2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

18 kasım canım regl gecikeli 7 gün oluyor
Canım seninle aynı regl günümüz benimde 18 Kasımdı. geç döllenme olmuştur. olumlu düşün. sıkma canını. ben de dört gözle şimdi kalp atışını duymayı bekliyorum. allah hepimize meleklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin

SEN NİYE YAPTIRMAYCAN
benim gebelik şekerim her hamilelikte çıktı
doktor kızartma , hamur işi, pilav , makarna, ekmek yasakladı şeker yükleme testinden sonra.
fakat doktorlar kilomun az olmasından dolayı sonucun hatalı olabileceğini de söyledi .
ama yine de biz dikkat edelim dedi.
çocuklarım da hep normal kiloda doğdu.
aşırı kilolu doğmadılar.
bir de o şekerli suyu içmek zor.
bu hamilelik de sonuna kadar giderse yüklemeyi yaptırmamaya karar verdim o yüzden

Kızlar hamilelikte saç boyatma ile ilgili ne düşünüyorsunuz doktor bana önermiyorum dedi saçlarımda beyaz ama ya

BEN HAYATIM BOYUNCA ŞEKER KULLANMADIM ÇİKOLATA PASTA HİÇ BİŞEY YEMEM HAMİLEYİM İYİCE TİKSİNDİM TATLIDAN. BEN O ŞEKERLİ SUYU SENCE İÇEBİLİRMİYİM YA

canım bence böyle düşünerek bebeğinede zarar verme , olumlu güzel düşün herşeyi , şu an sen ne hissedersen o da hisseder , bebişin kalp atışını duyduktan sonra pişman olursun keşke bu kadar korkmasaydım diye bebişi etkileme bence üzülmede dur bakalım :)

BEN HAYATIM BOYUNCA ŞEKER KULLANMADIM ÇİKOLATA PASTA HİÇ BİŞEY YEMEM HAMİLEYİM İYİCE TİKSİNDİM TATLIDAN. BEN O ŞEKERLİ SUYU SENCE İÇEBİLİRMİYİM YA
ona az limon sıkabilirsin
anladım zaten çıkacak ve neye dikkat edeceğimi biliyorum diyosun

Arkadaslar ben ankaradayim Lokman Hekim hastanesinde ilk kontrolü oldum ama daha iyi bildiginiz daha ilgili doktor bilginiz var mı acaba yardimci olur musunuz

Canımm geç bi cvp olacak ama lokman hekim hastanesini asla tavsiye etmem... ilk gebeliğimde bir kere gittim dahamı tövbe dedim.. ben akropol hastanesinde ebru hanımda doğum yaptım hem doğumum hem sezeryan dikişim herşey mükemmeldi çok şükür.. şimdi ebru hanım ayrılmış hastaneden latife hanım gelmiş yerine 3 ocakta ona gidicem inşallah memnun kalırım.. herşeyden önce hastane çok temiz ve ultrasonları muhteşem her muayene de 3 boyutlu görebiliyosun bebeği.. aylık muayene ücreti 50 tl...

İyi akşamlar kızlar kızım rahatsızdı bugün acile geldik bademcikleri şişmiş iltihap olmuş şimdi iki çocukla nasıl olacak diye düşünmeye başladım yine

valla benimde 18 aylık bi kızım var geçen akşam ateşlendi acile gittik aynı duyguları bende o zaman yaşadım.. allah yardımcımız olsun...

yani doktorlar 5 aylıkken bebek yapıyorlar şeker yükleme testini.
5 aylık olduğunda da genelde bu bulantılar falan geçmiş oluyor.
benim bulantım olmadığı halde o zaman içmekte zorlanmıştım
önce 1 bardak içiriyorlar
kan alıyorlar
sonra 1 saat sonra sanıyorum bir bardak daha içiyorsun . yeniden kan alıyorlar
3. kez içiyormuyduk hatırlamıyorum
ben zaten hamur işi , ekmek , pilav , makarna , kızartma yemiyorum ki. doktorun tavsiyesi de bunlar oluyor.

amin canım inşallah bende geç döllenme diye tahmin ediyorum hayırlısı olsun sen kaç değerle keseyi gördün

Kızlar hamilelikte saç boyatma ile ilgili ne düşünüyorsunuz doktor bana önermiyorum dedi saçlarımda beyaz ama ya
saç boyama yapmıyoruz hamilelikte.
koruma iç güdüsüyle. ona bi zarar gelmemesini istersin . kimyasal sonuçta.

bi kere içiyorsun yüksek çıkarsa tekrar oluyo

BEN YİYORUM AMA TATLI YEMİYORUM SENCE YAPTIRAYIMMI ANNEMDE SAKIN YAPTIRMA DİYOR KARATAY YÜZÜNDEN BİZ YAPTIRIYORMUYDUK DİYOR

bende şeker yüklemesi yaptırmayı düşünmüyorum ilk çocuğumdada yaptırmadım gerek yok şeker kullanmıyorum
zaten biraz kilom oldğu için hamur işlerini felan yemeyi düşünmüyorum yoksa kilo alır başını gider sonra

BEN YİYORUM AMA TATLI YEMİYORUM SENCE YAPTIRAYIMMI ANNEMDE SAKIN YAPTIRMA DİYOR KARATAY YÜZÜNDEN BİZ YAPTIRIYORMUYDUK DİYOR
yani ben karatay yüzünden öyle düşünmedim .
ben 2 çocuğumda da yaptırdım . sonuç hep aynı diye öyle düşündüm .
sen doktoruna danış bence. kendini dinle öyle karar ver
tatlı ben de yemem . zaten 167 boyumla 52 kiloyum.
ama gebelik şekerim normalden biraz yüksek çıkıyor hep
bir de o test için aç gidiyorsunuz . aç karnına yapılır o test.

BENCE ZARARLI DİYORUM BOYAMICAM BENDE KESTİRMİCEMDE SONRA İNŞ
kestirmenin bi sakıncası yok bence. ama boya kimyasal tabi.
ilk çocukta yaptırmamışsın.
yani senin kararın tabi
bi sıkıntı da olmamış şükür .

Kızlar cok mınık kanamam oldu korktummmm suan ıs yerındeyım mudurum gelcek bırazdan izin almam da mumkun degıl napcam bennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…