- Konu Sahibi ayse1234512
Canım benim de 5 gün önce 54 dü. Doktor normal olduğunu söyledi. Bugünki tahlilde 500 çıktı. Çabuk artıyor yani
Evet canım ..daha adet gün bugün zaten çok normal.değilmiFollow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım telefonla da öğrenebilirsin.kızlar ya test sonucumu almaya gidemiyorum
işyerindeyim çıkamadım sağlık ocağından yarın alsam olur mu acaba
hoşgeldinMerhaba arkadaslar bende geldim. Kusmetse saglikla bebeklerimize kavusuruz 2010 kasim annesiydim cok guzel bir grubumuz oldu facebooktan devam ediyoruz insallah burda da oyle olur. 4,yasinda bir kizim var 34 yasindayim. Istanbul atakoyden katiliyorum
Hayırlı olsunnMerhaba arkadaslar bende geldim. Kusmetse saglikla bebeklerimize kavusuruz 2010 kasim annesiydim cok guzel bir grubumuz oldu facebooktan devam ediyoruz insallah burda da oyle olur. 4,yasinda bir kizim var 34 yasindayim. Istanbul atakoyden katiliyorum
Aa ne güzel çok hoş bir meslek olsa gerek :) Ben gördüm keselerimi, 2 hafta sonra kontrolüm var. Kalp atışlarını duyar mıyız acaba 8. haftanın içinde?Tesekkur ederim. Evet kizlar nasil gidiyor hamilelik bulantilar basladi mi ? Keseleri kimler gordu? Bugun biraz bulantim oldu umarim trafiktendir hamilelikle ilgisi yoktur. Ben kabin amiriyim arkadaslar bir sure daha ucusa devam etmem gerekiyor yarin dr kontrolum var kizimda hemen yere gecmistim ama simdi durum biraz farkli bakalim dr ne onerecek. Sakincaliysa hemen yere gecmem gerek
Eheh için rahatlamıştır canıım :) Benimde çok minicik şekildeydi keseler hatta bakınca tam çözemedim desem yeridir ama doktor ben gördüm dedi çok mükemmel bir duyguymuş :)Merabalar
Yeni isimler goruyorum hosgelmisler yeni hamisler
Pozitifi gordum rahatladim.ufacik surda goruyrm dedi hatta dr um ultrasonda.ben de gordum.cuma gel bi daha bakalim dedi.
Beta hcg 864
İşte bende onun için sordum... 8. haftanda gel dedi ama şimdi o haftada duyulmazsa bir daha bir daha gideyim istemiyorum. 9. haftamda giderim onun yerine diye düşünüyorumben henüz görmedim kese yi biraz büyüsün de öyle gitmeyi düşünüyorum çalışınca izin almak zor oluyor benim için hem kalp atışını duyarım
Benimde burnum tıkalı grip oldum olacak gibiyim. Deniz suyu kullansam zararı olur mu? Kullanmayayım mı aceppEheh için rahatlamıştır canıım :) Benimde çok minicik şekildeydi keseler hatta bakınca tam çözemedim desem yeridir ama doktor ben gördüm dedi çok mükemmel bir duyguymuş :)
Evet.bogazim sismisti.onun icin de ilac verdi.kullanmazsam ilerler igne kullanmak zorunda kalirmisim.baya ileri duzeyde suan zaten.hamilelere veriyoruz dediler kbb druyla da gorustum.kullanicam mecbur.icim cok rahat degil ama.Allahim sana emanetiz