- 11 Temmuz 2013
- 1.602
- 771
- 248
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #5.341
Bende ayni saatte icemiorum bi kac saat oynuyor.bende de yan etkisi kafam bir dunya geziorum bir kac saat:))tinerciler gibi,alkol kafasi bile degil dusun yani:))hayal dunyadinda geziyorum:))Bende bildiğin pembe lekelenmem oldu panik yaptım allaha şükür geçti hemen yatıyorum kaç gündür :) ilaç feci migren ağrısı yaptı yan etkisi de bu her gün aynı saatte iç dedi doktor ama bugun iki tane ictim ve aynı saatte değil
Çok mu kötü ben iki saat çektim o acıyı yüzümü n sağ kısmı sakaklarim disim ve gözüme vurdu acısıCanim ben dede karın ağrısı yaptı sağ kasığım ağırıyor :-(
Keşke benim öyle olsa kafamı acidan Kuma gömesim geliyorBende ayni saatte icemiorum bi kac saat oynuyor.bende de yan etkisi kafam bir dunya geziorum bir kac saat:))tinerciler gibi,alkol kafasi bile degil dusun yani:))hayal dunyadinda geziyorum:))
Kiyamam yaa gecicek hepsiKeşke benim öyle olsa kafamı acidan Kuma gömesim geliyor
Canim arada geliyor böyle nasıl desem aynı yerde zonklama gibi sürekli değil Allâh tan dün akşam içmeye başladım ayağımı kendime doğru çekincede oluyor korktum normalmi acaba diyeÇok mu kötü ben iki saat çektim o acıyı yüzümü n sağ kısmı sakaklarim disim ve gözüme vurdu acısıeşim icme dedi de yinw dw içtim bi de dün film izlerken pat diye uyumuş um erkenden hiç böyle olmamıştım
Bu ilacın yan etkisi çok maalesefCanim arada geliyor böyle nasıl desem aynı yerde zonklama gibi sürekli değil Allâh tan dün akşam içmeye başladım ayağımı kendime doğru çekincede oluyor korktum normalmi acaba diye
Isallach bu bebidini sagliklica kollarina slmayi nadip etsin allahim3.bnm 2kayip gebelbgm war oyuzden suan cok dikkat ediorm gerisi Allahn takdiri tabi bnde uzanarak geciriorm
Ayy ne guzel.bende 9 gun sonra isallah kalp atidini dinleyecegim.cok heyecanli geciyor beklemek6+3 olmaliyim ama yarin kalp atisi icin gittigimizde her seyi ogrenicez. Dr. Ne diyecek bakalim? Hayirlisiyla su kalp atisinibir duyalim da..
Gecmis olsun cnm.kendine dikkat et bol bol.dinlenkizlarrrrrrrrr doktora gtmm kahwe akinti icin kalbi atio cok.sukur gorduk ses yoktu cihazdada ama atiodu kahwe akinti icinde yaticaksin olurr dedi oyle hemen size yazdmm
kizlarrrrrrrrr doktora gtmm kahwe akinti icin kalbi atio cok.sukur gorduk ses yoktu cihazdada ama atiodu kahwe akinti icinde yaticaksin olurr dedi oyle hemen size yazdmm
benim de evde seninkinden tosun olmasınlar 5 tane var ortalama kiloları 5-6 civarı ben de alıyorum kucağıma, ani hareket yapmadan dizlerini bükerek alırdan sorun olmaz bence, herkes bizim kedilerden daha ağır çocuklarını taşımak durumunda kalıyorBenim de avatar resminde gordugunuz 6,5 kg tosun bir oglum, bir de 5,5 kg ablasi varbazen baska odaya kapatmak icin kucagima almam gerekiyor ama 1 aydir hic almadim, hayatimi zorlastiriyor evde, kediler keyif suruyor ben onlara itaat ediyorum. Acaba kucaklasam bir sey olur mu diye dusunuyorum
kedi köpek değil onlarda olan parazitler zararlı, aşılar düzenli yapılır, çiğ bir şey yemez, kediler sokağa çıkmazlarsa sorun yok aynı parazitler çiğ ette meyve sebzede de var bu zarar aslında hepiniz için geçerliCanim o kadardan bis ey olmaz cok sik kaldirma yeter zorunlu hallerde ama nacizabe bi uyarim olacak hamilelikte kedi kopek zararli bi arastir istersen
:) ne güzeller öyleee, benimkinin de 5 tane kardeşi var şimdiden, iki abi, üç ablaBenim bebis bunlarla buyuyucek,dogustan sansli bi suru arkadasi var
Dunya tatlisi hepsi Allah uzun ömür versin sizin bebislerede:)simdi Allah nasip ederse bebegimin olacagini duyan bazi kulaktan dolma laflarla hareket eden insanlar ay at onlari diolar fakat bir o kadar da bebegin oluyor diye onlardan vazgecmezsin demi sen atma sakin diyenlerde oluyor.o at diyenlerin agzina bi tane carpasim geliyor yaa.boyle bi sacmalik olurmu.biraz merhametiniz olsa her isiniz bnm gibi rast gider her seyiniz ters birakin bnmle ugrasmayi diyorum.bir insan yeni bebegi olacagi icin onceki evladindan vazgecermi ayni evlat sevgisi ya boyle bir sevgi yok.esimle her aksam konusuyoruz onlarla kardes geliyo size diye:):) ne güzeller öyleee, benimkinin de 5 tane kardeşi var şimdiden, iki abi, üç ablaçok şanslılar valla
tamamen aynı durumdayız, ağzı olan konuşuyor sanki biz manyağız bile bile kendi çocuğumuza zarar vericezDunya tatlisi hepsi Allah uzun ömür versin sizin bebislerede:)simdi Allah nasip ederse bebegimin olacagini duyan bazi kulaktan dolma laflarla hareket eden insanlar ay at onlari diolar fakat bir o kadar da bebegin oluyor diye onlardan vazgecmezsin demi sen atma sakin diyenlerde oluyor.o at diyenlerin agzina bi tane carpasim geliyor yaa.boyle bi sacmalik olurmu.biraz merhametiniz olsa her isiniz bnm gibi rast gider her seyiniz ters birakin bnmle ugrasmayi diyorum.bir insan yeni bebegi olacagi icin onceki evladindan vazgecermi ayni evlat sevgisi ya boyle bir sevgi yok.esimle her aksam konusuyoruz onlarla kardes geliyo size diye:)
Yok canim egilip kalkmak sorun olmaz. Zorlaniyorsan ama tabiki oyle kilabilirsin.Hmmm sorun olur mu dersin ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?