• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar ben kedi kopek zararli dedim bana mi geldi bu sozlein bi kismi anlamadim ben nacizane okudugum bi bilgiyi paylastim kimsenin yapmak istedigine karismak gibi bi niyetom yok

Canim sen bilgi paylasmissin bizimle ama bazi kisilerin tepkisi soyle oluyor
aaaa evde hayvan beslenmez hamileyken, verin onlari birine diyorlar.
hayvanlar ailemizin parcasi haline gelmisken ve sagligimizi riske atmasi soz konusu degilken boyle acimasizca elestirenlere kiziyoruz biz.
sana bir sey soyleyen yok yani :KK60:

Kizlar ben kedi kopek zararli dedim bana mi geldi bu sozlein bi kismi anlamadim ben nacizane okudugum bi bilgiyi paylastim kimsenin yapmak istedigine karismak gibi bi niyetom yok
yok canım benim ben sana sadece aynı tehlike başka şeylerde de var dedim diğer sözlerimiz çevremizde evden at diyenlere ;)

Cnm seninle bir ilgisi yok.yanlis anlama ama biz genelde o kadar cok cekiyoruzki cevremizden anlatamam.seninle hic bir alakasi yok yani.konu acilinca biz icimizi doktuk:)

kizlarrrrrrrrr doktora gtmm kahwe akinti icin kalbi atio cok.sukur gorduk ses yoktu cihazdada ama atiodu kahwe akinti icinde yaticaksin olurr dedi oyle hemen size yazdmm
Bilerek vermiyor dr sesi disari.eger Allah gostermesin ileride koto bir sey olursa anne adayi daha kotu olmasin diye.sadece gosteriyorlar saglikli oldugunu anlamamiz icin

Kızlar bende bağsur oldugu için tuvalet sonrası ve öncesi cok canım acıyo o yüzden sıcak suyla yıkıyorm bi süre iyi gelyor bunu bebeğe bi zararı olurmu aşırı sıcak bi su değil şu an 8 haftalk hamileyim

Kızlar bir sorum olacak. Ben öncesinde 2 kürtaj yaşadım biri bebeklerimin kalbi atmadığı için. Şimdi yine hamileyim çok şükür kalp atımını hem gördüm hem de duydum. Clexan da kullanıyorum. Ama hala korkmuyor değilim buna da birşey olur diye. Hatta ailelere söyleyemedik bile korkudan. Kalp atımı duyulduysa düşük ihtimali azalır di mi? Gereksiz evham mı yapıyorum acaba?

Back