• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar acilll dedim bir bakın ya.
Ne yazssam bir cevap alamıyorum ben.

Bana dun dokuz gün sonra gel kalp atisini dinleyelim dedi duyulur mu acaba ultrasonda bi hafta geri cikti belki bebek gorununce haftasi yaklasir normale cunku bebek gorunene kadar keseye gore tarih belirliyorlarmis

Maşallah canım.
Seninle günümüz aynı ama ben sadece karından ultrasonla gördüm küçük siyah zeytin gibiydi.
Kalbini hala duyamadım :KK43:
Darısı hayırlısıyla bize olur inşallah.
Evet ayni günümüz :) evet ya minicik benimkide 6+4 de daha 6 mm idi, bide USG de 1 gün geriden geliyor yani 6+3 gözüküyordu, canım hayirlisiyla duyarsin inşallah, sen ne zaman gideceksinki doktora?

Kızlar cok acil...
Sabah kabız olmusum biraz zorladım kendimi hafif bir kanama oldu.. Demin wc ye gittim peçeteye sildiğimde gene kanamam vardı. Geldim bir progestan içtim. Off ya nedir bu kanamalar neden olur ki :KK43: Adet dönemlerim şu ara ondan olurmuki...
vajinal olduğuna emin misin

Evet ayni günümüz :) evet ya minicik benimkide 6+4 de daha 6 mm idi, bide USG de 1 gün geriden geliyor yani 6+3 gözüküyordu, canım hayirlisiyla duyarsin inşallah, sen ne zaman gideceksinki doktora?
kızlar bnm 2 bebeğim var dr 5+6 olana 10.9 ml diğeri 5+2 5.6 ml di normal mi bilmiyorm diğeri 4 gün geriden geliyo gelişebilir de duradabilir dedi inş 2 bebişimde gelişir

vajinal olduğuna emin misin

Evet canım bişeyler geldiğini hissedip wc ye gittim. direkt peçeteye sildim vajinal :(
Daha öncede böyle bişey yaşadım doktor progestan al içemessen fitil şeklinde al demişti.
Progestan içtim bekliyorum. Bebeğin kalp atışını duyduk o yüzden çok stres yapmamaya çalışıyorum.
Kalp atışından sonra düşük riski azalıyo benim bildiğim.

kızlar bnm 2 bebeğim var dr 5+6 olana 10.9 ml diğeri 5+2 5.6 ml di normal mi bilmiyorm diğeri 4 gün geriden geliyo gelişebilir de duradabilir dedi inş 2 bebişimde gelişir
canım ikiz bebekler aynı gelişim göstermez biri hep geriden gelir normal yani inş sağlıkla iki bebişide alırsın kucağına o zaman anlıycan bi başın bi k.çın dönecek hem tatlı hem zor bu bebiş milleti benimde yakın iki bebişim olacak şimdiden kara kara düşünüyom :-):-):-):-)

Evet canım bişeyler geldiğini hissedip wc ye gittim. direkt peçeteye sildim vajinal :KK43:
Daha öncede böyle bişey yaşadım doktor progestan al içemessen fitil şeklinde al demişti.
Progestan içtim bekliyorum. Bebeğin kalp atışını duyduk o yüzden çok stres yapmamaya çalışıyorum.
Kalp atışından sonra düşük riski azalıyo benim bildiğim.
kabızım dediğin için sordum bazen zorlamaylada olabilir öyle bi geçmişinde varmış uzan dinlen progesteron dışında yapabileceğin bişey yok zaten onuda almışın kabızlık içinde kivi kayısı tüket

günaydın güzel anne adaylarıı :KK54:
dün doktoruma gittim.. karnımdan baktı.. keseyi gördük ama bebeği daha göremedik.. kese 10 mm dedi 12 ocak a 2. randevu verdi.. yani doktorum herşey normal dedi ama bana yine de sanki çok ilgilenmemiş gibi geldi.. siz ilk gittiğiniz de size neler söyledi??:KK64::KK64::KK64:

kabızım dediğin için sordum bazen zorlamaylada olabilir öyle bi geçmişinde varmış uzan dinlen progesteron dışında yapabileceğin bişey yok zaten onuda almışın kabızlık içinde kivi kayısı tüket

Evet evet kabızda da kanama olur haklısın ama ondan değil çok eminim.
Aynen progesteron dışında yapılcak bişey yok. Doktorada gitsem onu verecek ti.
Bol su içmem lazım birde. İnşallah bişey olmaz ya.

canım ikiz bebekler aynı gelişim göstermez biri hep geriden gelir normal yani inş sağlıkla iki bebişide alırsın kucağına o zaman anlıycan bi başın bi k.çın dönecek hem tatlı hem zor bu bebiş milleti benimde yakın iki bebişim olacak şimdiden kara kara düşünüyom :-):-):-):-)
evet cnm düşününce cok cok mutlu oluyorz tüp bebekle kavuscaz inş bebeklerimize zor olcak biliyorm ama sağlıklı olsnlar da hep bgnü bekledik bikerecik keselerini gördüm sürekli bakıyorm özlüyorm onları:KK36:

günaydın güzel anne adaylarıı :KK54:
dün doktoruma gittim.. karnımdan baktı.. keseyi gördük ama bebeği daha göremedik.. kese 10 mm dedi 12 ocak a 2. randevu verdi.. yani doktorum herşey normal dedi ama bana yine de sanki çok ilgilenmemiş gibi geldi.. siz ilk gittiğiniz de size neler söyledi??:KK64::KK64::KK64:
cnm bize de aynı söyledi kaç haftalık kese boyları sonraki randevu o kadar

evet cnm düşününce cok cok mutlu oluyorz tüp bebekle kavuscaz inş bebeklerimize zor olcak biliyorm ama sağlıklı olsnlar da hep bgnü bekledik bikerecik keselerini gördüm sürekli bakıyorm özlüyorm onları:KK36:
zorluğu çok ama zorluğundan çok güzelliği var anneliğin rabbim isteyen herkese tattırsın

cnm bn vajinal istemedm bn vajinal muayenelerde cok kasıyorm bebişlerim zarar görmesin diye görünürse keseler karından bakın göremezseniz vajinal bakalm dedim baktı karından görünce vajinale zorlamadı 6 ocakta gitcz inş o zmn bebeklerimizi de görür sesleri de duyarz
Sen istemediysen birşey diyemem ama duyarsin merak etme, dediğim gibi üstten baktıkları için görünmemiştir, ben 6+0 da çok hastalandim kendi doktorumda arayamadim geçti saat hamile olduğum için acil doktoru kadın doğumda konsültasyon istedi kadın doğuma çıktım karnından baktılar çok zor bebeği gördüler, istersen vajinal de bakalım daha net görürüz dedi tamam dedim baktı daha net gördü e daha belirgin olunca dur bakayım kalp atışı varmı dedi baktık atıyordu, ilk haftalarda vajinal USG ile daha çok ayrıntı görülebiliyor.

Back