- 1 Temmuz 2014
- 273
- 453
- 133
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #4.621
Canım seninle aynı regl günümüz benimde 18 Kasımdı. geç döllenme olmuştur. olumlu düşün. sıkma canını. ben de dört gözle şimdi kalp atışını duymayı bekliyorum. allah hepimize meleklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin18 kasım canım regl gecikeli 7 gün oluyor
benim gebelik şekerim her hamilelikte çıktıSEN NİYE YAPTIRMAYCAN
benim gebelik şekerim her hamilelikte çıktı
doktor kızartma , hamur işi, pilav , makarna, ekmek yasakladı şeker yükleme testinden sonra.
fakat doktorlar kilomun az olmasından dolayı sonucun hatalı olabileceğini de söyledi .
ama yine de biz dikkat edelim dedi.
çocuklarım da hep normal kiloda doğdu.
aşırı kilolu doğmadılar.
bir de o şekerli suyu içmek zor.
bu hamilelik de sonuna kadar giderse yüklemeyi yaptırmamaya karar verdim o yüzden
bende yarın gideceğimGunaydn kzlar yarn miniğimin kalp atışını duymaya gidicez inşaAllah duyabiliriz burda okuduklarmdan sonra insan ister istemez korkuyor Rabbim korktugumuza ugratmasın benim gibi yarn gidecek olanlar varmı? Ve gidenler kac haftalık?
canım bence böyle düşünerek bebeğinede zarar verme , olumlu güzel düşün herşeyi , şu an sen ne hissedersen o da hisseder , bebişin kalp atışını duyduktan sonra pişman olursun keşke bu kadar korkmasaydım diye bebişi etkileme bence üzülmede dur bakalım :)amin canım ben hala duymadım kalp atışını o kadar çok merak ediyorum ki salı günü gelmeyecekmiş gibi çok korkuyorum. ne kanama ne lekelenme hiçbir şey yok midem de bulanmıyor acaba bu yüzden mi , kalbi atmıyor diye mi? düşünmek istemiyorum ama aklımdan çıkmıyor işte evde hep aklımda
ona az limon sıkabilirsinBEN HAYATIM BOYUNCA ŞEKER KULLANMADIM ÇİKOLATA PASTA HİÇ BİŞEY YEMEM HAMİLEYİM İYİCE TİKSİNDİM TATLIDAN. BEN O ŞEKERLİ SUYU SENCE İÇEBİLİRMİYİM YA
anladım zaten çıkacak ve neye dikkat edeceğimi biliyorum diyosunbenim gebelik şekerim her hamilelikte çıktı
doktor kızartma , hamur işi, pilav , makarna, ekmek yasakladı şeker yükleme testinden sonra.
fakat doktorlar kilomun az olmasından dolayı sonucun hatalı olabileceğini de söyledi .
ama yine de biz dikkat edelim dedi.
çocuklarım da hep normal kiloda doğdu.
aşırı kilolu doğmadılar.
bir de o şekerli suyu içmek zor.
bu hamilelik de sonuna kadar giderse yüklemeyi yaptırmamaya karar verdim o yüzden
Arkadaslar ben ankaradayim Lokman Hekim hastanesinde ilk kontrolü oldum ama daha iyi bildiginiz daha ilgili doktor bilginiz var mı acaba yardimci olur musunuz
İyi akşamlar kızlar kızım rahatsızdı bugün acile geldik bademcikleri şişmiş iltihap olmuş şimdi iki çocukla nasıl olacak diye düşünmeye başladım yine
yani doktorlar 5 aylıkken bebek yapıyorlar şeker yükleme testini.BEN HAYATIM BOYUNCA ŞEKER KULLANMADIM ÇİKOLATA PASTA HİÇ BİŞEY YEMEM HAMİLEYİM İYİCE TİKSİNDİM TATLIDAN. BEN O ŞEKERLİ SUYU SENCE İÇEBİLİRMİYİM YA
öyle düşündüm canımona az limon sıkabilirsin
anladım zaten çıkacak ve neye dikkat edeceğimi biliyorum diyosun
amin canım inşallah bende geç döllenme diye tahmin ediyorum hayırlısı olsunCanım seninle aynı regl günümüz benimde 18 Kasımdı. geç döllenme olmuştur. olumlu düşün. sıkma canını. ben de dört gözle şimdi kalp atışını duymayı bekliyorum. allah hepimize meleklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin
saç boyama yapmıyoruz hamilelikte.Kızlar hamilelikte saç boyatma ile ilgili ne düşünüyorsunuz doktor bana önermiyorum dedi saçlarımda beyaz ama ya
bi kere içiyorsun yüksek çıkarsa tekrar oluyoyani doktorlar 5 aylıkken bebek yapıyorlar şeker yükleme testini.
5 aylık olduğunda da genelde bu bulantılar falan geçmiş oluyor.
benim bulantım olmadığı halde o zaman içmekte zorlanmıştım
önce 1 bardak içiriyorlar
kan alıyorlar
sonra 1 saat sonra sanıyorum bir bardak daha içiyorsun . yeniden kan alıyorlar
3. kez içiyormuyduk hatırlamıyorum
ben zaten hamur işi , ekmek , pilav , makarna , kızartma yemiyorum ki. doktorun tavsiyesi de bunlar oluyor.
yani doktorlar 5 aylıkken bebek yapıyorlar şeker yükleme testini.
kan alıyorlar
ben zaten hamur işi , ekmek , pilav , makarna , kızartma yemiyorum ki. doktorun tavsiyesi de bunlar oluyor.
bende şeker yüklemesi yaptırmayı düşünmüyorum ilk çocuğumdada yaptırmadım gerek yok şeker kullanmıyorumyani doktorlar 5 aylıkken bebek yapıyorlar şeker yükleme testini.
kan alıyorlar
BENCE ZARARLI DİYORUM BOYAMICAM BENDE KESTİRMİCEMDE SONRA İNŞKızlar hamilelikte saç boyatma ile ilgili ne düşünüyorsunuz doktor bana önermiyorum dedi saçlarımda beyaz ama ya
yani ben karatay yüzünden öyle düşünmedim .BEN YİYORUM AMA TATLI YEMİYORUMSENCE YAPTIRAYIMMI ANNEMDE SAKIN YAPTIRMA DİYOR KARATAY YÜZÜNDEN BİZ YAPTIRIYORMUYDUK DİYOR
4. Aydan sonra eczaneden bitkisel boya alip boyamistim ben doktorum izin vermisti, bunda da boyarim herhalde beyazim cok aynenKızlar hamilelikte saç boyatma ile ilgili ne düşünüyorsunuz doktor bana önermiyorum dedi saçlarımda beyaz ama ya
kestirmenin bi sakıncası yok bence. ama boya kimyasal tabi.BENCE ZARARLI DİYORUM BOYAMICAM BENDE KESTİRMİCEMDE SONRA İNŞ
ilk çocukta yaptırmamışsın.bende şeker yüklemesi yaptırmayı düşünmüyorum ilk çocuğumdada yaptırmadım gerek yok şeker kullanmıyorum
zaten biraz kilom oldğu için hamur işlerini felan yemeyi düşünmüyorum yoksa kilo alır başını gider sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?