• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kedi kopek konusu konusulmuş benim de doktorum kedilerden uzak durmami söyledi. Ancak kopekler icin bir sikinti yok dedi. Yani bu da bana söylenen...

Kızlar bir sorum olacak. Ben öncesinde 2 kürtaj yaşadım biri bebeklerimin kalbi atmadığı için. Şimdi yine hamileyim çok şükür kalp atımını hem gördüm hem de duydum. Clexan da kullanıyorum. Ama hala korkmuyor değilim buna da birşey olur diye. Hatta ailelere söyleyemedik bile korkudan. Kalp atımı duyulduysa düşük ihtimali azalır di mi? Gereksiz evham mı yapıyorum acaba?
cnm senle ayni durumdyz 1gun war aramzda bnde 2kayip yasadm we kalp atisini gordm bugn pozitif dusnmemiz lazm iyi olsun die Allahn izinyle kawuscaz yawrularimza icini ferah tutki ole olsn

Oluyor bazen bele bazen kasiga vuruyor.benimde bazen ozellikle sabah ilk uyandigimda kasigim cok agriyor sonra bele bugun biraz sirttada gezindi:)
Benim ikisi de oluyor bel agrim daha cok hemen uzaniyorum yatiyorum olunca.
Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım. Ben de ağustos anne adayıyım hepinizin sağlıklı gebelikler geçirmenizi diliyorum.
Hosgeldin hayirli olsun
Normalmiş bnde bunun için gtmiştim hastaneye cok agrım vardı rahim büyüdüğü için böyle ağrıların olması normal dedi doktor
Sagolasin canim yeter ki ondan olsun raziyiz insan korkuyo iste.
Benimde belime vuruyor cnim hic kasik agrim olmadi henuz. Yalniz sirt ustu yatamiyorm mide bolgemin gerilip acidgni hissediyorum, etim aciyo resmen. Ne olaki ??
Ben de sola yatiyorum o gerilmeler saga sola donunce oluyor dikkatli donmeye calisiyorum ben de
merhabalar ben de yeni kayıtoldum. iyi akşamlar herkrse. acemiyim kullana kullana öğrenicem :)
Hosgeldin hayirli olsun
Gunaydin.. iyi haftalar :KK66:
gunaydin canim bebislerimizi ve gobuslerimizi saglikla buyutmek dilegiyle iyi haftalar.

Kedi kopek konusu konusulmuş benim de doktorum kedilerden uzak durmami söyledi. Ancak kopekler icin bir sikinti yok dedi. Yani bu da bana söylenen...
yani doktordan doktora değişiyor mu bilemiyorum .
ama bi tanıdığım var.
3. hamileliği şu an .
ve 3 ünde de evde kedisi vardı.
kucak kucağalar hatta.
diğer bi tanıdığım ise 2 tane besliyor kedi evde.
şu an 30 haftalık.
onlarda çok çok bilinçli kadınlar yani.
takip ettiğim blog sahipleri bu bayanlar.

Gunaydin kizlar,
bugun kalp atisi icin gidecegiz ve ben sabah kadar uyumadim desem yeridir, 5 gibi dalmisim ama boluk porcuk bir uyku yani..
insallah her sey yolundadir..
heyecan yaptın her halde operacığım
haklısın.
saat kaçta rendevun.

Kızlar bir sorum olacak. Ben öncesinde 2 kürtaj yaşadım biri bebeklerimin kalbi atmadığı için. Şimdi yine hamileyim çok şükür kalp atımını hem gördüm hem de duydum. Clexan da kullanıyorum. Ama hala korkmuyor değilim buna da birşey olur diye. Hatta ailelere söyleyemedik bile korkudan. Kalp atımı duyulduysa düşük ihtimali azalır di mi? Gereksiz evham mı yapıyorum acaba?
stres yapma.
diğer gebeliklerinde kalp atışı hiç duyulmamıştı sanıyorum . bunda duymuşsun bak

Dr dan dr a degisiyor herhalde bu durum benimkide kedinin tuvaletinden uzak durmami soyledi.artik esin temizlicek dedi.

Saat 10.45te. Bir de tup bebek doktorumu keseyi gordukten sonra bizim paket bittigi icin degistiriyoruz, bu doktora ilk kez gidicem.
hayırlısı olsun . hiç endişe etme.
daha başında olduğunuz için doktor değiştirsen bile alışırsın.
beğenirsen de bu doktorla devam edersin.

Kızlar bende bağsur oldugu için tuvalet sonrası ve öncesi cok canım acıyo o yüzden sıcak suyla yıkıyorm bi süre iyi gelyor bunu bebeğe bi zararı olurmu aşırı sıcak bi su değil şu an 8 haftalk hamileyim
bence ılık su olsun sıcak su zararlı tatlım :(

Back