- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #6.261
Rahat ol. Dua et stres yapma minnaklar hisseder annesi. Her hamilelik bir değil. Crinon jel kahverengi olarak gelir. Kırmızı kan olmadıkça korkmaSagolasin canim ayy cok bunaldim evet yok cok sukur ama bu sefer de dr gormedimi acaba diyorum iyice paranoyak oldum yukarda arkadasin dedigi gibi hep kotu seyler geliyor aklima allah korusun bebeklerimizi.bu haftalar nasil gececek
Ben perşembe günü gideceğim doktora, inşallah o zaman duyarım. Keseyi 5+0 da görmüştük, kesenin büyük olduğunu erken döllenme olabileceğini söylemişti.Duyduk canım çok şükür sen duydun mu yolundadır merak etme midesi hiç bulanmayan birçok kişi var
gozun aydin o zamanGünaydın kızlar..
1 buçuk kilo almışım, mutlu oldum
Çünkü ben 43 kiloydum!
Ama anlamadım mide bulantısından bir şey yiyemiyorum, ee bebek de çok minik daha neyin kilosu ki bu
gozun aydin. ben hamileykende cok kilo alamiyanlardanim. oglumda 48 ile baslayip 56 ile dogum yapmistim. simdi yine 48 kiloyum bakalim kac kg ile biticek.Sekam kizlar hayirli kandiller bol duali bi gun olsun ins. Ben de bir bucuk kilo almisim ama ben sevindim cunku zaten 45 kiloyum kilo alamama problemim va r birde ilk dogumumda on alti kilo almistim ama pek kalmamisti hedefim 53 falan kalmak dogumdan sonra
Boy 1.55 Haklısın tabii.. inşallah zayıflamayım da daha da.. Hayırlı ve sağlıklı doğumlarımız- bebişlerimiz olsun inşalaaaaahhh...gozun aydin o zamanboyun kac canim. metabolizma yavasladigi ve degistigi icin gebelikte cok kolay kilo aliniyor.
Şehir neresi, hangi hastaneKızlar dr dan çıktım az önce 8+1 deyiz.ama kalp atisini duymadık. Bu cihaz sadece gosteriyor ses yok dediama bebek büyüyor bi sorun yok dedi ben duymak istiyorum ama yaa ne biçim özel hastane gitmicem bidaha ..
ilk gidişim değil ikizlerim 8. Haftada ogrenmistik ikinci keseyi 8.haftada görmüştük aynı süprizi yasanattan korktum.neyseki tek :)
Canim sen 8. haftada erken ogrenmisin. benim eltim abd de yasiyor onlar 12. haftada ogrendiler ikiz bebekleri olacagini.Kızlar dr dan çıktım az önce 8+1 deyiz.ama kalp atisini duymadık. Bu cihaz sadece gosteriyor ses yok dediama bebek büyüyor bi sorun yok dedi ben duymak istiyorum ama yaa ne biçim özel hastane gitmicem bidaha ..
ilk gidişim değil ikizlerim 8. Haftada ogrenmistik ikinci keseyi 8.haftada görmüştük aynı süprizi yasanattan korktum.neyseki tek :)
Ruveydam canim benim,mesajlarini gorunce cok sevdigim bir dostumu uzun bi aradan sonra tekrar gormus gibi seviniyorum cok tesekkurler destegin icin.canim cok azi acik pembe dun de kahve noktalar vardi cogu acik sari.tiksindim bunlari anlatmaktan kusura bakmayin ama kotu renkli akinti kanama vs.yok cok sukur senin dogum ne zaman canim?abdullahi ve seni opuyorumRahat ol. Dua et stres yapma minnaklar hisseder annesi. Her hamilelik bir değil. Crinon jel kahverengi olarak gelir. Kırmızı kan olmadıkça korkma
hadi gozunaydin darisi bizlere insallah gormussun ya duymak sart degil bebegin de iyiymis masallahKızlar dr dan çıktım az önce 8+1 deyiz.ama kalp atisini duymadık. Bu cihaz sadece gosteriyor ses yok dediama bebek büyüyor bi sorun yok dedi ben duymak istiyorum ama yaa ne biçim özel hastane gitmicem bidaha ..
Korkma inşallah bebeklerin nasibinde vardır. ALLAH SANA VERMEYI DILEMISTIR hep böyle düşün. Böyle dua et. 12. Haftadan sonra birakiyorsun bu jelide senin ikiz 17 ye kadar kullanabilirsin. Sağlık olsun. Benim doğum sata göre 16 Mart ama dr 7 yada 8 Mart gibi alırız dedi. Inşallah gününü doldurur. Oğlum hep kucak ta hiç dikkat edemiyorumRuveydam canim benim,mesajlarini gorunce cok sevdigim bir dostumu uzun bi aradan sonra tekrar gormus gibi seviniyorum cok tesekkurler destegin icin.canim cok azi acik pembe dun de kahve noktalar vardi cogu acik sari.tiksindim bunlari anlatmaktan kusura bakmayin ama kotu renkli akinti kanama vs.yok cok sukur senin dogum ne zaman canim?abdullahi ve seni opuyorum
hadi gozunaydin darisi bizlere insallah gormussun ya duymak sart degil bebegin de iyiymis masallah
Kızlar dr dan çıktım az önce 8+1 deyiz.ama kalp atisini duymadık. Bu cihaz sadece gosteriyor ses yok dediama bebek büyüyor bi sorun yok dedi ben duymak istiyorum ama yaa ne biçim özel hastane gitmicem bidaha ..
olabilir biraz sabret bakalım hayırlısıyla gorürsün insallahKızlar benim ikinci kesem boştu sizce içinde bebek olurmu 9 haftalık olcaz ama bi fikriniz var mı yada başına gelen doktor net bişey söylemedi tekrar bakacak cuma günü
Bendede aşırı uyku yapti simdi premesis die bi hap atıyorum günde bir ama oda cok faydali degilOnu ben de kullandm.kopuk kopuk yapiyordu midemi.degistirdik
Ay alinti cikmiyor.sinir oldum duzelte duzelte.
Drammine kullanmstm.simdi zofran.dark3234
benim geçmedi canım ya bir haftadır çok yoğun. geçecek inşallah. çok sevindim senin için. belki bizlerin de geçer :) umut oldun banaKız mrb benim mide yanmalarim falan geçti çok şükür
ayağa kalkiyorum dışarı falan çıkıyorum
Benimle yakin olan arkadaşlar siz Nasılsıniz nasıl gidiyo
canım aynı güne denk geliyoruz seninle. ilk kez gördüm seni sevindim. iştahsızlık ve koku canımdan bezdirdi halim yok kafamı kaldırmaya...Günaydın kızlar hepimizin kandili mübarek olsun aynı sorun malesef bendede var mide bulantısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?