How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın Kızlar, bu sabah yüzümde uçuklarla uyandım. Çok fena :KK1::KK1: Doktor hiç bişey kullanamazsın beklemelisiniz sadece dedi. Bekledikçe çoğalıyor gibi hüüüffffffff :KK1:
uçuk için sıcak iyidir tahta kaşığı ısıtıp basmak gibi ben çay içerken bardağı sıcak sıcak basardım geçmiş olsun

İnşallah canım.
Resmen adet olmuş gibiyim şu an.
Rabbim korusun yavrularımızı...

amin canım ben hala duymadım kalp atışını o kadar çok merak ediyorum ki salı günü gelmeyecekmiş gibi çok korkuyorum. ne kanama ne lekelenme hiçbir şey yok midem de bulanmıyor acaba bu yüzden mi , kalbi atmıyor diye mi? düşünmek istemiyorum ama aklımdan çıkmıyor işte evde hep aklımda:( :( :( :(

Kızlar karnım ağrıyor ara ara normal midir, doktorada gidemedim bi:(
Aah birde bu bulantı, hiç geçmiyor, sizinde öyle mi:(

Günaydın annişler. Nazlıanne umarım bugün güzel haberler alırsın dualarımız seninle. Benimde dudağımın yanında uçuk çıktı birley yapamıyorum. Boğazım deli gibi ağrıyor ona da bişey yapamıyorum. En kötüsü kızım hasta deli gibi öksürüyor nerdeyse 1 aydır uğraşıyoruz bir türlü tam olarak geçiremiyoruz bugün yine dr ye gideceğiz dr ler den bile bıktım artık

Günaydın Kızlar, bu sabah yüzümde uçuklarla uyandım. Çok fena :KK1::KK1: Doktor hiç bişey kullanamazsın beklemelisiniz sadece dedi. Bekledikçe çoğalıyor gibi hüüüffffffff :KK1:

Aleo veranın kendisini bulabilirsen onun içindeki özü çok iyi geliyor. İnternette faln satıyorlar saksısıyla. Sürekli de kullanabiliyosun.

yeni teori :-):-):-) ikili testte de beta değerine bakılıyo eğer beta değeri 50 altı çıkarsa erkek üstü çıkarsa kız benim kızımda tutmadı hatta yuvarlak kese dışında hiç biri tutmadı çin takvimide dahil :KK70::KK70::KK70:(not dr unuza falan demeyin bu teorileri süpürgeyle kovalar sizi :-):-):-))
yuvarlak kese yöntemini duymadım
ikili testte de bakıldığını duymadım
ama çin takviminde yanıldı benim 2 çocuğum da.
2 sinde de kız çıkmıştı. tam tersi oldu.
doktora tabi ki söylenmez. onlar tıp adamı. böyle şeylere çok kızar

Günaydın annişler. Nazlıanne umarım bugün güzel haberler alırsın dualarımız seninle. Benimde dudağımın yanında uçuk çıktı birley yapamıyorum. Boğazım deli gibi ağrıyor ona da bişey yapamıyorum. En kötüsü kızım hasta deli gibi öksürüyor nerdeyse 1 aydır uğraşıyoruz bir türlü tam olarak geçiremiyoruz bugün yine dr ye gideceğiz dr ler den bile bıktım artık
geçmiş olsun benim kızımda aynı 2 ayda 3 kere iğnelik oldu hemen üşütmesi ciğerlere iniyo alerjik mi diye bakılacak bizimde , boğaz ağrın için ılık suya bal limon kat iç çok iyi gelir hem yumşatır hem geçirir

yuvarlak kese yöntemini duymadım
ikili testte de bakıldığını duymadım
ama çin takviminde yanıldı benim 2 çocuğum da.
2 sinde de kız çıkmıştı. tam tersi oldu.
doktora tabi ki söylenmez. onlar tıp adamı. böyle şeylere çok kızar
inan söyleyen var :KK70:bende teori bol en son ilk çocuk için değil ama diğerleri için bi üst sıpa ilk baba dediyse erkek anne dediyse kızmış güya benim erkek bu durumda :-):-):-)

Bende yarın doktora gidicem keseyi görcez inşallah. Ben de bugün hiç bir ağrı sızı yok normal mi kızlar ?
Benimde 1 hafta önceye kadar hiç bir şeyim yoktu. Şimdi 7. haftadayım karın ağrısı, bulantı, uyku aldı başını gidiyor, şuan erken

Evet canım o iğneden yaptılar.
Sanırım kanamam var diye banada bakmaz bugün.
Ama bakalım ne diyecek.
Dün ebe senin daha çok küçük kese dedi. 8 HAFTALIK değil dedi.
6 haftalığa tekabül ediyormuş SAT 1 kasım..
Bebeğim bu kadar kanamadan sonra iyidir inşallah :KK43:
Kanaman cokmu ya :( doktora gidince yaz merak ediyorum seni

Gunaydn kzlar yarn miniğimin kalp atışını duymaya gidicez inşaAllah duyabiliriz burda okuduklarmdan sonra insan ister istemez korkuyor Rabbim korktugumuza ugratmasın benim gibi yarn gidecek olanlar varmı? Ve gidenler kac haftalık?

NEDEN PEKİ OZAMAN ŞEKERİDE YAPTIRMAZSIN HERALDE. BEN SADECE 2 Lİ YAPTIRAYIM GERİYE KALAN HERŞEY KALSIN YAPTIRMAYIM DİYORUM SENCE
canım şeker testi normalde şekerin olmasada hamileliğe özel o dönemde fazla tüketirsen çıkma ihtimali var mı diye bakılıyo bunu bilmek isterim ilk kızımda yoktu ama bunda olabilir ona göre beslenmene dikkat ediyosun ki hem sen hem bebiş sağlıkla devam etsin

Back