• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

HAHAHHA KIZLAR KOLAY BU AKŞAM HEMEN YAPIN YA İÇİM GİTTİ İSTEDİMİ CANINIZ YA:confused::confused:
canım ya.
en kötü bu akşam yapar yeriz . sorun değil . şimdi bi şey yiyemiyoruz ya. düşününce güzel de . yemek yeme aşamasına döküldü mü olay , yenmiyor.
sen ye bizim için de

canım ya.
en kötü bu akşam yapar yeriz . sorun değil . şimdi bi şey yiyemiyoruz ya. düşününce güzel de . yemek yeme aşamasına döküldü mü olay , yenmiyor.
sen ye bizim için de

SEN DİĞER 2 SİNDEDE Mİ BÖYLE YEMİYORDUN. BENİM İLK BULANTI ÇOK AMA YEMEK YEMEK MÜKEMMEL :KK73::KK73:

Kizlar bu bulantı ve kusma olayini gereksiz abartiyorsunuz herkes kusmaz herkesin midesi bulanmaz bunun kalp atisiyla bi alakasi yok benim oglumda dogana kadar en ufak bir belirti yasamadimne guzel sanslisiniz kalp atisina sorun olduguna baglayip kendiniz bosuna heba etmeyin biraz keyfini cikarin ben hala ne bebek ne kalp atisi duydum ama agzim kulaklarimda ha bi sikinti olur allahtan allah korusun tabi ama cok evham yapmayim en azindan ikinci veya da ha fazla bebegi olmus olanlarla konusin nettem pek okumayin fazlasiylaaaaa abrtiyor

Kizlar bu bulantı ve kusma olayini gereksiz abartiyorsunuz herkes kusmaz herkesin midesi bulanmaz bunun kalp atisiyla bi alakasi yok benim oglumda dogana kadar en ufak bir belirti yasamadimne guzel sanslisiniz kalp atisina sorun olduguna baglayip kendiniz bosuna heba etmeyin biraz keyfini cikarin ben hala ne bebek ne kalp atisi duydum ama agzim kulaklarimda ha bi sikinti olur allahtan allah korusun tabi ama cok evham yapmayim en azindan ikinci veya da ha fazla bebegi olmus olanlarla konusin nettem pek okumayin fazlasiylaaaaa abrtiyor

SELAM KIZLAR
MUHABBET ALMIŞ BAŞINI GİTMİŞ VALLAHİ MAŞALLAHINIZ VAR
MORRXXXXX YA CANIM ÇEKTİ GERÇEKTEN DE MAKARNAYI
KIZLAR KOLAY BULUNAN ŞEYLERİ DEYİN DE BULUNMAYACAK ŞEYLERİ YAZMAYIN NOLUR NOLMAZ

günaydın merak etme benimkide bi tuhaf 6+4 dedi halbuki 6+1 di anlamadım gitti doktorları.6 kasım benim ne kadarlık hesaplıyom doktor başka diyo.sıkıldım bıraktım akışına
:) evet bi zaman sonra insan hesabı falan bırakıyo. amaan sağlıklı olsun da 3-5 gün geriden gelsin önemli değil. insan bir an önce büyüsün istiyo işte :)

Benim regl tarihime göre bebek 4 Ağustosta doğmalı ama ultrasonla bakınca 7 Ağustos dedi bebeğin büyüklüğünü ölçerek yani benimkide 3 gün geriden geliyor. Korkma tatlım ben doktoruma sordum normal dedi.
evet ya öyle değişebiliyormuş aman sağlıklı olsun da :)

inşallah canım ama ben salı günü gittim bebeği gördük ama kalp atışını duymadık haftaya salı tekrar gel dedi. çok üzgünüm belirti de olmayınca acaba diyorum :KK43: :KK43: :KK43:
Canım geçen hafta bende seninle aynı duygular içerisindeydim. Hala hiç bir belirtim yok. Kasık ağrım bile yok. Geçen hafta bebekte görünmedi kalbide duyulmadı. 3 gün sonra başka bi hastaneye gittim hep bebek hem kalbi duyuldu. Hiç stres yapma. Herkeste belirti olmayabilir. Midemde bulantı yanma hiç bişey yok. Unutuyorum hamile olduğumu bazen o derece. Stres yapma dua et.

