- 18 Eylül 2014
- 420
- 250
- 53
- 42
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #4.041
bende dun vuruldm cnmm tedbir amacli allhm sag salim kucagmza almayi nasip etsin gunde 3tanede progestan iciorm hep uyku")progestan iğnesi vurunuyorum
ceyceyyyy canım çok sevindim senin için de çok dua ettim ne güzel arka arkaya aldık güzel haberi tebrikler cnmmm.Kızlar iyi aksamlar
Sat 26 kasım bat 24 aralık bugün kan testim 140 cıktı reglime 2 gün var sanırım muhtemel dogm tarihim 25 agustos yada eylüle sarkacak tabi cok erken bi keseyi ve kalbi görelim de kacıncı haftada keseyi görebiliriz karından acaba regli kac gün gecmesi lazm 28 günde bi oluyorm
hayırlı olsun kese için değerin 6000 lerde karından görünür canım ortalama adetin geçtikten 2 hafta sonra gitsen rahat görürsün bu arada trabzonlu musunKızlar iyi aksamlar
Sat 26 kasım bat 24 aralık bugün kan testim 140 cıktı reglime 2 gün var sanırım muhtemel dogm tarihim 25 agustos yada eylüle sarkacak tabi cok erken bi keseyi ve kalbi görelim de kacıncı haftada keseyi görebiliriz karından acaba regli kac gün gecmesi lazm 28 günde bi oluyorm
ben ilk kızımda kalp atışını duyunca söyledim bunda dr gitmeden söyledimkızlar dün işyerine söyleyen varmı diye sordum kimse yazmamışbebeğime bişey olur diye söyleyip sora ortada kalırım korkusundan işyerime hala sölemedim.ama bulantılarım çok arttı.halsizliğim arttı.eşimde ozaman doğurana kadar söyleme öyle düşünme dedi ama korkuyorum kaybetmekten hala.
canım ağar geçiyo demekki senin aman yemene dikkat et gıdasız kalma.saol canım yazdığın için haklısın eşimde mantıklı söylei ozaman doğurana kadar söyleme risk hep var dedi. ama allah korusun küçük ya daha ondan kuruyorum heralde. dün masada yatıodum müdür neyin var dedi üşüttüm dedim git eve dedi. o derece ağır oluyorum bi anda. bu arada MİDESİ BULANA ARKADAŞLAR NANELİ SAKIZ ÇİĞNEDİM DÜN ÇİĞNEDİĞİM SÜRECE BULANTIM OLMADI ÇIKARDIĞIM ANDA SAKIZI BAŞLIYOR
Anladım cnm benim bulantılarım var çok fenaonlar farkedene kadar söyleme bence canım bende söylemedim tabi bulantım daha yok bi kişi biliyo o da hamile yakın bi arkadaşım :) ailem veya başkası bilmiyoo iki çocuğu olan komşum da biliyo..
ne güzel hemen sölemişsin. bende kalbi cuma duycam en azından onu duyayım öyle söyleyeyim dimi?ben ilk kızımda kalp atışını duyunca söyledim bunda dr gitmeden söyledim
kızancık doğum senle aynı sende yokmu bulantı. ben bianda bayılcak gibi oluyorum geçiyor sonra gene başlıyor ama hiç bitmeyen bazen azalan bir bulantım var.canım ağar geçiyo demekki senin aman yemene dikkat et gıdasız kalma.
bnde yok canım hiç bulanmadı bebeği görmesem kendimden şüphe edecektim yani.sana da geçmiş olsun canım geçecek inşallah.kızancık doğum senle aynı sende yokmu bulantı. ben bianda bayılcak gibi oluyorum geçiyor sonra gene başlıyor ama hiç bitmeyen bazen azalan bir bulantım var.
ne güzel bebek benim keseye yerleştiği gün başladıbnde yok canım hiç bulanmadı bebeği görmesem kendimden şüphe edecektim yani.sana da geçmiş olsun canım geçecek inşallah.
simdi van dayim gecrn sene ispartda idim...ozle isparta hastanesdnde ummuhan hanmda ilk dogumumu yaptim canmcimcimenaz ıspartadamı yaşıyorsun şimdi gördum hangi doktora gidiyorsun
bizde bitek hamile benim.ondanda çekiniyorumgünaydınlar bende çalışıyorum şu anda işyerin de bir hamile arkadaşım var ocak da doğum yapacak yılbaşında izine
çıkacak o gidince işyerine söylemeyi düşünüyorum izin almam zor oluyor çünki
saol canım ama bnde böyle kilo alıyorum valla hamileyim diye ne görsem hüpletiyorum valla.sen dikkat ediyomusunne güzel bebek benim keseye yerleştiği gün başladıbenim mideme dokunmayan bişe yoktu zaten çok hassasdı bebekde dokundu işte sevindim senin adına ne güzel şanslı gruptanmışsın
bende enteresan bulantı var ama herşeyi harika yiyorum.hiç tiksinmiyorum ama yedikten sonra o şişlik o bulantı o ağrıyı anlatamamsaol canım ama bnde böyle kilo alıyorum valla hamileyim diye ne görsem hüpletiyorum valla.sen dikkat ediyomusun
haha Allah Allah çok garip canım bulantının herçeşidi mevcut yani sende.Neyse maşallah diyelim derdimiz bu olsun onlar sağlıklı olsun yeterr.bende enteresan bulantı var ama herşeyi harika yiyorum.hiç tiksinmiyorum ama yedikten sonra o şişlik o bulantı o ağrıyı anlatamambenim konuşunca gülünce artıyor bulantım
aynen sağlıklı olsun umrumda değil diyorum ama bian ya konuşunca vakumlama yapıyor heralde çenemhaha Allah Allah çok garip canım bulantının herçeşidi mevcut yani sende.Neyse maşallah diyelim derdimiz bu olsun onlar sağlıklı olsun yeterr.
aynen canım sende erken başladı inşallah çok sürmez.bidaha doktor kontrolün ne zaman.kaçıncı haftada gidecen.aynen sağlıklı olsun umrumda değil diyorum ama bian ya konuşunca vakumlama yapıyor heralde çenemsadece uyucam geçiyor ozaman allah yardımcımız olsun ya bende her türlü var bulantı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?