2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar benim çok fazla bulantim var ilaç kullanmama rağmen basedemiyorum. Kabizlik ve gaz sancisi da cabasi. Sizde durum nasil

Genelde bulantı çok olunca kız derler sizde tam tersi olmuş :)
bizdede oyle diyolarda benim kizim ilginc cin takvimide tutmadi bulanti iside karnimda kiz karni gibi yayvan degildi ilgincti yani.

BEN bulaşık makinesine baya eğilip kalkıyorum ama zararlı mı ki
o kadardan bisey olmaz kizlar ben hergun 10 kilo kizimi tasiyomkucagimda o kadar takilip stres olmayin

Aynen mecbur yapacagiz canim eşim yarin gidelim diyor doktora daha gitme dik hic kayseriye gideceğiz şimdi mi haftaya mi gitsem bilemedi km
Canmm sabirr yarin gitseniz haftaya bidaha gideceksiniz hesapladik en erken p.tesi gorecek keseyi oda alttan sabredin bence gideceksin kese gozukmeyecek kucuk diye kendini strese sokacaksin

Hayirli olsun canim rabbim kolayliklar versin darisi basima ben de 7. Tup bebekle hamileyim.6. Da kizim oldu cok sukur. biz keseyi cuma gormeye gidicez insallah.

canim kalp atisini ne zaman gordunuz?
Canım seninde gözün aydin, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah, ben 5+3 te keseyi gördüm 6+4 tede kalp atışını duydum

Canmm sabirr yarin gitseniz haftaya bidaha gideceksiniz hesapladik en erken p.tesi gorecek keseyi oda alttan sabredin bence gideceksin kese gozukmeyecek kucuk diye kendini strese sokacaksin
Aslinda eşim bende bi rqhatsizlik var mi diye diyor demir eksikliği filan sen gördün mü keseyi tatlim

Acayip bi bel agrim var suan galiba yorulunca oluyo adet olacak gibiyim ins bi sikintiolmaz
Benim de bugun bel agrim var kasigimda da belli bir yer sizliyor surekli
kızlar merhaba :) doktordan geldik. kapl atışlarını duyduk. Allah herkese nasip etsin canlarım :)
Hayirli olsun canim
Canım seninde gözün aydin, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah, ben 5+3 te keseyi gördüm 6+4 tede kalp atışını duydum
tesekkur ederim amin cumlemizin
ben de cuma 5+6 olucam ancak kese gorunur yani insallah

İyi akşamlar kızlar bende bugün hem idrar testi yaptim.hem kan verdim.
Beta HCG 1000 cikti adetim de 4 gün gecikti acaba kaç haftalık hamile oluyorum.

Dr a da yarin gitmeyi dusunuyorum kadin doğuma.

Acayip bi bel agrim var suan galiba yorulunca oluyo adet olacak gibiyim ins bi sikintiolmaz
Benim de bugun bel agrim var kasigimda da belli bir yer sizliyor surekli
kızlar merhaba :) doktordan geldik. kapl atışlarını duyduk. Allah herkese nasip etsin canlarım :)
Hayirli olsun canim
tesekkur ederim amin cumlemizin
ben de cuma 5+6 olucam ancak kese gorunur yani insallah

Guzel anne adayları selamlar. .. o kadar duygusalim ki bugün. .. geçen sene bugun hamileligim netlesti... simdi yavrum kollarimda... zor gelen bi bebekti benimki cok şükür sag salim aldık kucagimiza. büyütüyoruz simdi... Rabbim size de saglikla sihhatle gostersin bu gunleri... annelik muhtesemmmmmmm

Oyy ne güzel saglikla büyütün bebeginizi.
bizede dua edin lütfen:)

Allah bagislasin canım, su sona yazdığım annelik muhteşem güzel olmuş ben tüp bebekle hamile kaldım, eğer muhteşem birşey olmasa ne o tedavi ne stres ne kaşık ve bel ağrıları ne bu mide bulantıları inan cekilmezdi

İyi akşamlar kızlar kızım rahatsızdı bugün acile geldik bademcikleri şişmiş iltihap olmuş şimdi iki çocukla nasıl olacak diye düşünmeye başladım yine

Kızlar bugün kalp atisni duymaya gittim ama diyulmadi doktor haftaya tekrar gel dedi ama cok uüzüldüm ya 7haftalik bebegim bebegi gorduk ama kalp atışı duyulmadi lutfen dua edin

Çok geçmiş olsun fıstığa...
sağol canım teşekkür ederim

Kızlar bugün kalp atisni duymaya gittim ama diyulmadi doktor haftaya tekrar gel dedi ama cok uüzüldüm ya 7haftalik bebegim bebegi gorduk ama kalp atışı duyulmadi lutfen dua edin
ekrandan gorundu mu attığı peki haftası için doktorun ne dedi geç döllenme ise geç duyulur içini ferah tut inşallah bir sonraki gidişinde duyarsınız

sağol canım teşekkür ederim

ekrandan gorundu mu attığı peki haftası için doktorun ne dedi geç döllenme ise geç duyulur içini ferah tut inşallah bir sonraki gidişinde duyarsınız

Doktor haftaya gel dedi sadece duymazsak gebeligi.sonlandirirz bebegi gördük ama kalp.atisi yok dedi ; (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…