- 18 Kasım 2014
- 711
- 728
- 128
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #4.281
İnşallah canım. Rabbim sabır versin hayırlısını versin hepimize. Günler çabuk çabuk geçsinKayip olunca korkuda cok oluyo ister istemez.bende ayniyim cunku. Sorunsuz gecer gunlerin ins. Cnm
bizdede oyle diyolarda benim kizim ilginc cin takvimide tutmadi bulanti iside karnimda kiz karni gibi yayvan degildi ilgincti yani.Genelde bulantı çok olunca kız derler sizde tam tersi olmuş :)
o kadardan bisey olmaz kizlar ben hergun 10 kilo kizimi tasiyomkucagimda o kadar takilip stres olmayinBEN bulaşık makinesine baya eğilip kalkıyorum ama zararlı mı ki
kabizlik icin kivi tuket bolca bende tik yok :)Kızlar benim çok fazla bulantim var ilaç kullanmama rağmen basedemiyorum. Kabizlik ve gaz sancisi da cabasi. Sizde durum nasil
Aynen mecbur yapacagiz canim eşim yarin gidelim diyor doktora daha gitme dik hic kayseriye gideceğiz şimdi mi haftaya mi gitsem bilemedi kmo kadar ufak tefek eğilmeler bnde yapıyorm sonuçta ayakkabı giyip çıkarırken yada normal wc de filan eğilip kalkıyorz
Canmm sabirr yarin gitseniz haftaya bidaha gideceksiniz hesapladik en erken p.tesi gorecek keseyi oda alttan sabredin bence gideceksin kese gozukmeyecek kucuk diye kendini strese sokacaksinAynen mecbur yapacagiz canim eşim yarin gidelim diyor doktora daha gitme dik hic kayseriye gideceğiz şimdi mi haftaya mi gitsem bilemedi km
Canım seninde gözün aydin, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah, ben 5+3 te keseyi gördüm 6+4 tede kalp atışını duydumHayirli olsun canim rabbim kolayliklar versin darisi basima ben de 7. Tup bebekle hamileyim.6. Da kizim oldu cok sukur. biz keseyi cuma gormeye gidicez insallah.
canim kalp atisini ne zaman gordunuz?
Aslinda eşim bende bi rqhatsizlik var mi diye diyor demir eksikliği filanCanmm sabirr yarin gitseniz haftaya bidaha gideceksiniz hesapladik en erken p.tesi gorecek keseyi oda alttan sabredin bence gideceksin kese gozukmeyecek kucuk diye kendini strese sokacaksin
Benim de bugun bel agrim var kasigimda da belli bir yer sizliyor surekliAcayip bi bel agrim var suan galiba yorulunca oluyo adet olacak gibiyim ins bi sikintiolmaz
Hayirli olsun canimkızlar merhaba :) doktordan geldik. kapl atışlarını duyduk. Allah herkese nasip etsin canlarım :)
tesekkur ederim amin cumlemizinCanım seninde gözün aydin, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah, ben 5+3 te keseyi gördüm 6+4 tede kalp atışını duydum
Benim de bugun bel agrim var kasigimda da belli bir yer sizliyor surekliAcayip bi bel agrim var suan galiba yorulunca oluyo adet olacak gibiyim ins bi sikintiolmaz
Hayirli olsun canimkızlar merhaba :) doktordan geldik. kapl atışlarını duyduk. Allah herkese nasip etsin canlarım :)
tesekkur ederim amin cumlemizinCanım seninde gözün aydin, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah, ben 5+3 te keseyi gördüm 6+4 tede kalp atışını duydum
Görünür içini ferah tut, güzel olacak herşey :)Benim de bugun bel agrim var kasigimda da belli bir yer sizliyor surekli
Hayirli olsun canim
tesekkur ederim amin cumlemizin
ben de cuma 5+6 olucam ancak kese gorunur yani insallah
Guzel anne adayları selamlar. .. o kadar duygusalim ki bugün. .. geçen sene bugun hamileligim netlesti... simdi yavrum kollarimda... zor gelen bi bebekti benimki cok şükür sag salim aldık kucagimiza. büyütüyoruz simdi... Rabbim size de saglikla sihhatle gostersin bu gunleri... annelik muhtesemmmmmmm
Allah bagislasin canım, su sona yazdığım annelik muhteşem güzel olmuş ben tüp bebekle hamile kaldım, eğer muhteşem birşey olmasa ne o tedavi ne stres ne kaşık ve bel ağrıları ne bu mide bulantıları inan cekilmezdiGuzel anne adayları selamlar. .. o kadar duygusalim ki bugün. .. geçen sene bugun hamileligim netlesti... simdi yavrum kollarimda... zor gelen bi bebekti benimki cok şükür sag salim aldık kucagimiza. büyütüyoruz simdi... Rabbim size de saglikla sihhatle gostersin bu gunleri... annelik muhtesemmmmmmm
İyi akşamlar kızlar kızım rahatsızdı bugün acile geldik bademcikleri şişmiş iltihap olmuş şimdi iki çocukla nasıl olacak diye düşünmeye başladım yine
sağol canım teşekkür ederimÇok geçmiş olsun fıstığa...
ekrandan gorundu mu attığı peki haftası için doktorun ne dedi geç döllenme ise geç duyulur içini ferah tut inşallah bir sonraki gidişinde duyarsınızKızlar bugün kalp atisni duymaya gittim ama diyulmadi doktor haftaya tekrar gel dedi ama cok uüzüldüm ya 7haftalik bebegim bebegi gorduk ama kalp atışı duyulmadi lutfen dua edin
sağol canım teşekkür ederim
ekrandan gorundu mu attığı peki haftası için doktorun ne dedi geç döllenme ise geç duyulur içini ferah tut inşallah bir sonraki gidişinde duyarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?