- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
- 133
- Konu Sahibi ayse1234512
- #6.061
Rabbimin bir lutfu aslinda simdiden bebegimizi koruyoruz onunicin endiseleniyoruz ne kadar guzel amadimi :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynısını ben dün yaşadım işte cok korktum sonra anladımgünaydın güzel anneler göğüs ağrısı çok mu çok bende yaa siz nasılsınız bi de sonunda olan oldu kabızlık sonucu makatım çatladı kanadı önce panik oldum bu kan nerden geliyor diye sonra anladım ohh çektim o halime
off çok kötü zaten kabızlığa meyilliydim öncesinden hamilelikte tetiklermiş bunu .. sen ne yapıyorsun bunun için peki bugün zeytinyağı içtim doğal olanından benaynısını ben dün yaşadım işte cok korktum sonra anladım
3 haftaya yakın böyle tatlım valla sütyeni attım takamıyorumSimdiden ne csbuk olmus gogus agrim azaldi yavas yavas ama damarlarim yesillesdi vedd agirlastilar
sağol canım evet elbise bile değince ağrıyor
tatlım gördük keseyi bakalım darısı kalp atışına filan olsun inşcanm geçmiş olsun burdaymısın bende sana msj atmıştım gittinizmi keseyi görmeye
benmde war karnim ya siskinlikle birlesince heleKızlar bide karniniz belli olmaya başladı mı benim Karnım çıktı erken biraz ama büyük olacak karnın diyor görenler
Inan hiç bir şey yapmadım bilmem ne yapmalıyımoff çok kötü zaten kabızlığa meyilliydim öncesinden hamilelikte tetiklermiş bunu .. sen ne yapıyorsun bunun için peki bugün zeytinyağı içtim doğal olanından ben
bnde gecen hft ayran pek içmediğim halde cok içer olmuştm bu hft adını duymk istemiyormBen bide sevdiğim şeylerden tiksinmeye başladım sevmediğim şeyler güzel gelmeye başladı
bana iyi gelirse zeytnyağı derim ben ılık suya döktüm 1 yemek kaşığı ve kayısı attım yedim açç karınaInan hiç bir şey yapmadım bilmem ne yapmalıyım
[/QUOTE]Bende aynen canim icmiyorum midem bulaniyo su icmekte
QUOTE="angelpers, post: 38616572, member: 524544"]Ya bende çalışıyorum canım ama normalde de şu içen biri değildim o yüzden bir litre falan ancak içiyorum zorlayacagim biraz daha artık
Tamam canım teşekkürler :)bana iyi gelirse zeytnyağı derim ben ılık suya döktüm 1 yemek kaşığı ve kayısı attım yedim açç karına
hiçç biişey çare olmadı bana 3 bucuk haftadır çıkarıyorum
off çok kötü zaten kabızlığa meyilliydim öncesinden hamilelikte tetiklermiş bunu .. sen ne yapıyorsun bunun için peki bugün zeytinyağı içtim doğal olanından ben
cnm yaa bn yemek dışında bişi yapmıyorm eşim süpüryo ama istediğim gibi olmuyo mutfak dolapları kapılar camlar silincek bekliyo bişi yapsm eşim kızıyo ne olck bilmiyormİki ev süpürdüm nefes nefese kaldım ..
sağı canım ıspanak yiyebilirim bak benim tuvalete gidişim derin nefes alıp verme işlemine dönüştü sırf ıkınmamak içinZofran kullaniyorum ben.biraz iyi geliyor.dr verdi
Cok fenayim ben de.annem geldi.ispanak yemegi yapti sogansiz.kokmasin diye. Kabizliga iyi geldi. Wc de boool boool derin nefes alarak yapin kizlar zorlamayin