• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlarr duyduk bugün pitpitlari :oops: allah bekleyen herkese yasatsin insallah.

Tansiyon epey düşük çıktı bide 1 hafta kadar küçük görünüyor. 15 gün sonra tekrar bakariz gelisim geriliği olup olmadigini anlariz dedi doktor. Biraz tedirgin oldum ama herseyin hayirlisi diyorum :anneadayı::nazar:

Şimdi bir doktor arkadaşıma daha sordum hiçbişey olmaz dedi. Kalp atımını dinleyince.

Arkadaşım; doktor kendisi .... ilaç kulanma onun dışında normal hayatına devam dedi..
Lütfen birbirimizi endişeye düşürmeyelim.

Sıcak su neden zararlı olsun ya. Zaten pimpirigiz iyice endişelendiriyorsunuz bu havada ılık suylamı yıkanıyorsunuz Allah aşkına.
sıcak su kan akışını yavaşlatıyor bu hem bebeğe giden kanı etkiliyor hemde senin bu dönemde baygınlık geçirme gibi risklere neden oluyo bebek için zararlı özellikle ilk ve son 3 ayda son zamanda sıcak duş doğumu hızlandırıyor bebek yine strese girdiğinden galiba sen ılık duştan şaşma

Ahhh su keşke icebilsem benim istahimda yok keşke canım birşeyler istese diyorum ...ama uzun zaman dan sonra dün öyle bir yemisim ki :) çok iştah olsa kilolar başını alıp.gidecek ...:)

Benimde hem iştahım yok hemde su istemiyo canım. Ayran felan içmeye çalışıyorum.

sıcak su kan akışını yavaşlatıyor bu hem bebeğe giden kanı etkiliyor hemde senin bu dönemde baygınlık geçirme gibi risklere neden oluyo bebek için zararlı özellikle ilk ve son 3 ayda son zamanda sıcak duş doğumu hızlandırıyor bebek yine strese girdiğinden galiba sen ılık duştan şaşma

Şimdi doktor arkadaşıma sordum hiçbişey olmaz diyo. Ben ılık suyla duş alamam heleki bu soguk zamanlarda.
Bu ikinci hamilelğim oğlumda da böyleydim.

Aynen bende de durum öyle. Su içmek istemiyorum. Ben de mide bulantısı olmadı henüz 7. haftada başlıyor diyorlar. Siz ne durumdasınız mide bulantısı var mı?

Hemde nasıl var. Elimi kaldırasım gelmiyo halsizlikte oluyo mide bulantısı olunca.
Bu ikinci hamileliğim oğlumda hiç midem bulanmamıştı.

Görüşler kişiye ve doktora göre değişiyo. Allaha sığınalım biz.
Rabbim korusun bizi ve meleklerimizi.
tabiki allaha emanetler sakınsanda olmayacaksa olmaz bunla ilgili nette de yazılar görebilirsiniz siz tecrübelerinize göre sakınca görmüyosunuzdur ama hormanal olarak beni normalde etkilemeyen su sıcaklıgı şimdi etkiliyo daha az sıcak sudan bana bişey olmaz o yüzden ben eski sıcaklıkta yapmıyorum siz bilirsiniz yinede dediğim gibi

Benimde hem iştahım yok hemde su istemiyo canım. Ayran felan içmeye çalışıyorum.
Bende portakal sktriyorum eşime onu içiyorum iyi oluyor ağzımda tat kalmadı :( yani geçer herhalde istahim açılır.bir.araa inşallah ... yiyemeyince bebek için üzülüyorum sanki haksizlik gibi düşünüyorum .

Ben mecburen içiyorum kendime kota koydum öğlen önce şu kadar öğleden sonra şu kadar akşam şu kadar içicem diye. Takibini yapmak içinde şişelere dolduruyorum az mı içtim çok mu içtim bilmek için. 2.5 litre dedi benim doktor. Bebişe vitamin olcakları yesen yeter hamurişi makarna pilav yok :D

Ahhh su keşke icebilsem benim istahimda yok keşke canım birşeyler istese diyorum ...ama uzun zaman dan sonra dün öyle bir yemisim ki :) çok iştah olsa kilolar başını alıp.gidecek ...:)

Back