- 29 Aralık 2014
- 60
- 48
- 18
- 39
- Konu Sahibi ayse1234512
- #6.101
iyi akşamlar hepimize. bir günde çok yazılmış okuyamadım... yeni yıl bebeklerimizi sağ salim kucağımıza getirsin inşallah. aminIyi aksamlar hanimlarrrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi akşamlar hepimize. bir günde çok yazılmış okuyamadım... yeni yıl bebeklerimizi sağ salim kucağımıza getirsin inşallah. aminIyi aksamlar hanimlarrrr
Canım iyotlu tuz meselesini sordun mu? Tiroid değerinle ilgili ne dedi doktorun?Merhaba...
Minigimin kalp atışını duydum bugun. Şükürler olsun
Darısı duymayanlaraaa
Canım iyotlu tuz meselesini sordun mu? Tiroid değerinle ilgili ne dedi doktorun?
Ay sevindim ya baskalarinin olmasına bende korkuyordum koca karını falan olacağım diyehemde ne çıkma resmen hormonlu hamile oldum.Adet döneminde karnım çok şişerdi benim ve oluca hemen inerdi.Son adett tarihinde yine şiştim ve 6 hafta değilde bi 12 hafta hamile gibiyim
Fazla su icmedigimiz içinde olabilir mi normalde de ödem oluyordu bende adet döneminde şimdi de içmeye çalışıyorum ama çok fazla değil malesefbenmde war karnim ya siskinlikle birlesince hele
Canim hepimiz dusunuyoruz emin ol ama bence sende kendine sakla fazla abartmadan bana da hep kötü düşünme iyi düşün iyi olsun diyorlar bende sana diyorum canımkızlar yardım edin bana sürekli kötü düşünmekten bebeğime kendime eşime zarar veriyorum hep bebeğime birşey olmus gibi hissediyorum ne olacak benm bu halim
Gozun aydin cnm.darisi bana ya cok mrak ediyom yavrucaklarimiMerhaba...
Minigimin kalp atışını duydum bugun. Şükürler olsun
Darısı duymayanlaraaa
Gozun aydin cnm.darisi bana ya cok mrak ediyom yavrucaklarimi
en büyük korkumda kötü düşünerek kotüyü çağırmak bi arkadasım bu kadar hassas olduğum bi dönemde Allah bebeğini senden korusun dedi bazı insanlar ağır yaşarmış ben o gruba girdim sanırım Allahıma şükür hiç kanamam falan olmadı olsa kafayı yerdim herhaldeCanim hepimiz dusunuyoruz emin ol ama bence sende kendine sakla fazla abartmadan bana da hep kötü düşünme iyi düşün iyi olsun diyorlar bende sana diyorum canım
kızlar Allah için biriniz cvp yazaydınız yakızlar ben dün gece gripten dolayı burnuma çok az viks sürdüm ama bugün aklıma takıldı acaba bi zararı varmıdır
Merhaba ben de 100 mg günde iki tane kullanıyorum bence 20o mg günde bir kez al o da iki tane 100 lük almış gibi olursun 200 lükten iki kez alırsan günde 400 mg yapar çok olurkizlarrrr bisey sorucam gunde 2tane 200luk progestan kullanan varmi ben 100luk 3tabe iciodum esim 200luk alms sabah aksam iciorum icenler yazablirmi acaba
Ay ne güzel ya canım şu içmek bence çatlaklar içinde önemli[/QUOTE]lıkır lıkır içiyorum ağzım kuruyor içmesem
tatlım gözünaydın inş bende pıt pıtları duyarım 2 hafta sonra gidicez bizAmin cnm.
nezaman doktor randevunuz?
Kızlar karnımdaki ağrı geçmiyor neden olur ki
tatlım gözünaydın inş bende pıt pıtları duyarım 2 hafta sonra gidicez biz