• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bi kere içiyorsun yüksek çıkarsa tekrar oluyo
bana yapmamıştı tekrar. zayıfsın dedi. bebeğin kilosu da aşırı değil normal dedi.
testin yanıldığını düşündü doktor . iki gebelikte de
çünkü şeker hastalarının bebekleri çok iri doğar.

yani ben karatay yüzünden öyle düşünmedim .
ben 2 çocuğumda da yaptırdım . sonuç hep aynı diye öyle düşündüm .
sen doktoruna danış bence. kendini dinle öyle karar ver
tatlı ben de yemem . zaten 167 boyumla 52 kiloyum.
ama gebelik şekerim normalden biraz yüksek çıkıyor hep
bir de o test için aç gidiyorsunuz . aç karnına yapılır o test.

YA MESELA DÜN AKŞAM TEPELEME DOMATESLİ MAKARNA YEDİM ÇOK ÇEKİYO CANIM BİDE BULGUR YİYORUM HAMUR İŞİDE YİYORUM :KK70::KK70:BEN BAYA YİYORUM YANLIŞ AMA TUTAMIYORUM KENDİMİ. ONDAN SORDUM AMA O ŞEKERLİ SUYLA BEN KUSARIM KESİN.

YA MESELA DÜN AKŞAM TEPELEME DOMATESLİ MAKARNA YEDİM ÇOK ÇEKİYO CANIM BİDE BULGUR YİYORUM HAMUR İŞİDE YİYORUM :KK70::KK70:BEN BAYA YİYORUM YANLIŞ AMA TUTAMIYORUM KENDİMİ. ONDAN SORDUM AMA O ŞEKERLİ SUYLA BEN KUSARIM KESİN.
yiyebiliyorsan ne mutlu sana.
benim iştah tamamen gitti.

bana yapmamıştı tekrar. zayıfsın dedi. bebeğin kilosu da aşırı değil normal dedi.
testin yanıldığını düşündü doktor . iki gebelikte de
çünkü şeker hastalarının bebekleri çok iri doğar.
3 kere demişin ya o yüzden dedim senin yükseği yüksek kabul etmediği için yaptırmamış demekki

Canımm geç bi cvp olacak ama lokman hekim hastanesini asla tavsiye etmem... ilk gebeliğimde bir kere gittim dahamı tövbe dedim.. ben akropol hastanesinde ebru hanımda doğum yaptım hem doğumum hem sezeryan dikişim herşey mükemmeldi çok şükür.. şimdi ebru hanım ayrılmış hastaneden latife hanım gelmiş yerine 3 ocakta ona gidicem inşallah memnun kalırım.. herşeyden önce hastane çok temiz ve ultrasonları muhteşem her muayene de 3 boyutlu görebiliyosun bebeği.. aylık muayene ücreti 50 tl...

valla benimde 18 aylık bi kızım var geçen akşam ateşlendi acile gittik aynı duyguları bende o zaman yaşadım.. allah yardımcımız olsun...

Çok teşekkür ederim ben de ilk gebeligim ilk kontrol e gittim hiç bi açıklama yapmıyor kadın bana biz de memnun kalmadı çok saol degerlendirecegim :)

bende dün bişey canım istedi üşenmedim yaptım ama demiycem :-)

Selam kızlar nazlianne nazlianne inşallah güzel haberler alırsın bugün hep aklımdasın dua ediyorum
Kızlar öncelikle Karatay kim oluyor ki uzmanlık alanı olmayan bir konuda yorum yapıyor en iyisini doktorunuz bilir ben ilkinde yaptırdım yüksek çıktı doğuma kadar diyet yaptım sonrasında kızım 4kilo doğdu diğer türlü kim bilir kaç olurdu ben şimdi kendimi biliyorum yaptırmayıp altıncı ayda diyet yaparım yine ama ilk olanlar yaptırmalı diye düşünüyorum

Ama 6-7 damla falan bışey olmuş mudur

Olmaz inşallah canımm meleklerimiz allaha emanetler.. ama sen muhakkak bi bahane bulup hemen doktora git çünkü kanama olmaması gereken bişey... bi yakınım hastalanmış felan de.. ya da müdürün erkekse acil hastaneye gitmem lazım dersin sebebini sorarsa kadın hastalığı de bişey diyemez mecbur izin verecek...

Çok teşekkür ederim ben de ilk gebeligim ilk kontrol e gittim hiç bi açıklama yapmıyor kadın bana biz de memnun kalmadı çok saol degerlendirecegim :)

yanlız biraz geç randevu verebiliyolar eğer çok geçe atarlarsa bana söyle alırım ben senin için erken tarihe randevu ;) eski hastalarıyız azıcık nazımız geçiyo :)

kızlar dün ünide ev arkadaşımla knuştum kıza dedimki harika haberim var teyze olcaksın. kız demezmi ben doğurdum bir ay oldu :KK53::stop::KK35:anam şok oldum kız hamile kalmış doğurmuş bir ay olmuş. neymiş ben kimyasal düşürdüğümde hamile kalmış üzülmiyim diye dememiş herkezden saklamış 9 ay riskliymiş ondan dememiş falan filan şoklardayım.hala herkeze anlatıyorum ben 4 haftalık nası hoparlördenmi bağırsam diye heycan yaşarken bu susmuş.kaç kezde yazın yapsana diye yalvardım kıza meğer büyüyomuş bebeği ne insanlar var dimi :KK57::KK57:

Back