• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar çok iştahsızım sıkıldım artık. moralim bozuluyor hep böyle kalmaktan psikolojik hale getitmekten kprkuyorum. herşey kokuyor herşey. ağladım biraz önce. eşim var bitek annemler uzakta. hep ne yiycem derdim oluyor. sizin de benim gibi mi. yoksa ben fazla mı takıp psikolojik mi yapıyorum bu kokuları. deli olucam
Canim ilk aylarda cok kilo veren oluyor. Bende senin gibiyim. Esim gelene kadar annemde kalicam sonra maalesef ankaraya gidicem ve kimsem olmicak. Yardim edicek hatta kapimin calicak biri yok ama bunu dusunup kafami yormuyorum. Uzme kendini kimse yoksa allah yanimida bol bol dua et:KK45:

Kızlar dün bahsettiğim mide bulantısı için limonlu su önerisini uyguladım, işe yaradığını düşünüyorum. Gerçi bugün bulantım çok yoğun değildi ama meratan denedim.
Bir de bulantı bilekliği diye birşeyden bahsetti bi arkadaşım, duyan, kullanan var mı? %70 geçiriyormuş bulantıyı.

arkadaşlar çok iştahsızım sıkıldım artık. moralim bozuluyor hep böyle kalmaktan psikolojik hale getitmekten kprkuyorum. herşey kokuyor herşey. ağladım biraz önce. eşim var bitek annemler uzakta. hep ne yiycem derdim oluyor. sizin de benim gibi mi. yoksa ben fazla mı takıp psikolojik mi yapıyorum bu kokuları. deli olucam

Ben de öyleyim :( başlayınca yiyorum ama canım hiçbişeye çekmiyor. Yemek bile yapmak istemiyorum çünkü neyi düşünsem yemek istemediğimi düşünüyorum. Çayı, eti çok severdim şimdi hiç istemiyorum.

Ama ben hiç üzülmüyorum bence 3aydan sonra bu durum düzelicek. Hem çok kilo almaz gerekli olanlar dışında yemeyiz öyle düşün. Çok iştahlı olmak da kötü ben ilk hamileliğimde sırf o yüzden 20 kilo almıştım.
Bence takma nasılsa düzelir geçici bir durum neticede.

:KK61: Salı günü bebeğimi kaybettim artik ağustos annesi değilim Allah bebeklerinize sağlıklı uzun ömür versin...

Aaa neden :KK43:(( çok üzüldüm çok geçmiş olsun.. İnşllh en kısa zamanda yeniden olur ve bebeğine kavuşursun..
Sebebi yok erken gebelik kaybı bir gün önce kanamam olmuştu bir gün sonra kalbi atmadığı için kürtaj oldum. Amin inşallah yarın dualarda buluşalım.

Yatiyordum birden mideme ağrı girdi sonra karnima...afedersiniz tuvalete gittim kabiz gibi yapmakta zorlaniyordum .sonra birden kan geldi o kadar korktum ki aglayacaktim ama kabızlık tan mis ..Çok şükür dedim .sonra birden titremeye ateş basmaya başladı vücudum cikaracaktim tansiyon filan klamadi bayılacaktım eşim de nöbetçi :KK43: çok korktum lavobaya tekrar gitme ihtiyacı duydum bu kez ishal olmustum.Çok büyük karmaşa yaşadım hala vücudum yanıyor titriyorum :KK43:
Çok geçmiş olsun bir daha tekrarlamaz inşallah
mrb arkadaslar bugun nihayet ultrasona girdim bir tane bebegim varmis bir tanede bos kese 15 mm civari icinde embryo yok 10 gun sonraya tekrar gidicez emin olmak icin bakacaklar ama cok sukur gordum melegimi 8 hafta 5 gunluk kahverengi lekelerim hala devam ediyo ama sorun yok dedi hemsire cok mutluyum darisi olmayanlara insallah :KK36:
Gözünüz aydın Rabbim hayırlısıni versin
:KK61: Salı günü bebeğimi kaybettim artik ağustos annesi değilim Allah bebeklerinize sağlıklı uzun ömür versin...
Çok üzüldüm inşallah tez zamanda yeniden hamile kalıp sağlıkla kucaginiza alırsınız yavrunuzu

Back