- 11 Temmuz 2013
- 1.602
- 771
- 248
- Konu Sahibi ayse1234512
- #4.301
Aynisi bende de var dr a ne zmn gideceksinAcayip bi bel agrim var suan galiba yorulunca oluyo adet olacak gibiyim ins bi sikintiolmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynisi bende de var dr a ne zmn gideceksinAcayip bi bel agrim var suan galiba yorulunca oluyo adet olacak gibiyim ins bi sikintiolmaz
Kızlar bugün kalp atisni duymaya gittim ama diyulmadi doktor haftaya tekrar gel dedi ama cok uüzüldüm ya 7haftalik bebegim bebegi gorduk ama kalp atışı duyulmadi lutfen dua edin
Ben çok bilmiyorum ankara yi da semt olarak hastane nerde acaba canımCanim ben ilk dogumumu 29 mayista nesrin hanima yapmistim ama artik orasi devlet oldu. Nesrin Hanim iyi bir doktor. Hastayi hic korkutmuyor vs. Şimdi 19 mayis hastanesideki Baran Hanima gitmeyi dusunuyorum. Bir arkadasim onda normal dogum yapti ve memnundu. Fiyatida uygun galiba.
Biz dun kalp sesimizi duyduk canim cok sukur sende duyarsin insallah p.tesi gidince kanda.alirlar zaten idrar testi falan hepsini yapiyolarAslinda eşim bende bi rqhatsizlik var mi diye diyor demir eksikliği filan sen gördün mü keseyi tatlim
İnşallah duyarsın canım ultrason aleti nasıldı olmazsa başka hastaneye de gorun beklemek çok zor Allah yardımcın olsunDoktor haftaya gel dedi sadece duymazsak gebeligi.sonlandirirz bebegi gördük ama kalp.atisi yok dedi ; (
Canm dun benmde karindan duyulmadi alttan duyduk senin nerden bakti doktorKızlar bugün kalp atisni duymaya gittim ama diyulmadi doktor haftaya tekrar gel dedi ama cok uüzüldüm ya 7haftalik bebegim bebegi gorduk ama kalp atışı duyulmadi lutfen dua edin
Umarım canım benim. Çok teşekkür ederim . Hayırlısı diyorum artık bende alnimiza ne yazildiysa o. Onun dışında ne yapsak boş.HAYIRLISI OLSUN CANIM NE GÜZEL HAMİLE KALABİLİYORUZ EN AZINDAN EVET İYİ DOKTOR ÖNEMLİ CANIM İNŞ TEMBEL Bİ BEBİŞTİR TATLIM OLUYO BAZEN GEÇ GÖRÜNÜYOO
Karnimdan bakti haftaya bakacak asagidan üzgünüm yaCanm dun benmde karindan duyulmadi alttan duyduk senin nerden bakti doktor
Katılıyorum arkadaşıma benimde 10 kilo bi oğlum var mecbur kaldırıyorum sıklıkla ,oğlumda da çok takılmadım rahat bıraktım kendimi sonuçta allaha emanet hepsi olsa otururken de olabilir allah korusunbizdede oyle diyolarda benim kizim ilginc cin takvimide tutmadi bulanti iside karnimda kiz karni gibi yayvan degildi ilgincti yani.
o kadardan bisey olmaz kizlar ben hergun 10 kilo kizimi tasiyomkucagimda o kadar takilip stres olmayin
Dra bugun gittik keseyi gorduk 7mm olmus on gun sonra yine gelin dediAynisi bende de var dr a ne zmn gideceksin
Uzulme canm benm karindn bebek bile gozukmuyodu nerdeyse alttan baksa duyardiniz kalp sesini sakin kendinide bebeginide uzmeKarnimdan bakti haftaya bakacak asagidan üzgünüm ya
Amin canm inşallah yadualarımız seninle, inşallah meleğin de seninle olur canım. Allahım onu korusun
Bebek cok netti ama kalp atsi duyulmadi üzüldüm cok ya moralim o kadar bozuldu ki inşallah duyariz haftayaelifbade06 .!.:Uzulme canm benm karindn bebek bile gozukmuyodu nerdeyse alttan baksa duyardiniz kalp sesini sakin kendinide bebeginide uzme