• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah canım.
Seninle günümüz aynı ama ben sadece karından ultrasonla gördüm küçük siyah zeytin gibiydi.
Kalbini hala duyamadım :KK43:
Darısı hayırlısıyla bize olur inşallah.

bende dün gittim malesef duyulmadı canım alttan bakmadı ama haftaya tekrar çağırdı alttan bakmak için. bebeği gördük ama kalp sesi duyulmadı:(

benim kızda 17-18 kilo ama biz anlattık ona kardeşini artık kucakta taşımıyorum otururken falan alıyorum kucağıma eskiden hoplardı artık yapmıyor karnımı öpüyor kuzum kardeşimi öpeceğim diyor :)
ilk hamileliğimde ev taşımıştık hafif eşyaları taşıyordum hatta elimde yastıkla merdivenlerde kaydım totomun üstünde baya indim aşağı ama bir şey olmadı alacağı nefes varsa gelir kuzularımız sağlıklı bir gebelik değilse düşer zaten ben tadını çıkarıyorum bu sefer nazlanıyorum bilerek bir şey yapmamaya çalışıyorum olsun o kadar da ilkinde yapmadığıma pişmanım :KK45:

Ah biz kadınlar :) ben de ilkinde hiç naz yapmadım diye şimdi bilerek onu yapamam, şunu taşıyamam diyip nazlanıyorum.. Hakkımız bence ;)

Ben de oğlumu pek kucağıma almamaya çalışıyorum ama bazen mümkünn olmuyor.. Allah korur herhalde

Ah biz kadınlar :) ben de ilkinde hiç naz yapmadım diye şimdi bilerek onu yapamam, şunu taşıyamam diyip nazlanıyorum.. Hakkımız bence :KK66:

Ben de oğlumu pek kucağıma almamaya çalışıyorum ama bazen mümkünn olmuyor.. Allah korur herhalde
Allah korur cnm. Cok pipirikli olmamak lazim.naz konusuna gelince bende hic yapmadim.bu sefer bende yspmayi pilanliyom

kızlar bol su diyorlar her yerde de yazıor fakat ben en fazla günde 3-4 bardak içiyorum bulantıda içemiyorum onu bile bazen üzülüyorumda.vitanmin kadar önemliymiş su

Karindan bakti canim.
canim hic telas yapma arkadaslarin dedgi gbi...bana d austten bakti bisey gorememisti ay dunya basima yikilmisti o an..bide alttan bakalm dyeince gormustuk ilk bebegi mesela...sonra seni iyiki bu duusncelerle gondermedik dedi hakkaten de ole...alttan baksa duyardiniz bnm arkadasm onuncu haftaya kadar bekledi kalp atisi icin...haftaya d aduymazsak alalim ne demek sen baska doktora git hayatım

benimde 2 . olacak ilkinde bende naz yapmamıştım çocukluğuma denk geldi 20 yaşındaydım ozaman şimdi
biraz naz yapmayım artık

canim hic telas yapma arkadaslarin dedgi gbi...bana d austten bakti bisey gorememisti ay dunya basima yikilmisti o an..bide alttan bakalm dyeince gormustuk ilk bebegi mesela...sonra seni iyiki bu duusncelerle gondermedik dedi hakkaten de ole...alttan baksa duyardiniz bnm arkadasm onuncu haftaya kadar bekledi kalp atisi icin...haftaya d aduymazsak alalim ne demek sen baska doktora git hayatım

sonlandırmamaız gerekiyor dedi bilmiyorum ya cok olumsuz konuştu. Alltan da bakmadı haftayı beklemek şuan o kadar uzun ki hep o aklımda moralim bozuk bir haftayı böyle geçirmek çok zor.:(

sonlandırmamaız gerekiyor dedi bilmiyorum ya cok olumsuz konuştu. Alltan da bakmadı haftayı beklemek şuan o kadar uzun ki hep o aklımda moralim bozuk bir haftayı böyle geçirmek çok zor.:KK43:
dedgm arkadasima da alalim dedi doktor sonra baska doktora gitti iste bebegimiz burda kalbini de dinleyelim dedi pitpitpt sesi duyunca cok sewnsmti hic olmadi dewletel hastanesine gidersin canm

günaydın annişler :KK3::KK3::KK3:
İyi akşamlar kızlar kızım rahatsızdı bugün acile geldik bademcikleri şişmiş iltihap olmuş şimdi iki çocukla nasıl olacak diye düşünmeye başladım yine
benimkide yine iğne vurulmaya başladı dr 2 ayda çok fazla alerjisine bakalım dedi :KK61::KK61:

Arkadaşlar benim sat ım 1kasım, 5gün önce kanda değerim 33bin küsür çıktı,biraz fazla değilmi değer kaç haftalık olabilir ki
benim satta 1 kasım değeriniz normal bence artık 7 haftamız doldu 8 dolmak üzere :KK66:

