- 3 Kasım 2014
- 263
- 186
- 133
- Konu Sahibi ayse1234512
Günaydın kızlarr. Bu sağlık ocağına gitmeniz gerekiyor demişsiniz ama ben gitmeden sağlık ocağından beni aradı bir ebe gelmen gerekiyor diye ne iş sabah sabah korktum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım randevum 14:40 da dış gebelik boş gebelik vs çıkmasında sağlıklı bir şekilde devam etsin gebeliğimiz inşallah benim bugün 4+4 senin kaç?Senginar biz de bebişle yarın ilk kez buluşcaz inşallah hayırlı güzel haberlerle gelelim.
Günaydın kızlarr. Bu sağlık ocağına gitmeniz gerekiyor demişsiniz ama ben gitmeden sağlık ocağından beni aradı bir ebe gelmen gerekiyor diye ne iş sabah sabah korktum
Yok artık Hastaneden haber vermişlerdir diye düşündüm ben?Hissettiler mi acaba?
Evet ya ben bu mutluluğu yaşamak istiyorum dua ediyorum Allaha tevekkul ediyorum ...aslında şüphe endişe etmem bile yersiz de :)Ne guzel bir duygu dimi kizlar?
Bazen korkularimiza yenilsek de tadini cikarmayi unutmayalimmmmm
Kizlar selam.
Muayene vajinal olarak yapilmicak degil mi? Karindan bakilacak.
Bilmiyorumki haber veriyorlar miYok artık Hastaneden haber vermişlerdir diye düşündüm ben?
Sen nasil istersen oyle yapar canim
Once karindan bakar muhtemelen.gorunmezse kese ve sen gormek istiyorum dersen vajinal bakalim der dr.kabul edersen bakar.istemezsen bakmaz bikac gun sonraya randevulasirsiniz
Insallah canimKarindan baktiririm ben. Hadi insallah goruruz keseyi
bugün kan sonucumu aldım cuma günü 443 dü dün kan verdim 1315 çıktı baya yükselmiş
ebeye kayıt oldum sohbet ettik bana güüzel tavsiyelerde bulundu hem beslenme hem de hal ve hareketlerine dikkat et dedi temizlik filan yama ilk üç ay diyor bide ilişki tavsiye edilmiyormuş ilk üç ay
Canım ablamla konuştum hastaneden haber vermişlerdir dedi. Onunda öyle olmuş. Sağlık ocağından aramışlar direk kendi haber vermemiş.Bilmiyorumki haber veriyorlar mi
Tecrubeli annelere sormak lazim
Bende korkudan yakınlaşamıyorum eşimle doktor bununla ilgili henüz bilgi vermedi banacnm sen bilirsin ama bana biraz sacma geldi hic duyamadim boyle seyler. Kagan kocatepe nin videolarinda da sikintili bir durum yok ise gunluk hayattaki isler cok agir kaldirmamak disinda herseyi yapabilirsin buna cinsellikte dahil. Benim acikcasi nazlanmak gibi bir luksum yok mimarim ve tum gun insaat tepesindeyim ya da cizim yapiyorum
Canım ablamla konuştum hastaneden haber vermişlerdir dedi. Onunda öyle olmuş. Sağlık ocağından aramışlar direk kendi haber vermemiş.
Bende korkudan yakınlaşamıyorum eşimle doktor bununla ilgili henüz bilgi vermedi bana
merhaba hanımlar benimde sat 24 kasım bakalım bu ay tutturabilecekmiyiz sizinle yola devam edebilecekmiyim eğer tutarsa doğum 31 ağustosa denk geliyor sezeryan olursa en az 5 gün erken 26 ağustos falan olur hayırlısı..
Hadi bakalım inş..selam kızlar bnde bugün test yaptım çift çizgi baya net çıktı.
adetime 2 gün varken çok sevinçliyim inşallah sabah kan vereceğim onda da mutluluğum devam eder çok mutlu ve çok da endişeliyim.hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum artık.
Aynen doktorum bana olur diyene kadar rahat edemem. Ablamın kanaması olmuştu ilişkiden sonra hastaneye gtmiştik apar topar onun için korkum var yaniBizde bu konuda drdan bilgi alicaz ne dicek bakalım bense cekiniyorum acikcasi zaten istekde yok :)