- 23 Aralık 2014
- 954
- 648
- 48
- 39
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #4.321
Bebek cok netti ama kalp atsi duyulmadi üzüldüm cok ya moralim o kadar bozuldu ki inşallah duyariz haftaya
Canim Dikmende belki sana uzak gelebilir.Ben çok bilmiyorum ankara yi da semt olarak hastane nerde acaba canım
Karindan bakti canim.Karnından mı baktı ultrasonla yoksa vajinadan mı?
benim oglan 17 kilo :) Mecbur kaldiriyorum. Ben kaldirmak istemesem gelip ustume atliyor :)Katılıyorum arkadaşıma benimde 10 kilo bi oğlum var mecbur kaldırıyorum sıklıkla ,oğlumda da çok takılmadım rahat bıraktım kendimi sonuçta allaha emanet hepsi olsa otururken de olabilir allah korusun
Canim cok sagol ya cok üzüldüm baska doktora gidicem birde haftaya kürtaj filan dedi dondm kaldimBen şimdi bir önceki sayfada gördüm karnından bakmış. Ya ben bu doktorları da anlamıyorum. Senin böyle panik olacağın üzüleceğin belli. Neden vajinadan bakmıyor ki benim hep vajinal ultrasonla bakıldı. Şimdi benimde karnımdan baksan hiçbir şey görünmez. Bence sen hiç bir hafta filan bekleyip canını sıkma başka bir doktora git vajinal ultrasonla baksın. Görüceksin allahın izniyle kalp atışlarını, lütfen doktora gidene kadar üzülmemeye çalış bebeğini de korkutma annesi.
Canim cok normal sen 7. haftayi bitirmisin 8. haftanin icindesin.Arkadaşlar benim sat ım 1kasım, 5gün önce kanda değerim 33bin küsür çıktı,biraz fazla değilmi değer kaç haftalık olabilir ki
Canim cok sagol ya cok üzüldüm baska doktora gidicem birde haftaya kürtaj filan dedi dondm kaldim
ilk hamileliğimde bizde kalp atışını duyamamıştık karından bakınca rahmim gerideymiş ve geç döllenmeymiş vajinal ultrasonla duyabilmiştik zamanın varsa yarın başka bir doktora muayene ol canım düşündükçe daha kötü olursunKarindan bakti canim.
benim kızda 17-18 kilo ama biz anlattık ona kardeşini artık kucakta taşımıyorum otururken falan alıyorum kucağıma eskiden hoplardı artık yapmıyor karnımı öpüyor kuzum kardeşimi öpeceğim diyor :)benim oglan 17 kilo :) Mecbur kaldiriyorum. Ben kaldirmak istemesem gelip ustume atliyor :)
Cok evhamli olmamak lazim. Dusuk riski varsa demiyorum bunu ama biraz rahat olmak lazim.
Ilk hamilelik olunca insan herseye takiliyor panik oluyor ama inanin o bebek gelecekse drum demisti ne kadar agir kaldirsanda ziplasanda bisey olmaz simdi daha net anlıyorum ilkinde asiri paniktim ama egilmek kalkmak yurumek saglii bir gebelikte sorun degil kizlar bulanti olmak zorunda degil olmuyorsa sukredin oglumda hiiiic olmamisti.
Ilk hamilelik olunca insan herseye takiliyor panik oluyor ama inanin o bebek gelecekse drum demisti ne kadar agir kaldirsanda ziplasanda bisey olmaz simdi daha net anlıyorum ilkinde asiri paniktim ama egilmek kalkmak yurumek saglii bir gebelikte sorun degil kizlar bulanti olmak zorunda degil olmuyorsa sukredin oglumda hiiiic olmamisti.
)Amin canm inşallah ya
aynen birde daha belli olmaz bebeğimize bebek olarakda bakmıyorlarkiAynenn yaa hayırlıısyla.
3 AY KRİTİK DİYE DİYE korkutuyorlar bizi.
Strese giriyoz.
bencede erkekn canım maalesef 6 nın sonu 7 gibi bebekde kesede görünüyor. altdanda kalbi duyuluyor. bazıları erken duyuyor kalbi belli olmuyor yani 6. haftada duydum diyenide gördüm ben üstden bu cuma duyacağım inş.kızlar bana da dün baktı dr 5+6 ve 5+2 göründüler kese var dedi ama bebek görünmez daha boş olur dedi erken mi bnm için
Kızlar benim çok fazla bulantim var ilaç kullanmama rağmen basedemiyorum. Kabizlik ve gaz sancisi da cabasi. Sizde durum nasil
Guzel anne adayları selamlar. .. o kadar duygusalim ki bugün. .. geçen sene bugun hamileligim netlesti... simdi yavrum kollarimda... zor gelen bi bebekti benimki cok şükür sag salim aldık kucagimiza. büyütüyoruz simdi... Rabbim size de saglikla sihhatle gostersin bu gunleri... annelik muhtesemmmmmmm
Canım seninde gözün aydin, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah, ben 5+3 te keseyi gördüm 6+4 tede kalp atışını duydum
aynen birde daha belli olmaz bebeğimize bebek olarakda bakmıyorlarkidaha küçük 3 ay sonra öenmli deli oluyorum bu yorumlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?