Ah biz kadınlar :) ben de ilkinde hiç naz yapmadım diye şimdi bilerek onu yapamam, şunu taşıyamam diyip nazlanıyorum.. Hakkımız bence :KK66:

benim almama şansım olmuyor çalışıyorum ve akşam hem benle olmak istiyor hep paçamda üstüne babasına o kadar düşkün değil ona gitmek istemiyo ben olunca, naz işinide istesemde yapamıyom bu durumda zaten adamın içinde olacak zorlama beceremiyoz bence :-):-):-)

kızlar bol su diyorlar her yerde de yazıor fakat ben en fazla günde 3-4 bardak içiyorum bulantıda içemiyorum onu bile bazen üzülüyorumda.vitanmin kadar önemliymiş su
canım ben ilk zamanlar 2 lt sonradanda günde 3 lt çıkarmıştım ilkinden alışkanlık hala içiyorum sade içemiyorsan içine elma dilimle yada bi kaç damla limon sık ta iç

günaydın annişler :KK3::KK3::KK3:

benimkide yine iğne vurulmaya başladı dr 2 ayda çok fazla alerjisine bakalım dedi :KK61::KK61:

benim satta 1 kasım değeriniz normal bence artık 7 haftamız doldu 8 dolmak üzere :KK66:

benim almama şansım olmuyor çalışıyorum ve akşam hem benle olmak istiyor hep paçamda üstüne babasına o kadar düşkün değil ona gitmek istemiyo ben olunca, naz işinide istesemde yapamıyom bu durumda zaten adamın içinde olacak zorlama beceremiyoz bence :-):-):-)

canım ben ilk zamanlar 2 lt sonradanda günde 3 lt çıkarmıştım ilkinden alışkanlık hala içiyorum sade içemiyorsan içine elma dilimle yada bi kaç damla limon sık ta iç

canım bulanıyor diye hiç içemiyorum içtikçe bulandırıyor üzüüyorum da:(

Gunaydin

Bir su icemeyende benim ama zorla 1, 5 lt tamamliyorum.

Aslinda benim bulantimda hic olmadi.

Kendimi hamile gibi hissetmiyorum.

Gecen hafta olan kanam olmasaydi hayat daha guzeldi. Simdi yemek disinda bir is yapmiuorum doktor yasakladi.

4.5 yasinda bir oglum var onu da kucagima alamiyorum. Belim agriyor doktor yasakladi dedik. Kardesini soylemedik.daha cok erken oldugunu duaunuyorum. Gecen sefer ogrenmisti ve bebegi kaybetyigimiz geve sabaha kadar agladi bir sure kendine gelemedi.

Aynen mecbur yapacagiz canim eşim yarin gidelim diyor doktora daha gitme dik hic kayseriye gideceğiz şimdi mi haftaya mi gitsem bilemedi km
kese görmeki içinse gidin cnm ama kalp sesi içinse yani ikisi birden görünsün diyosan bekle biras daha bn 6 ocaka randevu aldm lkalp sesleri için inş iki bebeğimin de duyarm bide tsh az yüksek çıkt bgn tekrar tahlil yaptırdk inş normal çıkar yoksa ilaçla düşürcz

Kızlar cok acil...
Sabah kabız olmusum biraz zorladım kendimi hafif bir kanama oldu.. Demin wc ye gittim peçeteye sildiğimde gene kanamam vardı. Geldim bir progestan içtim. Off ya nedir bu kanamalar neden olur ki :( Adet dönemlerim şu ara ondan olurmuki...

Karından görmemesi normal bence, benim 5+3 de gördü keseyi de yolk sacida ama vajinal baktı, neden vajinal bakmadiku seni tüp bebek topiginden hatırlıyorum biliyorlar ne kadar endişeli olduğumuzu :KK43: karından goremefiyse vajinal bakalım der insan. Endiselenme olurmu beta HCG biraz daha yükselsin görürsün, valla bende kalp atışına gittiğimde vajinal baktı göremedi keseyide bebegide korktum korkma karnından bakalım dedi karnımdan bakti Dr 1-2 saniye gördü bebeğine kalp atışını da dedi ben gördüm sanada gosterecegim korkma olurmu bidaha vajinal baktı bi eliyle de karnima bastırdı yakaladı gösterdi minigimi bana alttan probu sokunca yukarıya kaçmış yukarıdan bakınca aşağıya kacmis yakalaşık neyse ki :KK66: inşallah sende göreceksin sakin endiselenme
cnm bn vajinal istemedm bn vajinal muayenelerde cok kasıyorm bebişlerim zarar görmesin diye görünürse keseler karından bakın göremezseniz vajinal bakalm dedim baktı karından görünce vajinale zorlamadı 6 ocakta gitcz inş o zmn bebeklerimizi de görür sesleri de duyarz

Back