- 24 Haziran 2009
- 6.179
- 7.378
- 398
- Konu Sahibi ayse1234512
- #5.381
Kedi kopek konusu konusulmuş benim de doktorum kedilerden uzak durmami söyledi. Ancak kopekler icin bir sikinti yok dedi. Yani bu da bana söylenen...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm senle ayni durumdyz 1gun war aramzda bnde 2kayip yasadm we kalp atisini gordm bugn pozitif dusnmemiz lazm iyi olsun die Allahn izinyle kawuscaz yawrularimza icini ferah tutki ole olsnKızlar bir sorum olacak. Ben öncesinde 2 kürtaj yaşadım biri bebeklerimin kalbi atmadığı için. Şimdi yine hamileyim çok şükür kalp atımını hem gördüm hem de duydum. Clexan da kullanıyorum. Ama hala korkmuyor değilim buna da birşey olur diye. Hatta ailelere söyleyemedik bile korkudan. Kalp atımı duyulduysa düşük ihtimali azalır di mi? Gereksiz evham mı yapıyorum acaba?
Benim ikisi de oluyor bel agrim daha cok hemen uzaniyorum yatiyorum olunca.Oluyor bazen bele bazen kasiga vuruyor.benimde bazen ozellikle sabah ilk uyandigimda kasigim cok agriyor sonra bele bugun biraz sirttada gezindi:)
Hosgeldin hayirli olsunKızlar merhaba aranıza yeni katıldım. Ben de ağustos anne adayıyım hepinizin sağlıklı gebelikler geçirmenizi diliyorum.
Sagolasin canim yeter ki ondan olsun raziyiz insan korkuyo iste.Normalmiş bnde bunun için gtmiştim hastaneye cok agrım vardı rahim büyüdüğü için böyle ağrıların olması normal dedi doktor
Ben de sola yatiyorum o gerilmeler saga sola donunce oluyor dikkatli donmeye calisiyorum ben deBenimde belime vuruyor cnim hic kasik agrim olmadi henuz. Yalniz sirt ustu yatamiyorm mide bolgemin gerilip acidgni hissediyorum, etim aciyo resmen. Ne olaki ??
Hosgeldin hayirli olsunmerhabalar ben de yeni kayıtoldum. iyi akşamlar herkrse. acemiyim kullana kullana öğrenicem :)
gunaydin canim bebislerimizi ve gobuslerimizi saglikla buyutmek dilegiyle iyi haftalar.Gunaydin.. iyi haftalar
Çok mu kötü ben iki saat çektim o acıyı yüzümü n sağ kısmı sakaklarim disim ve gözüme vurdu acısı eşim icme dedi de yinw dw içtim bi de dün film izlerken pat diye uyumuş um erkenden hiç böyle olmamıştım
yani doktordan doktora değişiyor mu bilemiyorum .Kedi kopek konusu konusulmuş benim de doktorum kedilerden uzak durmami söyledi. Ancak kopekler icin bir sikinti yok dedi. Yani bu da bana söylenen...
heyecan yaptın her halde operacığımGunaydin kizlar,
bugun kalp atisi icin gidecegiz ve ben sabah kadar uyumadim desem yeridir, 5 gibi dalmisim ama boluk porcuk bir uyku yani..
insallah her sey yolundadir..
stres yapma.Kızlar bir sorum olacak. Ben öncesinde 2 kürtaj yaşadım biri bebeklerimin kalbi atmadığı için. Şimdi yine hamileyim çok şükür kalp atımını hem gördüm hem de duydum. Clexan da kullanıyorum. Ama hala korkmuyor değilim buna da birşey olur diye. Hatta ailelere söyleyemedik bile korkudan. Kalp atımı duyulduysa düşük ihtimali azalır di mi? Gereksiz evham mı yapıyorum acaba?
heyecan yaptın her halde operacığım
haklısın.
saat kaçta rendevun.
Dr dan dr a degisiyor herhalde bu durum benimkide kedinin tuvaletinden uzak durmami soyledi.artik esin temizlicek dedi.Kedi kopek konusu konusulmuş benim de doktorum kedilerden uzak durmami söyledi. Ancak kopekler icin bir sikinti yok dedi. Yani bu da bana söylenen...
hayırlısı olsun . hiç endişe etme.Saat 10.45te. Bir de tup bebek doktorumu keseyi gordukten sonra bizim paket bittigi icin degistiriyoruz, bu doktora ilk kez gidicem.
Ben İzmirdeyim canım..Izmirde olan varmi icinizde
bende erkenden pat düşüyorum yatağa deliksiz hggünaydın canımgünaydın canım benim günlerdir. 21.00 da uyumuş oluyorum
bence ılık su olsun sıcak su zararlı tatlımKızlar bende bağsur oldugu için tuvalet sonrası ve öncesi cok canım acıyo o yüzden sıcak suyla yıkıyorm bi süre iyi gelyor bunu bebeğe bi zararı olurmu aşırı sıcak bi su değil şu an 8 haftalk hamileyim
Izmirde olan varmi icinizde