- 14 Kasım 2013
- 2.234
- 1.759
- 168
- Konu Sahibi ayse1234512
- #4.601
şekeri niye yaptırmayım onu yaptırcam
ONUDA ÇOCUĞA ZARAR DİYORLAR YA ONDAN DEDİM.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şekeri niye yaptırmayım onu yaptırcam
onu canan karatay diyo güya şeker testi yaptıranların bebekleri solunum sıkıntısı yaşarmış bi kere herkes için geçerli değil ikinci o kadın nihayetinde yorum yaptığı konunun uzmanı değil ben yaptırcam onu riske atamamONUDA ÇOCUĞA ZARAR DİYORLAR YA ONDAN DEDİM.
Kizlar benim ilk hamilelikte hep 1 hafta onden gidiyordu ama sonra normale dondu. Zaten SAT a gore bir dogum zamani cikiyor ama hicbir cocuk buna uymuyor. Normal dogum yapicaksaniz ozellike bebegin keyfinin gelmesini bekliceksiniz . benim oglum hep 1 hafta onden gitti ama 1 hafta gec dogdu yani 41 haftalik dogdu o yuzden o tarihleri kafaya takmayinBen de sata göre 6+6 ultrason a göre 6+2de duymuş oldum değer 65.900küsür dü
sezeryan bile bazen gününü beklemez şekil- a benim zilli sezeryan gününden bile 2 hafta erken geldiKizlar benim ilk hamilelikte hep 1 hafta onden gidiyordu ama sonra normale dondu. Zaten SAT a gore bir dogum zamani cikiyor ama hicbir cocuk buna uymuyor. Normal dogum yapicaksaniz ozellike bebegin keyfinin gelmesini bekliceksiniz . benim oglum hep 1 hafta onden gitti ama 1 hafta gec dogdu yani 41 haftalik dogdu o yuzden o tarihleri kafaya takmayin
amin canım ben hala duymadım kalp atışını o kadar çok merak ediyorum ki salı günü gelmeyecekmiş gibi çok korkuyorum. ne kanama ne lekelenme hiçbir şey yok midem de bulanmıyor acaba bu yüzden mi , kalbi atmıyor diye mi? düşünmek istemiyorum ama aklımdan çıkmıyor işte evde hep aklımda
Sağol canım yapıyorum şuan bakalım :)çok işe yarıyo ve iz yok ama yavaş yavaş dokundurarak ısıya alışarak bas bi anda yaparsan cok canın yanar ama dayan ısıya
Yok canım sakin ol.
Bazı kadınlar hiç farkatmezmiş hamileliği onalr şanslı gruptan inan senin yerinde olmak isterdim.
Şu anda kanamayla birlikte endişelerim arttı. Sakin ol tatlım inşallah. SALI GÜNÜ güpgüzel haber alırsın inşallah.
Aa bak bu da güzelmiş. Bunu da evde bulundurmak lazım demek ki :)Aleo veranın kendisini bulabilirsen onun içindeki özü çok iyi geliyor. İnternette faln satıyorlar saksısıyla. Sürekli de kullanabiliyosun.
Günaydın annişler. Nazlıanne umarım bugün güzel haberler alırsın dualarımız seninle. Benimde dudağımın yanında uçuk çıktı birley yapamıyorum. Boğazım deli gibi ağrıyor ona da bişey yapamıyorum. En kötüsü kızım hasta deli gibi öksürüyor nerdeyse 1 aydır uğraşıyoruz bir türlü tam olarak geçiremiyoruz bugün yine dr ye gideceğiz dr ler den bile bıktım artık
Kanaman cokmu ya doktora gidince yaz merak ediyorum seni
inşallah canım çok sağol. sende iyi haberlerle dönersin inşallah. Allah ım hayırlısını nasip etsin. inşallah hamileliğim devam ediyordur sanşlı gruptanımdır canım
Bende de halsizlik den başka birşey yok . Endişe ediyordum ya yoksa diye doktora ilk dediğim orda mi varmı diye korku idi ..ama gördüm kalbini de duydum ve hiç bir sıkıntı yok çok iyi gidiyor dedi çok şükür ..korkma inşallah senin de öyledir :)inşallah canım çok sağol. sende iyi haberlerle dönersin inşallah. Allah ım hayırlısını nasip etsin. inşallah hamileliğim devam ediyordur sanşlı gruptanımdır canım
anladım . hayırlısı olsun tabi. bazen ölçüyorlar bakıyorlar kan da 3 lü tes yapıyorlar da gene de oluyor. Allah korusun.her türlü hamileliği sonlandırmayacağım zaten dr ense kalınlığından anlıyo ölçümü kendi yapıyo şüphelenirse belki netleştirmek için yaptırırım ama rabbim kimseyi korktuğuna uğratmasın tabiki
ben şeker yükleme yaptırmıycam . kesin kararlıyımNEDEN PEKİ OZAMAN ŞEKERİDE YAPTIRMAZSIN HERALDE. BEN SADECE 2 Lİ YAPTIRAYIM GERİYE KALAN HERŞEY KALSIN YAPTIRMAYIM DİYORUM SENCE
Bende de halsizlik den başka birşey yok . Endişe ediyordum ya yoksa diye doktora ilk dediğim orda mi varmı diye korku idi ..ama gördüm kalbini de duydum ve hiç bir sıkıntı yok çok iyi gidiyor dedi çok şükür ..korkma inşallah senin de öyledir :)
SEN NİYE YAPTIRMAYCANanladım . hayırlısı olsun tabi. bazen ölçüyorlar bakıyorlar kan da 3 lü tes yapıyorlar da gene de oluyor. Allah korusun.
ben şeker yükleme yaptırmıycam . kesin kararlıyım
İnşaallah.
Şanslı gurptansın içini ferah tut canım benim.
Rabbim büyük bizleri darda koymaz inşallah güzel güzel doğururuz bebeklerimizii...
Sağol bitanem yaparımgeçmiş olsun benim kızımda aynı 2 ayda 3 kere iğnelik oldu hemen üşütmesi ciğerlere iniyo alerjik mi diye bakılacak bizimde , boğaz ağrın için ılık suya bal limon kat iç çok iyi gelir hem yumşatır hem geçirir