2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar torch testi yaptırdınız mı? bir de testi ne kadara yaptırdınız? Muayene olmak için özele gidiyorum, acaba testi devlet hastanesinde mi yaptırsam diye düşündüm. Sağlık ocağına sordum yapmıyoruz dediler.

geçmiş olsun cnm inş herşey yolunda gider

Yok canım çok isteyip hatta tedavi gördüğüm bir gebelik,düşük tehlikesi olduğunu söyledi doktorum
Aaa hic bisey olmaz her gun yadin oku bebisine bi de ayetel kursi.cogu kiside varki tek sende degil 10 hamileden 5i bu tehlikeyle aliyorlar kucaklarina bebislerini.sen duani et Allaha emanet et bebisini gor bak nasil tatli birsey gelicek dunyaya:)

slm kızlar günaydın mutlu pazarlar aranızda progestan 200 mg kullanan var mı bişey sorcam
Bende dun kullanmaya basladim cok minik kahverengi leke vardi gibi geldi bana.drumu aradim progestan 200 ic gnde 3 kere dedi.buyuk ihtimal sivilce kanamasida olabilr:))pimpirikliyimde

Aaa hic bisey olmaz her gun yadin oku bebisine bi de ayetel kursi.cogu kiside varki tek sende degil 10 hamileden 5i bu tehlikeyle aliyorlar kucaklarina bebislerini.sen duani et Allaha emanet et bebisini gor bak nasil tatli birsey gelicek dunyaya:)
Ahhhhh canım benimm allah razı olsun,her gün yasin okuyorum,her namazda ayetel kürsi ve allahın isimlerinden olan "el mübdiu"okurum,rabbim kabul eder de bize bağışlar inşallah

Ahhhhh canım benimm allah razı olsun,her gün yasin okuyorum,her namazda ayetel kürsi ve allahın isimlerinden olan "el mübdiu"okurum,rabbim kabul eder de bize bağışlar inşallah
İnş canım doktor bana düşük için progestan verdı birde bir hafta rapor dinlen dedi inş sağlıcakla kucağımıza alırız sana ilaç verdi mi

İnş canım doktor bana düşük için progestan verdı birde bir hafta rapor dinlen dedi inş sağlıcakla kucağımıza alırız sana ilaç verdi mi
Yok canım zaten şaşırtıcı olan o ya ilaç vermedi,dinlen demedi,sadece kanaman ve yoğun ağrın olursa gel dedi,senin kaç hafta canım

Merhaba arkadaşlar ben de 8 haftalık hamileyim Ağustos'ta boş gebelik nedeniyle kürtaj olmak zorunda kalmıştım kalp atışlarını duyana kadar aranıza katılmak istemedim geçen hafta çok şükür kalp atışını duyduk bana da doktor önlem amaçlı progestan ve corasprin verdi su an için her şey yolunda kısmetse meleğimiz 9 Ağustos ta aramıza katılacak herkese sağlıklı hamilelikler diliyorm

Hosgeldin cnm. Rabhim bidaha üzüntü yasatmasin, hepimiz saglikla kavusalum yavrularimiza...
bende iciyorum coraspin

Arkadaşlar progestan kullanan varmı aranızda doktor dün verdi bana dün akşam ve bu sabah içtim sağ kasigimda ağrı oldu şiş sanki ağırıyor ilaç mi yaptı acaba
cnm bn kullaniyorum gunde 3 tane o zaten bebegimz icin rhaat tutunsun diye korkma oluyo ole agrilar dinlenmek sart

Canim progestan 200 hap olanı verdi demi bende dün içtim de sağ tarafımda ağrı yaptı sende de oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…