- 14 Kasım 2013
- 2.234
- 1.759
- 168
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #4.441
Acımaz mı dersin ayn ne bilim o alet oraya nasıl giriyor aklım almıyor.
Yarın randevum var giderim söylerim olmazsa
İş yerindeyim bugun izin alamam.
kanamam da var doktor alttan bakar mıa caba
Ya teşekkür ederim ..inşallah iyi gelir çok halsizim ruh gibiyim normalde hiç yerinde durmayan biriydimBende neredeyse 3haftadir belki daha fazla bulantilarla ugrasiyorum
Hersey esime kaldi hergun yeni bisi deniyorum iyi gelirmi diye dun bi tane corek otu attim agzima cignedim biraz iyi geldi belki boylece bisiler yiyebilirsin
Canım kafanı karıştırmış gibi olmayayım ama ben yıllardır haşimato tiroid hastasıyım, bana endokrin doktorum da, jinekologum da tiroidin gebelikte 1,5 civarında tutulması gerektiğini söylediler, bir ay önce 2,5 çıkmıştı ve ilacın dozunu arttırdık, istersen bir endokrine danış.dr ile görüştüm gecenkinden ii dedi bununla birlikte diğer bir iki test daha yapmış FT3 ve 4 onlarda ii çıkmış ilaca şimdilik gerek yok 15 gün snr tekrarlayalm dedi
bana altdan duyalımmı kalbi dedi yok dedim. haftaya bidaha geliceksem gerek yok dedim. ama daha 6 dayız diye istemedim normal yani duyulmaması benim ondan cuma bidaha gidicem eğer karından duymazsa dicem tamam altdan bak diye.kesemizi altdan gördük mesele.Acımaz mı dersin ayn ne bilim o alet oraya nasıl giriyor aklım almıyor.
Kalp atsini duymadim diye kendini heba ettigine degermi sence bu kadar stresten daha mi kotu olur bencede baktir alttan sonra da duy tik tiklalrini rahatla
he onu bilmem canım kanamada bakarmı doktoru değiş bakalım 3. doktor ne dicek bakalım. acımıyor illaki yaşamışındır acımıyor. korkma.
Kızlar sabah hafif kanamam oldugundan bahsetmiştim. Progestan aldım şuan baş dönmesi ve sersemlikten ayaga kalkamıyorum. Unututtum ben ya doktorda hep söyler yatarken al diye.
Acımıyorsa tamam canım gideyim.
Yarın karından duymazsam artk alttan baksın napayım 2 ay olacak..
bana altdan duyalımmı kalbi dedi yok dedim. haftaya bidaha geliceksem gerek yok dedim. ama daha 6 dayız diye istemedim normal yani duyulmaması benim ondan cuma bidaha gidicem eğer karından duymazsa dicem tamam altdan bak diye.kesemizi altdan gördük mesele.
Aynen kesinlikle bende tansiyonum düştü sandım sonradan aklıma geldi ilaç.Canım bende iş yerinde içiyorum bir de yatarken.
Yatarken çok güzel de iş yerinde bayılacak gibi olyorum. Baş dönmesi halsizlik ne ararsan var.
cnm dr 15 gün snr tekrar etcez dedi kağıtta söyle yazıyorCanım kafanı karıştırmış gibi olmayayım ama ben yıllardır haşimato tiroid hastasıyım, bana endokrin doktorum da, jinekologum da tiroidin gebelikte 1,5 civarında tutulması gerektiğini söylediler, bir ay önce 2,5 çıkmıştı ve ilacın dozunu arttırdık, istersen bir endokrine danış.
aynen öyle baksın altdan ik kezmi baktırcaksın. bana jel sürmediler hiç acımıyor hiç diyorum sana.gayet normal zaten ince bişey kendini korkutma relax ol yavrunu görmeye değer onu düşün.
Aynen kesinlikle bende tansiyonum düştü sandım sonradan aklıma geldi ilaç.
Şuan fır fır dönüyo başım. halsizlikte var.
canım hiç acıma felan yok benim doktorum 1 cm bile sokmuyo zaten hepsi girmiyor korkma ben herseferinde alttan baktı emin olmak içinAcımaz mı dersin ayn ne bilim o alet oraya nasıl giriyor aklım almıyor.
canım hiç acıma felan yok benim doktorum 1 cm bile sokmuyo zaten hepsi girmiyor korkma ben herseferinde alttan baktı emin olmak için
Bilemedim ki canım ama şu olabilir senin daha önce tiroid sorunun olmadığı için belki bu şekilde demiştir.bana her ay kontrol edicez yükseldiği an ilacıda yükselticez dedi, bundan önce yılda bir kontrol yaptırıyordum tesadüfen son kontrolümde bir ay önceydi.1,5 un üstüne çıktığını görünce endokrin doktorum gebelik düşünüyorsan arttırıcaz dozu dedi.cnm dr 15 gün snr tekrar etcez dedi kağıtta söyle yazıyor
Hormon Sonuç Referans Değer
Triiodotironin, serbest (FT3)'' 4.73 3.1 - 6.8 pmol/l
Tiroksin, Serbest (FT4)'' 13.94 12 - 22 pmol/L
Tiroid Stimülan Hormon (TSH)'' 3.63 0.27 - 4.2 uIU/ml
FT3 VE 4 DAHA ÖNEMLİYMİŞ BİLEMEDM Kİ YÜKSEK ÇIKSA HSTNEDEKİ DR A YÖNLENDİRCEKTİ GEREK YOK GELMENE DEDİ
eskişehir cnm içim raha ertmedi cmts drumun yanına gitcm durumu anlatcm aynı hstanede dahiliyeye de randevu aldm acaba önce kendi dr uma mı yoksa dahiliyeye mi gitsem 15 gün beklemektense 2 gün beklerm dedimBilemedim ki canım ama şu olabilir senin daha önce tiroid sorunun olmadığı için belki bu şekilde demiştir.bana her ay kontrol edicez yükseldiği an ilacıda yükselticez dedi, bundan önce yılda bir kontrol yaptırıyordum tesadüfen son kontrolümde bir ay önceydi.1,5 un üstüne çıktığını görünce endokrin doktorum gebelik düşünüyorsan arttırıcaz dozu dedi.
Sen hangi şehirdesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?