How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İkimizinde aynı tarih olmasına rağmen doğum tarihlerini neden o kadar farklı vermişki???
Ilk dogumumdan sonra ilk kez adet olmustum sonra hamile kaldim yani bi adet düzenim yoktu bebek bi hafta kucuk cikti daha dogrusu kese icin otlyle dedi belki tekrar bebegi gorunce yeni bi tarih verir

Selammm taze annisleeer:)) ben bugun 5+4 gunlugum. Son adet tarihim 15kasim. 2 gun once kesemizi gorduk cok sukur. Doktorum ptesi tekrar cagirdi kalp atisi icin. 6+2 olucam. Sizce duyabilirniyim kalp atisini?Sizler en erken ne zaman duydunuz caticaam yardimci olunn lutfeeennnn

Ben de dün öğrendim hamileliğimi ve hala şaşkınlığımı atabilmiş değilim. Beklemediğim bi anda oldu. Yeni araştırmaya başlamıştım hamilelik nasıl birşey diye :) Önerilerinize ihtiyacım var.

Kızlar çok az kırmızı leke gördüm şimdi.
Stres yapmamak elimde değil.
Doktorlarda kapandı ben ne yapacam şimdi.
Progestan da içtim öğlen.
Çok kötüyüm

Sen bebeği gordun mu kalp atisi falan
Ben geçen hafta persembe günü keseyi gördüm, doktorum bu hafta kalp sesini duyabileceğimi söyledi ama 8. Haftadan önce gelmene gerek yok bence dedi. Bende çok fazla ultrasona girmemek için 8. Haftayı beklemeyi düşünüyorum. Çok fazla belirtimde yok, inşallah bebeğim benimledir.

I isimsiz_ ve diger orguculer :)
Anlatimli bebek ceketi ariyorum bulamiyorum yahuuuuu
Nako videolari var falan yazmislardi daha once bulamadim.su videolar nerdeyse hayrina bi link ativerin :KK48:
Opuldunuz

Ben geçen hafta persembe günü keseyi gördüm, doktorum bu hafta kalp sesini duyabileceğimi söyledi ama 8. Haftadan önce gelmene gerek yok bence dedi. Bende çok fazla ultrasona girmemek için 8. Haftayı beklemeyi düşünüyorum. Çok fazla belirtimde yok, inşallah bebeğim benimledir.
Bende 4+6 gorunuyorum benim drda dokuz gun sonra kalp atisi icin gel dedi

kızlar kalp atışlarını duyduktan sonra doktorunuz ne zaman gelmenizi istedi? bana haftaya tekrar gel dedi ama sürekli de ultrason zarar verir mi bilmiyorum? bir de sizden kan ve idrar testleri istedimi yaptıran varmı? ona göre vitamin vss vericek heralde

kızlar kalp atışlarını duyduktan sonra doktorunuz ne zaman gelmenizi istedi? bana haftaya tekrar gel dedi ama sürekli de ultrason zarar verir mi bilmiyorum? bir de sizden kan ve idrar testleri istedimi yaptıran varmı? ona göre vitamin vss vericek heralde
Canim tan olarak kac gunlukken duydun kalp atisini sen

Selam kizlar,
S saniye1988 ile ben tup bebek topiginden transfer olduk.. keseyi gorduk sukur simdi kalp atisini duyacak miyiz diye icimiz icimizi yiyor.. normal yolla hamile kalanlar bu hafta olmazsa haftaya giderim diyebilir ama biz gun gun, her asamayi takip ettigimiz icin biraz sabirsiziz..
insallah agustosta hepimiz bebeklerimizi saglikla kucagimiza alana kadar burada birbirimize destek oluruz ;)

Merhaba güzel anne adayları, bizde 7 aylık çalışma sonucunda güzel haberi aldık. bizimkisi çok erken belli etti kendini, adet tarihime 4 kala idrar testi pozistif çıktı ve dün doktor evet gebesin dedi ultrasonda. allah sağlıkla kucağımıza lamayı nasip etsin meleklerimizi. ben de dört gözle kalp atışını duymak için bekliyorum. kasık ağrılarım devam ediyor ve karnım sanki 5 aylık gibi şiş. büyük ihtimalle gaz var. ama vücüdum çok hassas olduğundan her şeyi hissediyorum.

ben geçen cumartesi duydum. bana göre tam 7. hafta bitmiş oluyodu SAT 1 Kasım. ama doktor 6+2 dedi valla böyle olan varmı benimki 4-5 gün geriden geliyo heralde
Anladim canim bizim tup bebek oldugu icin gun , saat , dakika herseyimiz belli :)) bu heyecan ve stres de o yuzdenn. Hayirlisi olsun seninde allah saglikla kucagina almayi nasip etsinnn

Back