- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.334
- 298
- Konu Sahibi ayse1234512
- #5.401
aynen akşam erken başlıyor uyku sinyallerimgünaydın arkadaşlar bende sizler gibi erkenden uyuyorum hiç kaçırmadığım dizilerimi bile izliyemiyorum 8.30 oldumu
uyuyorum akşamları
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen akşam erken başlıyor uyku sinyallerimgünaydın arkadaşlar bende sizler gibi erkenden uyuyorum hiç kaçırmadığım dizilerimi bile izliyemiyorum 8.30 oldumu
uyuyorum akşamları
ben de hafta sonu gün içinde uyukladım hep. koltukta uzandığım yerde.günaydın arkadaşlar bende sizler gibi erkenden uyuyorum hiç kaçırmadığım dizilerimi bile izliyemiyorum 8.30 oldumu
uyuyorum akşamları
benim de kalbim ege de olsaaa.çok özledik biz ege yi.Izmirde olan varmi icinizde
Gunaydin kizlar,
bugun kalp atisi icin gidecegiz ve ben sabah kadar uyumadim desem yeridir, 5 gibi dalmisim ama boluk porcuk bir uyku yani..
insallah her sey yolundadir..
günaydın güzel anneler sağlıklı günler geçirelim hepimiz bende ne bulatı ne belirti sadece kasık ağrısı ve progestan yan etkisi var nasılsınız bakim
günaydın canım çok güzel bir heyecan. Kaçıncı haftadan sonra duyuluyor kalp atışı?
Ben bugun 6+4um, belki karindan belki alttan duyulur, duyulmayip sadece kasilmalari gorulebilir ama illaki bir sekilde kalp atimini alicaz tabii her sey yolundaysa..
Ben bugun 6+4um, belki karindan belki alttan duyulur, duyulmayip sadece kasilmalari gorulebilir ama illaki bir sekilde kalp atimini alicaz tabii her sey yolundaysa..
Anladm zaten dediğim gbi öyle aşırı bı sıcak su kullanmıyorm bebeğe bişey olur korkusundan. Teşekkür ederimbence ılık su olsun sıcak su zararlı tatlım
Bu zmanlarda kalp atışını duymak bebeğe zarar verebliyomus 10 veya 12. Haftalarda duymanızı tavsiye ederim kalp atışını duymak için kullanılan makine ısı veryomus bebekde daha cok küçük oldugu için zarar verme olasılıgı varmış zaten o an o kalbin nası attıgını görmek bile yetyo insana sesini duymaya gerek kalmıyo..Seninle günümüz aynı ben de yarın gidecem duymaya kısmetse.Bugün bebişinin kalp atışını duy ve güzel haberlerle dön inşallah.
Bu zmanlarda kalp atışını duymak bebeğe zarar verebliyomus 10 veya 12. Haftalarda duymanızı tavsiye ederim kalp atışını duymak için kullanılan makine ısı veryomus bebekde daha cok küçük oldugu için zarar verme olasılıgı varmış zaten o an o kalbin nası attıgını görmek bile yetyo insana sesini duymaya gerek kalmıyo..
bence ılık su olsun sıcak su zararlı tatlım
Ben 2 doktorla görüştüm bunun için ikiside aynı şeyi söyledi ilerleyen zamanlarda duyalım diye 6. Haftadaydm o zmanDoktor bana çok kısa 1-2 saniye dinletti zarar verdiğinide söylemedi.
Ilahi cok guldum. been izmirliyim . benimde kaynanam izmirde benimde gonlum yokGünaydin herkese
benm kaynana izmirde ama kalbim orda degil
Ben 2 doktorla görüştüm bunun için ikiside aynı şeyi söyledi ilerleyen zamanlarda duyalım diye 6. Haftadaydm o zman
Zaten duymaktan kasıt görmek olacak tatlım haklisin zarar liymiş.görüp gerçekten hamile olduğumuza inanmak rahatlamak istiyoruz.Bu zmanlarda kalp atışını duymak bebeğe zarar verebliyomus 10 veya 12. Haftalarda duymanızı tavsiye ederim kalp atışını duymak için kullanılan makine ısı veryomus bebekde daha cok küçük oldugu için zarar verme olasılıgı varmış zaten o an o kalbin nası attıgını görmek bile yetyo insana sesini duymaya gerek kalmıyo..
Merhaba canım mesajını ancak gördüm kusura bakma. Bizim bugün 4 gün oldu meme vermeyeli. Salça sürdüm istedikce gösteriyorum almıyor. Ama bizim sıkıntımız uykudan. Emerek uyumaya alıştıği için dalarken çok zorlanıyor benden başkasına da gitmiyorum. Ayakta kucagimda uyumasini bekliyorum. Bizim tombis bi cocuk belim sırtım bitti artık. Allah hepimizin yardımcısı olsun özellikle ikinciyi bekleyenlerin
Bende çok az.dinledim ben demesem dinletmeycekti sadece görecektik sanırım.olan bir kaç.sn bile yettiDoktor bana çok kısa 1-2 saniye dinletti zarar verdiğinide söylemedi.