• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bugün kalp atisni duymaya gittim ama diyulmadi doktor haftaya tekrar gel dedi ama cok uüzüldüm ya 7haftalik bebegim bebegi gorduk ama kalp atışı duyulmadi lutfen dua edin:KK42:

dualarımız seninle, inşallah meleğin de seninle olur canım. Allahım onu korusun

Canim ben ilk dogumumu 29 mayista nesrin hanima yapmistim ama artik orasi devlet oldu. Nesrin Hanim iyi bir doktor. Hastayi hic korkutmuyor vs. Şimdi 19 mayis hastanesideki Baran Hanima gitmeyi dusunuyorum. Bir arkadasim onda normal dogum yapti ve memnundu. Fiyatida uygun galiba.
Ben çok bilmiyorum ankara yi da semt olarak hastane nerde acaba canım

HAYIRLISI OLSUN CANIM NE GÜZEL HAMİLE KALABİLİYORUZ EN AZINDAN EVET İYİ DOKTOR ÖNEMLİ CANIM :KK66: İNŞ TEMBEL Bİ BEBİŞTİR TATLIM OLUYO BAZEN GEÇ GÖRÜNÜYOOHoppa
Umarım canım benim. Çok teşekkür ederim . Hayırlısı diyorum artık bende alnimiza ne yazildiysa o. Onun dışında ne yapsak boş.

[QUOTEkarnabaharifbade06, post: 38482342, member: 582204"]Canm dun benmde karindan duyulmadi alttan duyduk senin nerden bakti doktor[/QUOTE]
Canim Karnimdan bakti haftaya alttan bakacakmis cok uzgunum ya.

bizdede oyle diyolarda benim kizim ilginc cin takvimide tutmadi bulanti iside karnimda kiz karni gibi yayvan degildi ilgincti yani.

o kadardan bisey olmaz kizlar ben hergun 10 kilo kizimi tasiyomkucagimda o kadar takilip stres olmayin
Katılıyorum arkadaşıma benimde 10 kilo bi oğlum var mecbur kaldırıyorum sıklıkla ,oğlumda da çok takılmadım rahat bıraktım kendimi sonuçta allaha emanet hepsi olsa otururken de olabilir allah korusun

Ilk hamilelik olunca insan herseye takiliyor panik oluyor ama inanin o bebek gelecekse drum demisti ne kadar agir kaldirsanda ziplasanda bisey olmaz simdi daha net anlıyorum ilkinde asiri paniktim ama egilmek kalkmak yurumek saglii bir gebelikte sorun degil kizlar bulanti olmak zorunda degil olmuyorsa sukredin oglumda hiiiic olmamisti.

Keseleri gören kalplerin attığını duyan herkese hayırlı olsun. Kızlar bulantı monusu konuşulmuş ben bulantı giderici bilekliklerden kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim. Çok kötü olursanız dr nizin verdiği ilacı için korkmayın bişey olmaz. Eğilip lalkmaktan bişey olmaz kızlar. Bebekler bundan değil genetik rahatsızlıktan düşer. Düşük tehlikesi ve kanama varsa dikkatli olun tabi. Benim 3. Gebeliğim bir tane kayıbım var biraz tecrübelendik tabi. Ama o endişe hiç bitmez sonuçta bilinmeZlik var tedirginiz tabi. Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin amin

elifbade06 .!.:
Uzulme canm benm karindn bebek bile gozukmuyodu nerdeyse alttan baksa duyardiniz kalp sesini sakin kendinide bebeginide uzme
Bebek cok netti ama kalp atsi duyulmadi üzüldüm cok ya moralim o kadar bozuldu ki inşallah duyariz haftaya:(

Back