2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben dün gece gripten dolayı burnuma çok az viks sürdüm ama bugün aklıma takıldı acaba bi zararı varmıdır

Canım iyotlu tuz meselesini sordun mu? Tiroid değerinle ilgili ne dedi doktorun?

İyotlu tuzu sormayi unuttum. Getci bu konuyu kadin dogumdan cok dahiliye yada endokrin doktoruna sormak gerekir. Troid degerime gecen cumartesi bakmisti normal demisti. Bugunde yine sordum ilaca devam et, kafani takma normal dedi.giderim belki haftaya dahiliye doktoruna

kizlarrrr bisey sorucam gunde 2tane 200luk progestan kullanan varmi ben 100luk 3tabe iciodum esim 200luk alms sabah aksam iciorum icenler yazablirmi acaba

hemde ne çıkma resmen hormonlu hamile oldum.Adet döneminde karnım çok şişerdi benim ve oluca hemen inerdi.Son adett tarihinde yine şiştim ve 6 hafta değilde bi 12 hafta hamile gibiyim
Ay sevindim ya baskalarinin olmasına bende korkuyordum koca karını falan olacağım diye

kızlar yardım edin bana sürekli kötü düşünmekten bebeğime kendime eşime zarar veriyorum hep bebeğime birşey olmus gibi hissediyorum ne olacak benm bu halim
Canim hepimiz dusunuyoruz emin ol ama bence sende kendine sakla fazla abartmadan bana da hep kötü düşünme iyi düşün iyi olsun diyorlar bende sana diyorum canım

Canim hepimiz dusunuyoruz emin ol ama bence sende kendine sakla fazla abartmadan bana da hep kötü düşünme iyi düşün iyi olsun diyorlar bende sana diyorum canım
en büyük korkumda kötü düşünerek kotüyü çağırmak bi arkadasım bu kadar hassas olduğum bi dönemde Allah bebeğini senden korusun dedi bazı insanlar ağır yaşarmış ben o gruba girdim sanırım Allahıma şükür hiç kanamam falan olmadı olsa kafayı yerdim herhalde

kizlarrrr bisey sorucam gunde 2tane 200luk progestan kullanan varmi ben 100luk 3tabe iciodum esim 200luk alms sabah aksam iciorum icenler yazablirmi acaba
Merhaba ben de 100 mg günde iki tane kullanıyorum bence 20o mg günde bir kez al o da iki tane 100 lük almış gibi olursun 200 lükten iki kez alırsan günde 400 mg yapar çok olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…