- 25 Nisan 2009
- 34.325
- 39.775
- 1.123
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #4.641
bana yapmamıştı tekrar. zayıfsın dedi. bebeğin kilosu da aşırı değil normal dedi.bi kere içiyorsun yüksek çıkarsa tekrar oluyo
yani ben karatay yüzünden öyle düşünmedim .
ben 2 çocuğumda da yaptırdım . sonuç hep aynı diye öyle düşündüm .
sen doktoruna danış bence. kendini dinle öyle karar ver
tatlı ben de yemem . zaten 167 boyumla 52 kiloyum.
ama gebelik şekerim normalden biraz yüksek çıkıyor hep
bir de o test için aç gidiyorsunuz . aç karnına yapılır o test.
dur sakin ol.Kızlar cok mınık kanamam oldu korktummmm suan ıs yerındeyım mudurum gelcek bırazdan izin almam da mumkun degıl napcam bennn[/QUOTE
yiyebiliyorsan ne mutlu sana.YA MESELA DÜN AKŞAM TEPELEME DOMATESLİ MAKARNA YEDİM ÇOK ÇEKİYO CANIM BİDE BULGUR YİYORUM HAMUR İŞİDE YİYORUMBEN BAYA YİYORUM YANLIŞ AMA TUTAMIYORUM KENDİMİ. ONDAN SORDUM AMA O ŞEKERLİ SUYLA BEN KUSARIM KESİN.
Kızlar cok mınık kanamam oldu korktummmm suan ıs yerındeyım mudurum gelcek bırazdan izin almam da mumkun degıl napcam bennn
Henuz bılmıyorlarrrCanım hamileliğini biliyolarsa bişey demezler ama bilmiyolarsa bi bahane uydurup doktora gitmen lazım... tedbirli olmak lazım...
3 kere demişin ya o yüzden dedim senin yükseği yüksek kabul etmediği için yaptırmamış demekkibana yapmamıştı tekrar. zayıfsın dedi. bebeğin kilosu da aşırı değil normal dedi.
testin yanıldığını düşündü doktor . iki gebelikte de
çünkü şeker hastalarının bebekleri çok iri doğar.
kınayı ben de araştırdımkizlar bende kina yi denemeyi duusnuyorumbeyazlarim cok semester da denicem bakalim kapatacak mi
Canımm geç bi cvp olacak ama lokman hekim hastanesini asla tavsiye etmem... ilk gebeliğimde bir kere gittim dahamı tövbe dedim.. ben akropol hastanesinde ebru hanımda doğum yaptım hem doğumum hem sezeryan dikişim herşey mükemmeldi çok şükür.. şimdi ebru hanım ayrılmış hastaneden latife hanım gelmiş yerine 3 ocakta ona gidicem inşallah memnun kalırım.. herşeyden önce hastane çok temiz ve ultrasonları muhteşem her muayene de 3 boyutlu görebiliyosun bebeği.. aylık muayene ücreti 50 tl...
valla benimde 18 aylık bi kızım var geçen akşam ateşlendi acile gittik aynı duyguları bende o zaman yaşadım.. allah yardımcımız olsun...
günün kaç gün geçmişti.Ama 6-7 damla falan bışey olmuş mudur
bende dün bişey canım istedi üşenmedim yaptım ama demiycemYA MESELA DÜN AKŞAM TEPELEME DOMATESLİ MAKARNA YEDİM ÇOK ÇEKİYO CANIM BİDE BULGUR YİYORUM HAMUR İŞİDE YİYORUMBEN BAYA YİYORUM YANLIŞ AMA TUTAMIYORUM KENDİMİ. ONDAN SORDUM AMA O ŞEKERLİ SUYLA BEN KUSARIM KESİN.
yiyebiliyorsan ne mutlu sana.
benim iştah tamamen gitti.
bende dün bişey canım istedi üşenmedim yaptım ama demiycem
Ama 6-7 damla falan bışey olmuş mudur
ben de aynıyım .hazır yemek olsa yiyesim var ama yapma aşaması zor.bende dün bişey canım istedi üşenmedim yaptım ama demiycem
Çok teşekkür ederim ben de ilk gebeligim ilk kontrol e gittim hiç bi açıklama yapmıyor kadın bana biz de memnun kalmadı çok saol degerlendirecegim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?