• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

en büyük korkumda kötü düşünerek kotüyü çağırmak bi arkadasım bu kadar hassas olduğum bi dönemde Allah bebeğini senden korusun dedi :cry: bazı insanlar ağır yaşarmış ben o gruba girdim sanırım Allahıma şükür hiç kanamam falan olmadı olsa kafayı yerdim herhalde :KK47:
düşün benim iki kanamam bi makat çatlaması kanaması oldu benim yerimde olmak istemezdin bence şanslısın canım bebişin sakin annesi rahat durmuyoo :D

kanama yapabilir demek himm.canim benimki tup bebek ve ikiz insallah.kizim da tup bebek onda boyle olmamisti yani birikti ama rengi hep acikti bunda boyle olunca korktum acikcasi.oyleyse baska bir aksilik olmazsa kontrol gunumu bekleyeyim dr a sikayet edeyim.senin de tup bebek galiba.rabbim saglicakla kavustursun tesekkurler rahatladim simdi
İnş bişey olmaz canım maşallah ikiz meleklerine kavuşursun inş benim tam tüp bebeğe gidecekken normal yoldan süpriz yaptı çok şükür :-)

Kızlar bugün bende kasık ağrısı var hatta bacagıma vuran bir ağrı sizde bunu yaşıyor musunuz belim zaten hiç geçmedi onu saymıyorum artık ta bu ağrı korkuttu beni ayağım ağrıyla beraber çekiliyor sanki

Merhaba...
Minigimin kalp atışını duydum bugun. Şükürler olsun :D
Darısı duymayanlaraaa
Ayyy cok guzeeel gozunaydin darisi bizlere insallah
kızlar Allah için biriniz cvp yazaydınız ya
Canim olumsuz etkisi olacagini sanmiyorum agir bir ilac degil
Sagol cnm.benimde bi sonraki randevum on gum sonra :KK66:
saglikli olsun bebislerimizzzz
Canim neden on gun sonra yani bu kadar kisa?
İnş bişey olmaz canım maşallah ikiz meleklerine kavuşursun inş benim tam tüp bebeğe gidecekken normal yoldan süpriz yaptı çok şükür :-)
Sagolasin canim insallah hep birlikte kavusalim.seninki de cok iyi olmus canim ne guzel bir surpriz

Kızlar bugün bende kasık ağrısı var hatta bacagıma vuran bir ağrı sizde bunu yaşıyor musunuz belim zaten hiç geçmedi onu saymıyorum artık ta bu ağrı korkuttu beni ayağım ağrıyla beraber çekiliyor sanki
canim bende de bel ve kasik agrisi oluyor ama bacagima vurmadi hic. siddetliyse
Dr una sorsan

kızlar ben dün gece gripten dolayı burnuma çok az viks sürdüm ama bugün aklıma takıldı acaba bi zararı varmıdır
bence hiçbişey olmaz canım... canını sıkma. ama için rahat etmez daha fazla kullanma. zararı olmamıştır. içini rahat tut...

progestan kullananlar dikkat! az önce afedersiniz lavaboya büyük uğraşlar sonrası gidebildim kan geldi az buz değil eşim kontrol etti farketmiştim de zaten basürümm tekrar çıkmış eskiden de vardı yok olmuştu.. neyse kabızlıktan çıkmıştı progestann yan etkisini okudum şok ! kabızlık yapıyormuş almayı bırakıyorum inş siz yaşamazsınız ama doktorum da3 güne kadar bırak demişti zaten offf of :(

arkadaşlar çok iştahsızım sıkıldım artık. moralim bozuluyor hep böyle kalmaktan psikolojik hale getitmekten kprkuyorum. herşey kokuyor herşey. ağladım biraz önce. eşim var bitek annemler uzakta. hep ne yiycem derdim oluyor. sizin de benim gibi mi. yoksa ben fazla mı takıp psikolojik mi yapıyorum bu kokuları. deli olucam

arkadaşlar çok iştahsızım sıkıldım artık. moralim bozuluyor hep böyle kalmaktan psikolojik hale getitmekten kprkuyorum. herşey kokuyor herşey. ağladım biraz önce. eşim var bitek annemler uzakta. hep ne yiycem derdim oluyor. sizin de benim gibi mi. yoksa ben fazla mı takıp psikolojik mi yapıyorum bu kokuları. deli olucam
bende duydum öyle olanını çok canım sen yine de gerekli besinleri bi şekilde almaya bak bebiş annesinin dişinden kemiğinden beslenmesin sonra

Cnm benimde canım hicbisry çekmiyo. Yemem gerekiyo diyorum kendi kendime öyle yiyorum. Bende istahsizim. Ama bozma moralini kendinide sartlandirma bulantin fln olmuyorsa azda olsa öğün atlamamaya çalış. Direncin dusup hastalanmayasin. Bebege bisry olmaz ilk uc ay bizden besleniyor zaten. Doktorlarda ilk uc ay 1 kg alinmasini dogru buluyor.
Takma stres yapma. Bende halsiz ve istahsızim yalnız degilsin ;)

ecrennnn ecrennnn sagol cnn.
kısa mı on gün? Bilmiyorum ki.
bak simdi kafama takildi :KK43:
Yo merakimdan sordum hani riskli gebeliklerde ve ikiz ucuzlerde daha sik oluyor diye biliyordum da kontrolleri.ben de iki haftada bir gidicem simdilik.kizimda ayda bir gitttim senin tercihin canim dr un da bisey demiyorsa.
Canim geçmezse yarın sorayım hayirlisiyla bi dünyaya gelselerdi o zamanda farklı korkular yaşarız
Bitmez canim o korkular rabbim her daim korusun insallah gecer.
progestan kullananlar dikkat! az önce afedersiniz lavaboya büyük uğraşlar sonrası gidebildim kan geldi az buz değil eşim kontrol etti farketmiştim de zaten basürümm tekrar çıkmış eskiden de vardı yok olmuştu.. neyse kabızlıktan çıkmıştı progestann yan etkisini okudum şok ! kabızlık yapıyormuş almayı bırakıyorum inş siz yaşamazsınız ama doktorum da3 güne kadar bırak demişti zaten offf of :KK43:
Cok gecmis olsun cok zor kabizlik basur.dr un da birak demisse birak tabi.
canim bozma moralini uc ay cok onemli degil beslenmen.yine de az da olsa almaya calis soylemesi kolay da.o kadar cok besin var ki biri olmazsa digerinden gidani alirsin rabbim cesit cesit yaratmis tuzlu kuruyemis ceviz falan.sut icemezsen ayran haslanmis patates meyve bunlar bulantiyi biraz bastirir galiba.allah yardimcin olsun ben de yalnizim kizimla.

Bende ayni senin gibiyim canim karnim cok aç ama canim hic bisi istemio yemekleri bile dusunmek istemiorum inss biran once gecer:110:

ecrennnn ecrennnn yoo niye benim tercihim olsun. Doktora sordum nezaman geleyim diye on gun sonra dedi. 7 ay once bi kaybim oldu. Belkide bundandir. Tedirginligimi biliyo doktorum. Hakkimizda hayirlisi

bende kalçamda sürekli kranp hali var bacağımı zorluyo doktora gidince sorcam

Back