:) evet bi zaman sonra insan hesabı falan bırakıyo. amaan sağlıklı olsun da 3-5 gün geriden gelsin önemli değil. insan bir an önce büyüsün istiyo işte :)
EVET ZAMAN DURDU İNAN GEÇMİYOR CİNSİYET TEKMELER VE DOĞUM GELECEKMİ ÇATLIYORUM HEYCANDAN STRES SİNİR GİTTİ SABIRSIZLIK VAR ONUDA ALLAH BÜYÜK HAMİLESİN TADINI ÇIKAR DİYİP UNUTMAYA ÇALIŞIYORUM:KK69::KK36:

açıklamadım bende anam domatesli makarna dedim dimi kız :KK43: özür dilerim diğerini demedim bak bugün yicem şeyi demedim:KK70::KK70::KK70::KK60:

he yaa. bol domatesli makarna yemişti dün akşam . :KK53::KK53::KK53::KK53:

he ya dedi kız :KK70: zor onu yapmak bizde bebeler var yapta getir akşam :-):-):-)bende sık yapıyom kızım seviyo soslu ama deme bi daha ne canımın istiyceği belli olmaz kapına dayanırım :KK19::KK19:

KATILIYORUM HERKEZ AYNI OLMUYOR. ALLAHA BIRAKIN YETER AMA ZAMAN GEÇSİN BÜYÜSÜN O HEYCAN BİTMESİN HARİKA BİŞEY:rolleyes::rolleyes:

he ya dedi kız :KK70: zor onu yapmak bizde bebeler var yapta getir akşam :-):-):-)bende sık yapıyom kızım seviyo soslu ama deme bi daha ne canımın istiyceği belli olmaz kapına dayanırım :KK19::KK19:

CANIM GEL KAPIM AÇIK BEN BULANTI VAR AMA YEMEK YAPABİLİYORUM. YAPARIM HEMEN BİŞECİK OLMAZ DEMİCEM HAKLISIN MAKARNA PİLAV HAMUR İŞİ YAZINCA BENDE HEMEN DÖKÜLDÜM HAHAHHA AMA AKŞAM YİCEMİ SÖLEMİCEM HAHAHAH:KK70::KK70::KK70::KK60:SÖLİM Mİ ??:KK70::KK70::KK71::KK71::KK71::KK71:

Selam kızlar nazlianne nazlianne inşallah güzel haberler alırsın bugün hep aklımdasın dua ediyorum
Kızlar öncelikle Karatay kim oluyor ki uzmanlık alanı olmayan bir konuda yorum yapıyor en iyisini doktorunuz bilir ben ilkinde yaptırdım yüksek çıktı doğuma kadar diyet yaptım sonrasında kızım 4kilo doğdu diğer türlü kim bilir kaç olurdu ben şimdi kendimi biliyorum yaptırmayıp altıncı ayda diyet yaparım yine ama ilk olanlar yaptırmalı diye düşünüyorum

İnşallah canım benim allah razı olsun.
Bende burdaki herkese dua ediyorum rabbim korusun biz anneleri melekleriyle.

evet katılıyorum sana
yani bulantılar olabilir . kusmalar olabilir . ama bunları burda çok yazmasak iyi olur .
sürekli olumsuz bi hava esiyor gibi hissediyorum .

Adet zamanın yaklaştıysa o zamanlar da kanama olurmuş.;Hatta ağız burun kanamaları felanda normalmiş. Korkma bence dinlenmeye çalış. Yorma kendini. Karın felan yoksa sıkıntı olmaz. Olumlu düşün, stres yok:KK36:

Evet benim adet zamanım şu an. İnşallah ondandır canım yaa.. Soracam doktora bugün.
İş yerindeyim pek dinlenmek mümkün değil, ama evde yatıyorum çok şükür.
Allahım korusun bizleri inşallah.
Hepimiz doktorlarımzıdan güzel güzel haberler duyarız inşallaaaahhh.. AMİİİİİİİNNNNNNNN

Back