How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bol su diyorlar her yerde de yazıor fakat ben en fazla günde 3-4 bardak içiyorum bulantıda içemiyorum onu bile bazen üzülüyorumda.vitanmin kadar önemliymiş su

Benim idrar testimde hafif enfeksiyon çıktı. Tek kullanımlık bir toz ilaç verdi ve bol su iç dedi. Ben de çok su içemiyorum. :( acaba ilacı kullanmayıp bol su içsem düzelir mi, ilaç diyince tedirgin oldum

Ya ben ne ev işi yapabiliyorum nede yemek .:( çok halsizim ben istahli birisiyim ama yok hiçbirşey yiyesim :( ne olacak boyle mi devam edecek sanki eski ben.değilim rengim gitti ...

Benim idrar testimde hafif enfeksiyon çıktı. Tek kullanımlık bir toz ilaç verdi ve bol su iç dedi. Ben de çok su içemiyorum. :KK43: acaba ilacı kullanmayıp bol su içsem düzelir mi, ilaç diyince tedirgin oldum
Ah bende su icemiyorum günde en fazla 3 4bardak ...:(

Kızlar cok acil...
Sabah kabız olmusum biraz zorladım kendimi hafif bir kanama oldu.. Demin wc ye gittim peçeteye sildiğimde gene kanamam vardı. Geldim bir progestan içtim. Off ya nedir bu kanamalar neden olur ki :KK43: Adet dönemlerim şu ara ondan olurmuki...

Canım ilk hamileliğimde bende de olmuştu ama hemoroidden ötürüymüş. Senin de öyle olmasın? Kabızlık diyince o aklıma geldi

Ya ben ne ev işi yapabiliyorum nede yemek .:KK43: çok halsizim ben istahli birisiyim ama yok hiçbirşey yiyesim :KK43: ne olacak boyle mi devam edecek sanki eski ben.değilim rengim gitti ...
Bende neredeyse 3haftadir belki daha fazla bulantilarla ugrasiyorum
Hersey esime kaldi hergun yeni bisi deniyorum iyi gelirmi diye dun bi tane corek otu attim agzima cignedim biraz iyi geldi belki boylece bisiler yiyebilirsin

Benim idrar testimde hafif enfeksiyon çıktı. Tek kullanımlık bir toz ilaç verdi ve bol su iç dedi. Ben de çok su içemiyorum. :KK43: acaba ilacı kullanmayıp bol su içsem düzelir mi, ilaç diyince tedirgin oldum
Benimde tam idrar tahlilimde orta seviye bakteri yazıyor, doktorum herhangi bir ilaç vermedi ama ben çok su içiyorum. Belki idrardaki lokosit eritrosit sayısını fazla bulmuştur doktorun, ondan ilaç vermiş olabilir.

canım o ilaç toz suya karıştırıp içiyorsun di mi??
bende kullanmıştım ama çok etkisi olmuyor.. bol bol su içerek geçti benimki..
sabah kalkar kalkmaz 1 bardak iç.. gün içinde ara ara iç sürekli iç suyu.. inşallah geçer:KK68:

canım o ilaç toz suya karıştırıp içiyorsun di mi??
bende kullanmıştım ama çok etkisi olmuyor.. bol bol su içerek geçti benimki..
sabah kalkar kalkmaz 1 bardak iç.. gün içinde ara ara iç sürekli iç suyu.. inşallah geçer:KK68:

Canım evet suya karıştırıp içiliyo tek kullanımlık. Sen yeni mi kullandın yani ilk 3 ay içinde mi?

Kızlar kabızlık sıkıntısı olanlar gece yatmadan önce armut ya da ananas yiyin, acayip etki ediyor. Kuru kayısı fayda etmediyse bunu deneyin bence.

Kızlar
Gunaydin :KK46:naptin bulantilar nasil gidiyoo_O
devam canım pazartesiden bu yana 2 kilo daha verdim eşim seni kaybetmekten korkuyorum dedi belli etmedim ama korkuyorum yemek yemedim dün yine sabah 1 dilim ekmek yedim karnım çok aç şuan ama yiyemiyorum senin bulantıların ne alemde

Kızlar

devam canım pazartesiden bu yana 2 kilo daha verdim eşim seni kaybetmekten korkuyorum dedi belli etmedim ama korkuyorum yemek yemedim dün yine sabah 1 dilim ekmek yedim karnım çok aç şuan ama yiyemiyorum senin bulantıların ne alemde
Sanki biraz daha iyiye gidiyorum kefir icmeye basladim bi kac gundur faydasi oluyo heralde bulanti sıklığım azaldi gibi ins tekrar artmaz:KK15:

Back