2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benimki keseye yerleşti başladı hatta bikaç sayfa öncesine baksan bende bulanmıyo yazıyordum ama günlerdir artıyor gittikçe bir anda geliyor değişik birşey inş. sendpe olmadan doğar bebek
ben o bulantiyida tatmak istiyorum bitanem 1bucuk yildir bekliyordum tum belirtileri yasamak istiyorum olmayinca iste boyle korkuyorum

ben o bulantiyida tatmak istiyorum bitanem 1bucuk yildir bekliyordum tum belirtileri yasamak istiyorum olmayinca iste boyle korkuyorum

varya sen aynı bensin bende 1,5 yıl bekledim anca oldu. ve bende bulansın oda güzel diyordum çocuk sağlıklı değilmi neden bulanmadı diyodum şimdi deliriyorum öyle deme hayırlısı de. bunsuzda bebek sağlıklı onu unutma hiç anlamayan var sende inş sağlıklı öyle devam edersin. tekmeleri cinsiyeti onları yaşa daha güzel bu çok zor.

canım altdan bakmaz artık sanada 7 hafta yazıyo sende artık üstden görünür sıkma canını benim göründü ama minnacıktı tabi bu sefer kalbini duycaz inş. cuma gelsin bakalım ne zor ya
Inss canim valla cok zorr beklemek 9 ayi nasil tamamlicaz bilmiorum

valla benimde kızım var 1 yıl neler yapmadımki hamile kalmak için bir bilsen :) klomen kullandım 2.ayda hamile kaldım kızıma... bunda da bu ay korunmadık olanlar oldu işte :) allah nasip edince ediyo demekki... çok şükür rabbime yerim kuzucuklarımııı... tecrübeli olunca ben biraz geç gideyim doktora diyorum 9 ocağa aldım randevuyu.. hem kese hem kalp hem de kan verme bi arada çıksın hepsi...

bu arada kızlar benim kızımda hiiiiiç bulantım olmamıştı çok rahat bir gebelik geçirmiştim (son aylar hariççç ) inşallah hepimizde sağlıcakla alırız minnoşları kucağımıza...

bana ikisi arası çok değil diye folik asit yerine doğum sonrası kullandığım multivitamini verdi en azından gideceğin dr a vitamin işini sor istersen

ınşallah bitanem rabbim kismetimizden çıkarmasın

bu arada kızlar benim kızımda hiiiiiç bulantım olmamıştı çok rahat bir gebelik geçirmiştim (son aylar hariççç ) inşallah hepimizde sağlıcakla alırız minnoşları kucağımıza...
bende rahattım hatta o yüzden hep erkek diyolardı bundada öyle birde kıza hamilelik zor derler

bana ikisi arası çok değil diye folik asit yerine doğum sonrası kullandığım multivitamini verdi en azından gideceğin dr a vitamin işini sor istersen
bakalım ne diyecek gittiğimde folik asiti kızımda çok düzenli kullanmamıştım.. sen sezeryanmı oldun normal doğummu..?

arkadaslar lutfen yardim edin ben daha keseyi gormeye gitmedim persembe gidecem ama benim hic migde bulantim yok bu normalmi bir sorun olabilirmi cok korkuyorum lutfen yardim edin
benimde yoktu ama bugün az bulantım olmaya başladı bende 5 haftalık hamileyim

bende epidural sezeryan.. ama normal doğumlara bakarak çok rahattım doğum sonrası.. inşallah bu minnoşumda da öyle olur...
benimde genel olarak sıkıntım yoktu ama ben etkilendi açıkçası ara biraz fazla olsa normal doğum düşünüyordum ama şuan yaptıracak dr bulamam

benimde genel olarak sıkıntım yoktu ama ben etkilendi açıkçası ara biraz fazla olsa normal doğum düşünüyordum ama şuan yaptıracak dr bulamam

sen hangi şehirdesin cnmm..? sezeryan sonrası normal doğum olabileceğini duydum ama benim olmaz sanırım zümrada 3 saat suni sancı çektim hem çatım dardı hemde rahim ağzı sola doğruymuş hiç açılmam olmadı.. ikincidede normal olacağını sanmam...

trabzonda benim kızım tersti yoksa hissetmediğim sancıları serumla durdurdular hemde 3 cm açıklıkla hastaneye yattım suyum geldiğinde ama kısmette sezeryan varmış olduk gittiğim dr arası 4 yıl olmazsa yapmıyomuş arası az oluncada normal hevesim yok o kadar ama bi ihtimal hep aklımda

bebek ters olunca normal doğum neredeyse imkansız oluyo... sağlıklıca doğsunda nasıl olursa olsun diye düşünüyo o an insan... bu arada bende ankarada oturuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…