• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende cars gidecegim galiba kontrol surem dolmadan gitmem gerek dr da gel demistu kalp atislari icin ama ben pek umitli degilim daha erken bence 5+5 olucam ama sata gore 6+5 karisik biraz

Bu bulanti isi neden sizi bu kadar korkutuyot ki olmak zorunda degil kendinizi bu kadar yipratmayin artik dr bile kafa karistirmis yok bulanti bebegin iyi olduguna isaret falan ne sacma seyler bunlar herkes mide bulantisi istiyor olamaz degil mi ama

Arkadaşlar progestan kullanan varmı aranızda doktor dün verdi bana dün akşam ve bu sabah içtim sağ kasigimda ağrı oldu şiş sanki ağırıyor ilaç mi yaptı acaba

Bulanti hic olmazsa normal olabilir ama iki gun bulanip bir anda kesilirse (benim kesilmedi ama nispeten hafifledi) insan birseyler ters mi gidiyor diye endiseleniyor..
zaten ilk 12 hafta endisenin tavan yaptigi donem, her seyden korkuyor insan.
bir de benim gibi tup bebek hamileleri iyice pimpirikli oluyor.

Bulanti hic olmazsa normal olabilir ama iki gun bulanip bir anda kesilirse (benim kesilmedi ama nispeten hafifledi) insan birseyler ters mi gidiyor diye endiseleniyor..
zaten ilk 12 hafta endisenin tavan yaptigi donem, her seyden korkuyor insan.
bir de benim gibi tup bebek hamileleri iyice pimpirikli oluyor.
bende de hiç bulantı yok kızlar ilk önce takıyordum ama şimdi tadını çıkarıyorum:KK76::KK71: ohh ne güzel işte.. bulantısı olanlara da Rabbim kolaylıklar versin inş..

ay canım seninle aramızda 1 gün var herhalde.. bende çok merak içindeyim :KK17:sen ne zaman gidersen bende ona göre gideyim bari ne yapsak??:KK64:
Ben 2 hafta önce pazartesi gitmiştim bhcg 240 dı. Doktorum ultrasonla baktı,diğer tahlillerine de baktı ve sağlıklı bir gebelik görünüyor,15gün sonra gel dedi. Ben de kalp atışı için 2.kez ultrasona girmek istemediğimden kararsız kaldım Salı ya da Çarşamba gidip her ikisini de görsem diye

Selam kizlar nasilsiniz benimde bulantim 7. Haftada basladi bazilarinda hic bulanti olmazmis tadini cikarin kizlar

Gunaydin kizlar,
iki gun midem cok bulandi bu sabah hafiflemis epey
bir de ben su falan icince midem fena bulaniyor diye fazla su icemiyorum, wc de gitmiyorum fazla.. normalde yarim saatte bir giderdim simdi 2-3 saatte bir..
yarin dr. Gidicez , bulantim azalinca endiselendim bisey olmamistir di mi :)
Hic telas yapma bende daha hic bulanti başlamadı. Kac haftalik bebis

Ben 2 hafta önce pazartesi gitmiştim bhcg 240 dı. Doktorum ultrasonla baktı,diğer tahlillerine de baktı ve sağlıklı bir gebelik görünüyor,15gün sonra gel dedi. Ben de kalp atışı için 2.kez ultrasona girmek istemediğimden kararsız kaldım Salı ya da Çarşamba gidip her ikisini de görsem diye
benim doktorum beni 10 ocak ile 15 ocak arasında bir gün gel dedi.. bana biraz geç gibi gelmişti.. şimdi anlıyorum ki iki defa ultrasona girmemem için biraz geç çağırdı.. bir kaç gün geç gitmenin bi zararı olmaz inşallah.. yine de sen bilirsin ve doktorun bilir telefon edip sorma imkanın varsa sor istersen?

arkadaşlar özele mi gidiyorsunuz doktora devlete mi ?sizce hangisine gitmeliyim?birde troid hormonum yüksek çıktı sekizinci haftayı beklemelimiyim?

Back