• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim oglum on dokuz aylik kucagima almak kaldirmak hatta alip dorduncu kata ciknak zorunda kalıyorum allahim bebegimizi bebeklerimizi korusun pek dinlenemiyorum zaten

Benim de avatar resminde gordugunuz 6,5 kg tosun bir oglum, bir de 5,5 kg ablasi var:-) bazen baska odaya kapatmak icin kucagima almam gerekiyor ama 1 aydir hic almadim, hayatimi zorlastiriyor evde, kediler keyif suruyor ben onlara itaat ediyorum. Acaba kucaklasam bir sey olur mu diye dusunuyorum ;)

Benim de avatar resminde gordugunuz 6,5 kg tosun bir oglum, bir de 5,5 kg ablasi var:-) bazen baska odaya kapatmak icin kucagima almam gerekiyor ama 1 aydir hic almadim, hayatimi zorlastiriyor evde, kediler keyif suruyor ben onlara itaat ediyorum. Acaba kucaklasam bir sey olur mu diye dusunuyorum :KK66:
Canim o kadardan bis ey olmaz cok sik kaldirma yeter zorunlu hallerde ama nacizabe bi uyarim olacak hamilelikte kedi kopek zararli bi arastir istersen

Ahhhhh canım benimm allah razı olsun,her gün yasin okuyorum,her namazda ayetel kürsi ve allahın isimlerinden olan "el mübdiu"okurum,rabbim kabul eder de bize bağışlar inşallah
Bu arada namazinida sandalyede kil istersen egilip kalkma sonucta Allah biliyor sebebini

Canim o kadardan bis ey olmaz cok sik kaldirma yeter zorunlu hallerde ama nacizabe bi uyarim olacak hamilelikte kedi kopek zararli bi arastir istersen

Zaten yillardir ic-dis parazit asilari yapiliyor, doktor muhtemelen toksoplazmaya bagisiksinizdir dedi, bakalim yarin kalp atisini insallah duyarsak hepsinin tahlilini isteyecek.

Zaten yillardir ic-dis parazit asilari yapiliyor, doktor muhtemelen toksoplazmaya bagisiksinizdir dedi, bakalim yarin kalp atisini insallah duyarsak hepsinin tahlilini isteyecek.
Benim kedim kopegim ve jako cinsi birde papaganim var.bir can geliyor diye onlardan vazgecemem dunyam onlar benim.hayvan tehlikeli, bunlar vesvese.ic dis parazit asilarini yaptirdigin durumda hic bir problem olmuyor.veterinerimizde, doktorumuzda aynen boyle soyledi.hatta o hayvanlari verirsen strese girersin bu bebegine daha zararlida dedi.kimse bir dr dan ya da veterinerden daha iyi bilemez.sen icini rahat tut cnm.hem hayvanla buyuyen cocuklar daha zeki daha sorumluluk sahibi daha girisken ve vicdan sahibi oluyorlar.kisacasi cocugunun sagligi hayvaninin sagligindan geciyor.benim 3 tane arkadasim kopekleriyle beraber buyuttuler bebeklerini ve hepsinden duydugum iyiki kopegim var cocugumun en yakin arkadasi onun sayesinde kendi isimi hallediyorum evdeki oyalaniyor kardesi gibi diyorlar.boyle bir seyi kafaya takma:)

Kızlar torch testi yaptırdınız mı? bir de testi ne kadara yaptırdınız? Muayene olmak için özele gidiyorum, acaba testi devlet hastanesinde mi yaptırsam diye düşündüm. Sağlık ocağına sordum yapmıyoruz dediler.
Ben yaptırdım Doktorum kan testi pozitif çikinca hemen istedi.özel hastanede 25 TL.

a

acıbademde ceren hanıma cnm sen? bgn gittik hatta daha çok küçük bebeğin bişi hissetmezsn filan dedi tsh 3.6 çıkmıştı ilaç verdiler
Ümit'te Tanser Bey'e gidiyom :) Geçtiğimiz pazartesi kalp atışlarını duyduk, 22 Ocak'ta da 2li tarama için gidicez

Bende dun kullanmaya basladim cok minik kahverengi leke vardi gibi geldi bana.drumu aradim progestan 200 ic gnde 3 kere dedi.buyuk ihtimal sivilce kanamasida olabilr:))pimpirikliyimde
Bende bildiğin pembe lekelenmem oldu panik yaptım allaha şükür geçti hemen yatıyorum kaç gündür :) ilaç feci migren ağrısı yaptı yan etkisi de bu her gün aynı saatte iç dedi doktor ama bugun iki tane ictim ve aynı saatte değil :(

merhaba anneler, bel ağrısı sırt ağrısı mahvetti beni bunun için var mı yaptığınız bişeyler 2 iş yapsam ağrıdan ölüyorum yatmakta bi yerden sonra ağrı yapıyo napıcam yaa

Bende bildiğin pembe lekelenmem oldu panik yaptım allaha şükür geçti hemen yatıyorum kaç gündür :) ilaç feci migren ağrısı yaptı yan etkisi de bu her gün aynı saatte iç dedi doktor ama bugun iki tane ictim ve aynı saatte değil :KK43:
Canim ben dede karın ağrısı yaptı sağ kasığım ağırıyor :-(

Back