• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Rabbimin bir lutfu aslinda simdiden bebegimizi koruyoruz onunicin endiseleniyoruz ne kadar guzel amadimi :)

günaydın güzel anneler göğüs ağrısı çok mu çok bende yaa siz nasılsınız :KK66: bi de sonunda olan oldu kabızlık sonucu makatım çatladı kanadı önce panik oldum bu kan nerden geliyor diye sonra anladım ohh çektim o halime :D
aynısını ben dün yaşadım işte cok korktum :( sonra anladım

Günaydın :KK54: yeni yılla birlikte tüm şikayetlerimz azalır umarım. Çatlak sorunu olan arkadaşlar doktor kontrolünüzde söyleyin mutlaka krem vs verebilir doktorunz. Çok ilerlemeden önlemiş olursunuz annem de bi ameliyat sonrası narkozun etkisiyle kabızlık sonrası çatlak oluştu hala çekiyor ameliyat olmazsa düzelmeyecekmiş aman dikkat edin

kızlar bnm bi günüm bi güne uymaz oldu düne kdr asırı bulabtı açlık vardı dünden beri de bulantım var ne yiyebiliyorm ne kusab,l,yorm kalp seslerini duyana kdr ailelere sölemicktik ama halimi gören anlar sölemk zorunda kalcz sabırım

Bende aynen canim icmiyorum midem bulaniyo su icmekte

QUOTE="angelpers, post: 38616572, member: 524544"]Ya bende çalışıyorum canım ama normalde de şu içen biri değildim o yüzden bir litre falan ancak içiyorum zorlayacagim biraz daha artık[/QUOTE]

Bende aynen canim icmiyorum midem bulaniyo su icmekte

QUOTE="angelpers, post: 38616572, member: 524544"]Ya bende çalışıyorum canım ama normalde de şu içen biri değildim o yüzden bir litre falan ancak içiyorum zorlayacagim biraz daha artık
[/QUOTE]
lıkır lıkır içiyorum :D ağzım kuruyor içmesem

hiçç biişey çare olmadı bana 3 bucuk haftadır çıkarıyorum:KK43::KK43:

Zofran kullaniyorum ben.biraz iyi geliyor.dr verdi

off çok kötü zaten kabızlığa meyilliydim öncesinden hamilelikte tetiklermiş bunu .. sen ne yapıyorsun bunun için peki bugün zeytinyağı içtim doğal olanından ben

Cok fenayim ben de.annem geldi.ispanak yemegi yapti sogansiz.kokmasin diye. Kabizliga iyi geldi. Wc de boool boool derin nefes alarak yapin kizlar zorlamayin

İki ev süpürdüm nefes nefese kaldım ..
cnm yaa bn yemek dışında bişi yapmıyorm eşim süpüryo ama istediğim gibi olmuyo mutfak dolapları kapılar camlar silincek bekliyo bişi yapsm eşim kızıyo ne olck bilmiyorm

Zofran kullaniyorum ben.biraz iyi geliyor.dr verdi

Cok fenayim ben de.annem geldi.ispanak yemegi yapti sogansiz.kokmasin diye. Kabizliga iyi geldi. Wc de boool boool derin nefes alarak yapin kizlar zorlamayin
sağı canım ıspanak yiyebilirim bak ;) benim tuvalete gidişim derin nefes alıp verme işlemine dönüştü sırf ıkınmamak için :(

Back