2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim ilk bebeğim :) yarın keseyi görmeye gidicez bir aksilik olmasın diye benim için dua edin kızlar :) sanırım bu hafta birçoğumuz için kese görme haftası önümüzdeki haftada kalp atışı haftası olacak. Allah hepimizin yüzünü güldürsün kimsenin sevincini kursağında bırakmasın inşallah.

Bu arada kızlar facebookta 2015 Haziran - Temmuz - Ağustos Anneleri diye grup açtım katılmak isteyen bu şekilde aratabilir...

Bu arada kızlar facebookta 2015 Haziran - Temmuz - Ağustos Anneleri diye grup açtım katılmak isteyen bu şekilde aratabilir...
Canim cok kalabalik olur o grup yalniz. Benim eski grup var ilk bebegimden o bile cok kalabalik bazen yetisemiyoruz mesajlara. Sadece bu topictekilere ozel bi grup olsaydi acaba? En azindan burdan tanidigimiz bildigimiz kisiler olurdu. Bir de bebisler arasi 1 ay bile cok farkediyor. Sen daha kolikle ugrasirken onlar ek gidaya geciyor ek gida konusuluyor falan.

listemde olan arkadaşlarım hamile olanlarla fikir alışverişi olsun diye bunu yaptım kimisi haziranda kimisi temmuzda kimisi ağustosta doğuracak canım. Olsun tecrubeli annelerle fikir alışverişi olur çok da kalabalık değil. 8 kişiyiz henüz

Sen bilirsin canim. Ama ben grubu bulamadim face de

Günaydın anne adayları :)kahvaltinizi yaptinizmiii :)doktora kese görmeye gidenler hayırlı haberlerle gelin inşallah ..benim daha çok küçük dedi ki üç hafta sonra tekrar gel kan tahlil yaptırma dedi o zaman yaptir dedi sizce de yaptirmayim mi ...üç hafta ya kalp.atış da duyulirmu

Amiinn canim. insallah hüzel haberlerini bekliyoruz bugun. Haber vermeyi unutma bize.

doktor yaptrmana gerek yok dedyse yaptrma bana da yaptrma dedi...bnmkide ogrendkten sonra iki hafta sonra gel dedi kese icin ayri kalp atisi icin ayri cagirmadi yanii..haftaya gidecegim ins

Ben de dun kan verdm sonuc aldim.yarin tekrar yaptirayim dis gebelik olup olmadigi belli olsun dedim.gerek yok cuma gel keseyi gordum zaten de emin olalim cok istersen cuma tekrar kan verirsin dedi

doktor yaptrmana gerek yok dedyse yaptrma bana da yaptrma dedi...bnmkide ogrendkten sonra iki hafta sonra gel dedi kese icin ayri kalp atisi icin ayri cagirmadi yanii..haftaya gidecegim ins
Ya tamam o.zman :) inşallah uç hafta sonra bebisin kalp.atışlarını da duyacağım sagliklica büyüsün tutunsun inşallah ...

Günaydın güzel anne adayları Allah hepimizin hamileliklerini tamamına erdirsin kucağımızda sevmek nasip etsin inşallah.bende keseyi gördüm kalp atışlarını duymak için bekliyorum hayırlısıyla.

İşte bende onun için sordum... 8. haftanda gel dedi ama şimdi o haftada duyulmazsa bir daha bir daha gideyim istemiyorum. 9. haftamda giderim onun yerine diye düşünüyorum
canım bugün ebeye kayıt oldum ben 7. haftadan sonra dr a git kalp atışı duyulur dedi
Benimde burnum tıkalı grip oldum olacak gibiyim. Deniz suyu kullansam zararı olur mu? Kullanmayayım mı acepp
SAnırım telefondan öyle alıntı yapıyor.. Bilgisayardan giriyorum ben şuan
valla dünden beri sinir etti beni site hem alıntı yapmıyor hemde donup kalıyor telefondan girince

anladım canım terfin hayırlı olsun hem çocuk yapıyorsun hem kariyer çok güzel
ben bi yetkili serviste çalışıyorum ancak doğumdan sonra bırakabilirim henüz belli değil

Kizlar herkesin ilk bebegi mi? Ben gibi ikinciyi bekleyen var mi? :) Ya da ucuncu
canım benim ikinci gebeliğim ilki 7 yaşında 1. sınıf öğrencisi
çok merak ediyorum nasıl kesinleştirdiniz bu kadar kısa zamanda bende hamile hissediyorum ama testte bir şey çıkmıyor.
kan testi yaptır canım ancak öyle kesinleşir

canım inşallah görünür minik kesecik

Yarın büyük ihtimal doktora gidicem kızlar dua edin bir aksilik çıkmasın inşallah görürüm bebeğimi...
Hadi bakalım güzel haberlerinizi bekliyoruz

bugün kan sonucumu aldım cuma günü 443 dü dün kan verdim 1315 çıktı baya yükselmiş
ebeye kayıt oldum sohbet ettik bana güüzel tavsiyelerde bulundu hem beslenme hem de hal ve hareketlerine dikkat et dedi temizlik filan yama ilk üç ay diyor bide ilişki tavsiye edilmiyormuş ilk üç ay

Senginar biz de bebişle yarın ilk kez buluşcaz inşallah hayırlı güzel haberlerle gelelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…