• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bugün 6 +4 haftalık başka doktora git canım için rahat etmezse senin kaç hafta canım
5+1 fakat ben anlamadım şüpheli ilişki tarihimi baz alınıyor yoksa son adet tarihimi,yarın doktor kesin bişey söyler artık... Olmazsa başka doktorla devam ederm,yapacak bişey yok

Gunaydin kizlar,
iki gun midem cok bulandi bu sabah hafiflemis epey
bir de ben su falan icince midem fena bulaniyor diye fazla su icemiyorum, wc de gitmiyorum fazla.. normalde yarim saatte bir giderdim simdi 2-3 saatte bir..
yarin dr. Gidicez , bulantim azalinca endiselendim bisey olmamistir di mi :)
Seninde mi başladı :( çok sormuş anne olmak değilmi :( benim bulantıları hafif hafif devam ediyor, birkaç gündür hiçbirşey yiyemiyorum, herşeyden iğreniyorum, meyve yemeye çalışıyorum, karnın çok ac a yiyemiyorum :(

kızlar kimseyi bulamadım ben ya bu gebelikte 3 adet İGM testleri yapılıyormuş
Biz Cuma Verdik Kanı bugun çıkmış Bir Bakın Gözünüzü Seveyim ya korkuyorum :(
Altıçizili Tahlillerden anlayan yazsın ne olur :(
Adsız.png

Seninde mi başladı :KK43: çok sormuş anne olmak değilmi :KK43: benim bulantıları hafif hafif devam ediyor, birkaç gündür hiçbirşey yiyemiyorum, herşeyden iğreniyorum, meyve yemeye çalışıyorum, karnın çok ac a yiyemiyorum :KK43:

Benim iki gun berbatti, bugun iyiyim. Yani bjlantim va ama su iciyorum, yemek yapabiliyorum. Dalga dalga galiba bu bulanti isi ;)

kızlar kimseyi bulamadım ben ya bu gebelikte 3 adet İGM testleri yapılıyormuş
Biz Cuma Verdik Kanı bugun çıkmış Bir Bakın Gözünüzü Seveyim ya korkuyorum :KK43:
Altıçizili Tahlillerden anlayan yazsın ne olur :KK43:
Eki Görüntüle 1353584

Ben anladigimi yazayim,
rubella yani kizamikcik gecirmissin, yani bagisikligin var, negatif olsaydin asi yapacaklardi.
toksoplazma negatif, yani cig et ve hayvanlardan bulasabilen toksoplazmaya karsi bagisikligin yok, dikkatli olman gerek.
digerini bilmiyorum:KK43:

Benim iki gun berbatti, bugun iyiyim. Yani bjlantim va ama su iciyorum, yemek yapabiliyorum. Dalga dalga galiba bu bulanti isi :KK66:

Ben anladigimi yazayim,
rubella yani kizamikcik gecirmissin, yani bagisikligin var, negatif olsaydin asi yapacaklardi.
toksoplazma negatif, yani cig et ve hayvanlardan bulasabilen toksoplazmaya karsi bagisikligin yok, dikkatli olman gerek.
digerini bilmiyorum:KK43:

hmm anladım canım sağolasın

Kizlar ben bisey sormak istiyorum,
burada 2. Bebegini bekleyen annelere sorum:
Siz cocugunuzu, ki daha kucukturler tahminimce, kucaginiza hic almiyor musunuz?
hani kesinlikle agir kaldirmayin falan diyorlar ya, simdi 2-3yasinda cocugu olan anne, yeniden hamile kalinca hic cocugunu kucagina alip kaldirmiyor mu?

Benim oglum on dokuz aylik kucagima almak kaldirmak hatta alip dorduncu kata ciknak zorunda kalıyorum allahim bebegimizi bebeklerimizi korusun pek dinlenemiyorum zaten

hani kesinlikle agir kaldirmayin falan diyorlar ya, simdi 2-3yasinda cocugu olan anne, yeniden hamile kalinca hic cocugunu kucagina alip kaldirmiyor mu?
Valla canim ben aliyorum. Benim esimde yurt disinda o yuzden almak zorundayim.
Oglunda 3.5 yasinda

Valla mecbur sürekli kaldırmak zorundayım 17 aylık kucak istiyo bazen uyuyunca yatağına yatırmam gerekiyo yani gün içinde sık sık kucağımda.

Back