• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

amin canım inşallah bende geç döllenme diye tahmin ediyorum hayırlısı olsun Hoppa sen kaç değerle keseyi gördün
Canım benim, hiç kan testi yaptırmadım ben, 5 haftalık gittim doktora kese göründü 8 mm. hala da kan değerimi bilmiyorum yani. benim ama büyük ihtimalle erken döllenme oldu çünkü adetime 4 gün kala idrar testi pozitifti. endişelerini anlıyorum aynı endişe ve korkular bende de var. sakin olmak lazım. buradan destek oluruz birbirimize. inşallah bebeişlerimiz güçlü bir şekilde tutunurlar annelerine.

Selam kızlar @nazlianne inşallah güzel haberler alırsın bugün hep aklımdasın dua ediyorum
Kızlar öncelikle Karatay kim oluyor ki uzmanlık alanı olmayan bir konuda yorum yapıyor en iyisini doktorunuz bilir ben ilkinde yaptırdım yüksek çıktı doğuma kadar diyet yaptım sonrasında kızım 4kilo doğdu diğer türlü kim bilir kaç olurdu ben şimdi kendimi biliyorum yaptırmayıp altıncı ayda diyet yaparım yine ama ilk olanlar yaptırmalı diye düşünüyorum
hoş geldin canımcım.
ben 2. de yaptırmıştım . ama bu hamilelik sonuna kadar giderse yaptırmamaya karar verdim . zaten dikkat ediyorum dediğin gibi. doktor da diyet veriyor zaten
aşırı yüksek çıktığında ilaç kullandırıyor . ilk çocuk sahibi olanlar yaptırmalı bence de

kızlar dün ünide ev arkadaşımla knuştum kıza dedimki harika haberim var teyze olcaksın. kız demezmi ben doğurdum bir ay oldu :KK53::stop::KK35:anam şok oldum kız hamile kalmış doğurmuş bir ay olmuş. neymiş ben kimyasal düşürdüğümde hamile kalmış üzülmiyim diye dememiş herkezden saklamış 9 ay riskliymiş ondan dememiş falan filan şoklardayım.hala herkeze anlatıyorum ben 4 haftalık nası hoparlördenmi bağırsam diye heycan yaşarken bu susmuş.kaç kezde yazın yapsana diye yalvardım kıza meğer büyüyomuş bebeği ne insanlar var dimi :KK57::KK57:
bazı insanlar var cnm öyle , büyük ihtimalle nazardan korkuyorlar. ben ise aksini düşünenlerdenim, sevdiklerimle paylaşayım ki hayır duaları bizimle oldun derim hep.

kızlar dün ünide ev arkadaşımla knuştum kıza dedimki harika haberim var teyze olcaksın. kız demezmi ben doğurdum bir ay oldu :KK53::stop::KK35:anam şok oldum kız hamile kalmış doğurmuş bir ay olmuş. neymiş ben kimyasal düşürdüğümde hamile kalmış üzülmiyim diye dememiş herkezden saklamış 9 ay riskliymiş ondan dememiş falan filan şoklardayım.hala herkeze anlatıyorum ben 4 haftalık nası hoparlördenmi bağırsam diye heycan yaşarken bu susmuş.kaç kezde yazın yapsana diye yalvardım kıza meğer büyüyomuş bebeği ne insanlar var dimi :KK57::KK57:

valla çok ilginç bide üstüne doğurmuş :KK57: iyi tutmuş içinde valla helal olsun.. dediğin gibi insanın bangır bangır bağırası geliyo kızın yaptığına bak tuhaf :KK51:

o da onun kararı canım
zaten riskli gebelikse söylemek istemeyebilir . en azından ilk 3 ay söylemez.
gerçi 9 ay saklayamamıştır da sen karşılaşmamışsındır o sürede.
biz de kimselere söylemedik .
bi kız kardeşim biliyor. kızar diye düşünmüştüm ama çok sevindi.
neden annemlere söylemiyorsun diye soruyor da içimden hiç gelmiyor diyorum.
hiç heyecan yok tabi . sonuçta 3. olunca

valla çok ilginç bide üstüne doğurmuş :KK57: iyi tutmuş içinde valla helal olsun.. dediğin gibi insanın bangır bangır bağırası geliyo kızın yaptığına bak tuhaf :KK51:

bence hasta o biraz kafadan :))) çnki doğuma giderken ailesine dememiş bende açıkçası acayip bozuldum. belkide herkeze dedi beni kandırıo aklı sıra ama inş bebeği sağlıkla uzun ömürlü olur.dualarım onunla ama görüşmek istemiyorum artık. :KK37:

o da onun kararı canım
bi kaybı varsa insanın söylemek istemeyebilir . en azından ilk 3 ay söylemez.
gerçi 9 ay saklayamamıştır da sen karşılaşmamışsındır o sürede.
biz de kimselere söylemedik .
bi kız kardeşim biliyor. kızar diye düşünmüştüm ama çok sevindi.
neden annemlere söylemiyorsun diye soruyor da içimden hiç gelmiyor diyorum.
hiç heyecan yok tabi . sonuçta 3. olunca

kızın kaybı hiç yok aynı zamanda evlendik 1 yılda 10 kez konuştuk. konuşurken ben yapsana dediğimde istemiyo eşm dedi meğer hamileymiş bundan çok bozuldum

