- 18 Nisan 2013
- 1.433
- 73
- 83
- Konu Sahibi ayse1234512
- #5.361
Ayrica ben hamilelikte sıkıntı oluyormus dedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu an tam belli olmadığı için zorlma ypk belki karın büyümeye başlayınca olur o zamnda sandalyede flnYok canim egilip kalkmak sorun olmaz. Zorlaniyorsan ama tabiki oyle kilabilirsin.
Kizlar ben kedi kopek zararli dedim bana mi geldi bu sozlein bi kismi anlamadim ben nacizane okudugum bi bilgiyi paylastim kimsenin yapmak istedigine karismak gibi bi niyetom yok
yok canım benim ben sana sadece aynı tehlike başka şeylerde de var dedim diğer sözlerimiz çevremizde evden at diyenlereKizlar ben kedi kopek zararli dedim bana mi geldi bu sozlein bi kismi anlamadim ben nacizane okudugum bi bilgiyi paylastim kimsenin yapmak istedigine karismak gibi bi niyetom yok
Cnm seninle bir ilgisi yok.yanlis anlama ama biz genelde o kadar cok cekiyoruzki cevremizden anlatamam.seninle hic bir alakasi yok yani.konu acilinca biz icimizi doktuk:)Kizlar ben kedi kopek zararli dedim bana mi geldi bu sozlein bi kismi anlamadim ben nacizane okudugum bi bilgiyi paylastim kimsenin yapmak istedigine karismak gibi bi niyetom yok
Kizzzz sana demedikkkkk gebe sen sus:))Ayrica ben hamilelikte sıkıntı oluyormus dedim
Düşük tehliken var ama degilmi cnm.sen bir dr a sor en iyisi.boyle durumlarda insanlar sandalyede kiliyorŞu an tam belli olmadığı için zorlma ypk belki karın büyümeye başlayınca olur o zamnda sandalyede fln
Bilerek vermiyor dr sesi disari.eger Allah gostermesin ileride koto bir sey olursa anne adayi daha kotu olmasin diye.sadece gosteriyorlar saglikli oldugunu anlamamiz icinkizlarrrrrrrrr doktora gtmm kahwe akinti icin kalbi atio cok.sukur gorduk ses yoktu cihazdada ama atiodu kahwe akinti icinde yaticaksin olurr dedi oyle hemen size yazdmm
Oluyor bazen bele bazen kasiga vuruyor.benimde bazen ozellikle sabah ilk uyandigimda kasigim cok agriyor sonra bele bugun biraz sirttada gezindi:)Kizlar bugun kasiklarimdan cok belim agridi normal mi siz nasilsiniz?
Normalmiş bnde bunun için gtmiştim hastaneye cok agrım vardı rahim büyüdüğü için böyle ağrıların olması normal dedi doktorKizlar bugun kasiklarimdan cok belim agridi normal mi siz nasilsiniz?
Kizlar bugun kasiklarimdan cok belim agridi normal mi siz nasilsiniz?
Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım. Ben de ağustos anne adayıyım hepinizin sağlıklı gebelikler geçirmenizi diliyorum.
Çok sağol arkadaşım.Hos geldin canim gozun aydin amin cumlemize insallah