2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende ayni saatte icemiorum bi kac saat oynuyor.bende de yan etkisi kafam bir dunya geziorum bir kac saat:))tinerciler gibi,alkol kafasi bile degil dusun yani:))hayal dunyadinda geziyorum:))

Canim ben dede karın ağrısı yaptı sağ kasığım ağırıyor :-(
Çok mu kötü ben iki saat çektim o acıyı yüzümü n sağ kısmı sakaklarim disim ve gözüme vurdu acısı eşim icme dedi de yinw dw içtim bi de dün film izlerken pat diye uyumuş um erkenden hiç böyle olmamıştım

Bende ayni saatte icemiorum bi kac saat oynuyor.bende de yan etkisi kafam bir dunya geziorum bir kac saat:))tinerciler gibi,alkol kafasi bile degil dusun yani:))hayal dunyadinda geziyorum:))
Keşke benim öyle olsa kafamı acidan Kuma gömesim geliyor

kizlarrrrrrrrr doktora gtmm kahwe akinti icin kalbi atio cok.sukur gorduk ses yoktu cihazdada ama atiodu kahwe akinti icinde yaticaksin olurr dedi oyle hemen size yazdmm

Canim arada geliyor böyle nasıl desem aynı yerde zonklama gibi sürekli değil Allâh tan dün akşam içmeye başladım ayağımı kendime doğru çekincede oluyor korktum normalmi acaba diye

Benim bebis bunlarla buyuyucek,dogustan sansli bi suru arkadasi var

Eklentiler

• 20141212_031313.jpg
    69,2 KB · Görüntüleme: 124
  • 20141202_232636.jpg
    85,4 KB · Görüntüleme: 106
  • 20141202_232325-1.jpg
    106,1 KB · Görüntüleme: 88
benim de evde seninkinden tosun olmasınlar 5 tane var ortalama kiloları 5-6 civarı ben de alıyorum kucağıma, ani hareket yapmadan dizlerini bükerek alırdan sorun olmaz bence, herkes bizim kedilerden daha ağır çocuklarını taşımak durumunda kalıyor

Canim o kadardan bis ey olmaz cok sik kaldirma yeter zorunlu hallerde ama nacizabe bi uyarim olacak hamilelikte kedi kopek zararli bi arastir istersen
kedi köpek değil onlarda olan parazitler zararlı, aşılar düzenli yapılır, çiğ bir şey yemez, kediler sokağa çıkmazlarsa sorun yok aynı parazitler çiğ ette meyve sebzede de var bu zarar aslında hepiniz için geçerli

:) ne güzeller öyleee, benimkinin de 5 tane kardeşi var şimdiden, iki abi, üç abla çok şanslılar valla
Dunya tatlisi hepsi Allah uzun ömür versin sizin bebislerede:)simdi Allah nasip ederse bebegimin olacagini duyan bazi kulaktan dolma laflarla hareket eden insanlar ay at onlari diolar fakat bir o kadar da bebegin oluyor diye onlardan vazgecmezsin demi sen atma sakin diyenlerde oluyor.o at diyenlerin agzina bi tane carpasim geliyor yaa.boyle bi sacmalik olurmu.biraz merhametiniz olsa her isiniz bnm gibi rast gider her seyiniz ters birakin bnmle ugrasmayi diyorum.bir insan yeni bebegi olacagi icin onceki evladindan vazgecermi ayni evlat sevgisi ya boyle bir sevgi yok.esimle her aksam konusuyoruz onlarla kardes geliyo size diye:)

tamamen aynı durumdayız, ağzı olan konuşuyor sanki biz manyağız bile bile kendi çocuğumuza zarar vericez benim beş evladım vardı altıncı geliyor ötesi yok, şimdi hayvanlarla arası olmayanlar evlatla hayvanı bir tutuyoruz diye eleştirirler ama bilmedikleri bir konu bu, hayvanları bizim gibi görmediklerinden anlamalarının imkanı yok, aile çevresinden benim tarafım ne kadar kararlı olduğumu onları nasıl sevdiğimi bildiğinden sorun yok ama eşimin tarafı onları evladım değil eğlencem zannediyor can olduklarını anlamadılar bir türlü eşim de saolsun gereken cevapları veriyor o konuda :) aynen biz de öyle ilk öğrendiğimizde konuştuk onlarla hatta özür bile diledik mecburen azıcık ilginiz azalıcak, ağlıcak gürültü yapıcak, büyücek biraz sizi rahatsız edicek falan diye :) bakalım o günler gelsin en çok ne tepki verecekler onu merak ediyorum

Pediatristler bebek olan evde hayvan olmasina musaade etmiyoruz bilhakis tavsiye ediyoruz diyorlar. Gelisimleri icin oldukca onemli katkilari oluyormus hayvanlarin.
tabi hayvan sevmeyen, tiksinen, dogru bulmayanlara da saygi duyarim, biz hayatimizi boyle kurguladik onlar da oyle kurguluyorlar.

Kizlar ben kedi kopek zararli dedim bana mi geldi bu sozlein bi kismi anlamadim ben nacizane okudugum bi bilgiyi paylastim kimsenin yapmak istedigine karismak gibi bi niyetom yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…