bence hasta o biraz kafadan :))) çnki doğuma giderken ailesine dememiş bende açıkçası acayip bozuldum. belkide herkeze dedi beni kandırıo aklı sıra ama inş bebeği sağlıkla uzun ömürlü olur.dualarım onunla ama görüşmek istemiyorum artık. :KK37:
boşver sen bunları hiç düşünme şimdi. hamileliğin tadını çıkar

ooo doğuma giderken ailesine dememişmiiiii :KK57: ayyyy ben herkes yanımda olsun isterimmm sancı çekerkenn annem kv hatta kp bile arada girdi çıktı odaya... onların varlığı insana nasıl kuvvet veriyo vallaa.. saman altından suyu yürütmüş azcıkk :KK48:

ooo doğuma giderken ailesine dememişmiiiii :KK57: ayyyy ben herkes yanımda olsun isterimmm sancı çekerkenn annem kv hatta kp bile arada girdi çıktı odaya... onların varlığı insana nasıl kuvvet veriyo vallaa.. saman altından suyu yürütmüş azcıkk :KK48:
sorma ünidede böyleydi kan kusar kızılcık şerbeti derdi. ama bukadarını hiç düşünmemiştim:KK70::KK70:ben olmadan olabilirim ha derim hahahhahaha:KK70::KK70:

kızın kaybı hiç yok aynı zamanda evlendik 1 yılda 10 kez konuştuk. konuşurken ben yapsana dediğimde istemiyo eşm dedi meğer hamileymiş bundan çok bozuldum
boş ver canım .
bebek doğacaksa zaten bunu kimseden saklayamaz .
belki seni düşündüğü için söyleyemedi gerçekten .
kim bilir ne düşündü , içinden ne geçti.
sen kötü düşünme.
bak senin de olacak inşallah.

sorma ünidede böyleydi kan kusar kızılcık şerbeti derdi. ama bukadarını hiç düşünmemiştim:KK70::KK70:ben olmadan olabilirim ha derim hahahhahaha:KK70::KK70:
bak işte herkesin yapısı farklı
onun yetiştiği ve yaşadığı şartlar da onu böyle ketum yapmış olabilir.
çünkü üni de de aynıydı diyorsun .
görüşmek istemiyorsan da buna kimse seni zorlayamaz tabi

boş ver canım .
bebek doğacaksa zaten bunu kimseden saklayamaz .
belki seni düşündüğü için söyleyemedi gerçekten .
kim bilir ne düşündü , içinden ne geçti.
sen kötü düşünme.
bak senin de olacak inşallah.

inş. yok kötü düşünmüyorum sadece okadar zaman ailen gibi olan birinden bunu bukadr sonra duymak özel olmadığımı hissettirdi okadar. yyoksa şuan bebeğimden başkası yalan. çok çok mutluyum bu ara elhamdülillah..:KK68::KK68:

hayırlı olsun bebekleriniz sağlıkla kucağınıza alın inşallah

günaydın arkadaşlar .
herkes iyidir umarım
zaman hızla geçer aslında ama şimdilerde size zaman durmuş gibi gelebilir.
sorunsuz hamilelik yaşasın inşallah herkes.
ben 31 aralıkta doktora gideceğim tekrar.
Hayirlisiyla guzel bir dogum gecirip kucagina al insallah evet zqman hiccc gecmiyor
4te canım randevum.
Rabbim korusun meleklerimizi inşallah.
Bizlere bağışlasın.
Dualarimiz seninle canim guzel haberlerle gel
amin canım ben hala duymadım kalp atışını o kadar çok merak ediyorum ki salı günü gelmeyecekmiş gibi çok korkuyorum. ne kanama ne lekelenme hiçbir şey yok midem de bulanmıyor acaba bu yüzden mi , kalbi atmıyor diye mi? düşünmek istemiyorum ama aklımdan çıkmıyor işte evde hep aklımda:KK43: :KK43: :KK43: :KK43:
Kizimda da hicbir belirtim olmadi bunda da rahat geciyor sukur kotu seyler dusunme.
Günaydın annişler. Nazlıanne umarım bugün güzel haberler alırsın dualarımız seninle. Benimde dudağımın yanında uçuk çıktı birley yapamıyorum. Boğazım deli gibi ağrıyor ona da bişey yapamıyorum. En kötüsü kızım hasta deli gibi öksürüyor nerdeyse 1 aydır uğraşıyoruz bir türlü tam olarak geçiremiyoruz bugün yine dr ye gideceğiz dr ler den bile bıktım artık
Cok gecmis olsun allah sifa versin cocuk hasta olunca cok zor oluyor allah yardimcin olsun
Bende yarın doktora gidicem keseyi görcez inşallah. Ben de bugün hiç bir ağrı sızı yok normal mi kızlar ?
Ben de yarin gidicem gormeye kese icin
Ama 6-7 damla falan bışey olmuş mudur
dr a sor bence dikkat et yorulma gecmis olsun insallah devam etmez canim

Evet canım adet olmuş gibiyim.
Sonlarına veye başlarında kahverengi akıntı gelir ya öyleyim şu anda.
Üstüne görme mi oldum acaba :KK43: :KK43:
Kalbnin de duyamadım hala kese.
Akşam 4 te randevumz aman geçmiyor :KK43:
Adet zamanın yaklaştıysa o zamanlar da kanama olurmuş.;Hatta ağız burun kanamaları felanda normalmiş. Korkma bence dinlenmeye çalış. Yorma kendini. Karın felan yoksa sıkıntı olmaz. Olumlu düşün, stres yok:KK36:

Back