilit olmusum.atesim cok yukseldi dun acil e gittik.baya kotu dedi ilaclar yazdi.gebelik testm pozitif ckti dr a gtmedm ama dedm.bugn 1er tane ic yrn git mutlaka dedi.antibiyotiksiz olmazmis.yutkunamiyorum bile
Bugune randevu aldm kadin dogumdan.ne diyecek bakalm drum.bilir mi acaba? Kbb mi almak lazimdi?
Ay cok zor.dikkat edinn kendinize kizlar
GEÇMİŞ OLSUN CANIM KENDİNE DİKKAT ET ILIK ILIK BİŞEYLER İÇ CANIM
İLAÇ DA ALAMIYORUZ ALLAH KOLAYLI VERSİN

Bende henüz doktora gitmedim. Adetim üzerinden 4 gün geçti. Testte çıktı ama üzerinden 10 gün geçsin öyle gitmeyi planlıyorum da karnım agrıyo ya sancım var biraz.. Acaba ayaklarımımı üşüttüm :(

Günaydın kızlar
Benim hcg 750 çıktı ve keseyi göremedik son adetim 26 ekimdi.
adetime 4 gün kala 32 çıkmıştı 8 günde 750 olmuş noprmal mi sizce?

Bende sabah test verip geldim
yalnız bende acayip iştah başladı sizdede öyle mi
dream29 dream29 pen pek de anlamıyorum ama adetimi 2 gün geçince 443 çıkmıştı benim
birde bi dr söylemiş önemli olan değer değil günden güne katlanarak çoğalmasıymış

Günaydın kızlar
adetime 4 gün kala 32 çıkmıştı 8 günde 750 olmuş noprmal mi sizce?
Canım gayet normal. iki günde bir ikiye katlaması lazım. Seninki de katlamış. Bu değerlerde kesenin görünmemesi de normal zaten. Çok yakında görürsün ama inşallah.

Günaydın kızlar
adetime 4 gün kala 32 çıkmıştı 8 günde 750 olmuş noprmal mi sizce?​
Karindan mi bakti vajinal mi?

Alinti yapmiyor sitede sorun var sanirim.baska bisey deneyeyim.
Günaydın kızlar
adetime 4 gün kala 32 çıkmıştı 8 günde 750 olmuş noprmal mi sizce?​

Vajinal mi bakti karindan mi ?

Zobiskaaaaa nerelerdesin?
Hic yazmiyorsun artik
30unu bekliyordun sen dimi?nasil gidiyor testler? :)​
Kuzum bir adet oldum görmen lazım ve erken oldum... Anlayacağınız Ağustos annesi olamıyorum :( memleketteydm bu yüzden giremedim... Sen naptn güzel haberler verr :)

Zobiskaaaaa nerelerdesin?
Hic yazmiyorsun artik
30unu bekliyordun sen dimi?nasil gidiyor testler? :)​
Kuzum bir adet oldum görmen lazım ve erken oldum... Anlayacağınız Ağustos annesi olamıyorum :KK43: memleketteydm bu yüzden giremedim... Sen naptn güzel haberler verr :)​

Dr a gidicem simdi.hayirlisi bakalim.gorecegiz anyayi konyayi :KK48:
Cok mu fazla adetin? Benimde gecen ay doldurmus hatta tasirmisti heeer yeri.bikac arkadasim vucudun hazir bu son adetin demisti inanmamistm.cift cizgiyi gordum ama hayirlisi artik
Senin de coksa adet son adet olabilir ;) hayirlisiyla bu ay guzel haberlerle gelirsi n insallah

kızlar ya test sonucumu almaya gidemiyorum
işyerindeyim çıkamadım sağlık ocağından yarın alsam olur mu acaba

Back