- 14 Kasım 2013
- 2.234
- 1.759
- 168
- Konu Sahibi ayse1234512
- #6.181
GÜNAYDIN KIZLAR MEVLİD KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bmm onceden vardi almadim ama daha giymrdim normal pantalonalrimin dugmesi avik gyyrm hamile pantalonu giyesim uok..off kiizmmda dort aydan sonra gymstm bunda erkenden skmaya basladi pantalonalrözellikle son cümlene tamamen katılıyorum, aynı durumdayım, mide yanması için az ve sık yiyin diyorlar ama bir şey yiyemiyoruz ki bir de sık yiyelim, buna rağmen şimdiden bir de kilo aldım galiba hiç bir pantolonum olmuyor dün mecburen hamile pantolonu aldım erkenden bu soğukta sürekli elbiseyle gezemem diye :)
Salı günü bebeğimi kaybettim artik ağustos annesi değilim Allah bebeklerinize sağlıklı uzun ömür versin...
Cnm benimde canım hicbisry çekmiyo. Yemem gerekiyo diyorum kendi kendime öyle yiyorum. Bende istahsizim. Ama bozma moralini kendinide sartlandirma bulantin fln olmuyorsa azda olsa öğün atlamamaya çalış. Direncin dusup hastalanmayasin. Bebege bisry olmaz ilk uc ay bizden besleniyor zaten. Doktorlarda ilk uc ay 1 kg alinmasini dogru buluyor.
Takma stres yapma. Bende halsiz ve istahsızim yalnız degilsin
CNIM BENİM 2. AY BEN 1 KG ALMIŞIM BİLE ERKEN DEĞİLMİ
ilk uc ay doktorlar bir kilo almayi öneriyo toplamda...ama bulanti falan olmayinca aliniyo kilo..ilerleyen aylarda normal tesen bile huzli aldgn icin bu aylarda mumkun oldgnca az alinmasini oneriyirlar...ben kilo almadim ama pantalonalr dar geliyo anlamadimCNIM BENİM 2. AY BEN 1 KG ALMIŞIM BİLE ERKEN DEĞİLMİ
Günaydın canım :)günaydın kızlar
Günaydın kızlar.. Kandiliniz mübarek olsun...
Dün gece yatarken "Allahım ne olur bebeğimin cinsiyetini göreyim rüyamda, çok merak ediyorum " diye dua ettim. Arada uyanıp iki kez üst üste aynı rüyayı gördüm. Doktorum bebeğin kız diyordu. İkincisinde de evet kesin kız diyordu..
Acaba tersi mi çıkar olduğu gibi mi.. Hayır olsun, allah sağlıklı bebekler versin hepimize.
[/QUOTE]ohh ne güzel :) bende alışmaya başladım şişem ve ben ayrılmaz ikili olduk
lıkır lıkır içiyorum ağzım kuruyor içmesem