• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınlar bende çalışıyorum şu anda işyerin de bir hamile arkadaşım var ocak da doğum yapacak yılbaşında izine
çıkacak o gidince işyerine söylemeyi düşünüyorum izin almam zor oluyor çünki

Kızlar iyi aksamlar
Sat 26 kasım bat 24 aralık bugün kan testim 140 cıktı reglime 2 gün var sanırım muhtemel dogm tarihim 25 agustos yada eylüle sarkacak tabi cok erken bi keseyi ve kalbi görelim de kacıncı haftada keseyi görebiliriz karından acaba regli kac gün gecmesi lazm 28 günde bi oluyorm
ceyceyyyy canım çok sevindim senin için de çok dua ettim ne güzel arka arkaya aldık güzel haberi tebrikler cnmmm.

Kızlar iyi aksamlar
Sat 26 kasım bat 24 aralık bugün kan testim 140 cıktı reglime 2 gün var sanırım muhtemel dogm tarihim 25 agustos yada eylüle sarkacak tabi cok erken bi keseyi ve kalbi görelim de kacıncı haftada keseyi görebiliriz karından acaba regli kac gün gecmesi lazm 28 günde bi oluyorm
hayırlı olsun kese için değerin 6000 lerde karından görünür canım ortalama adetin geçtikten 2 hafta sonra gitsen rahat görürsün bu arada trabzonlu musun

kızlar dün işyerine söyleyen varmı diye sordum kimse yazmamış :KK43::KK43::KK43: bebeğime bişey olur diye söyleyip sora ortada kalırım korkusundan işyerime hala sölemedim.ama bulantılarım çok arttı.halsizliğim arttı.eşimde ozaman doğurana kadar söyleme öyle düşünme dedi ama korkuyorum kaybetmekten hala.
ben ilk kızımda kalp atışını duyunca söyledim bunda dr gitmeden söyledim

saol canım yazdığın için haklısın eşimde mantıklı söylei ozaman doğurana kadar söyleme risk hep var dedi. ama allah korusun küçük ya daha ondan kuruyorum heralde. dün masada yatıodum müdür neyin var dedi üşüttüm dedim git eve dedi. o derece ağır oluyorum bi anda. bu arada MİDESİ BULANA ARKADAŞLAR NANELİ SAKIZ ÇİĞNEDİM DÜN ÇİĞNEDİĞİM SÜRECE BULANTIM OLMADI ÇIKARDIĞIM ANDA SAKIZI BAŞLIYOR :KK71:
canım ağar geçiyo demekki senin aman yemene dikkat et gıdasız kalma.

onlar farkedene kadar söyleme bence canım bende söylemedim tabi bulantım daha yok bi kişi biliyo o da hamile yakın bi arkadaşım :) ailem veya başkası bilmiyoo iki çocuğu olan komşum da biliyo..
Anladım cnm benim bulantılarım var çok fena :( bi anda geliyo bilmiyorum ya napcamı şaştım.zaten bölümüme sölemicem ik ya rapor vercem okadar

kızancık doğum senle aynı sende yokmu bulantı. ben bianda bayılcak gibi oluyorum geçiyor sonra gene başlıyor ama hiç bitmeyen bazen azalan bir bulantım var.
bnde yok canım hiç bulanmadı bebeği görmesem kendimden şüphe edecektim yani.sana da geçmiş olsun canım geçecek inşallah.

bnde yok canım hiç bulanmadı bebeği görmesem kendimden şüphe edecektim yani.sana da geçmiş olsun canım geçecek inşallah.
ne güzel bebek benim keseye yerleştiği gün başladı :( benim mideme dokunmayan bişe yoktu zaten çok hassasdı bebekde dokundu işte :KK37: sevindim senin adına ne güzel şanslı gruptanmışsın

günaydınlar bende çalışıyorum şu anda işyerin de bir hamile arkadaşım var ocak da doğum yapacak yılbaşında izine
çıkacak o gidince işyerine söylemeyi düşünüyorum izin almam zor oluyor çünki
bizde bitek hamile benim.ondanda çekiniyorum

ne güzel bebek benim keseye yerleştiği gün başladı :KK43: benim mideme dokunmayan bişe yoktu zaten çok hassasdı bebekde dokundu işte :KK37: sevindim senin adına ne güzel şanslı gruptanmışsın
saol canım ama bnde böyle kilo alıyorum valla hamileyim diye ne görsem hüpletiyorum valla.sen dikkat ediyomusun

saol canım ama bnde böyle kilo alıyorum valla hamileyim diye ne görsem hüpletiyorum valla.sen dikkat ediyomusun
bende enteresan bulantı var ama herşeyi harika yiyorum.hiç tiksinmiyorum ama yedikten sonra o şişlik o bulantı o ağrıyı anlatamam :(:KK53::KK53: benim konuşunca gülünce artıyor bulantım

bende enteresan bulantı var ama herşeyi harika yiyorum.hiç tiksinmiyorum ama yedikten sonra o şişlik o bulantı o ağrıyı anlatamam :KK43::KK53::KK53: benim konuşunca gülünce artıyor bulantım
haha Allah Allah çok garip canım bulantının herçeşidi mevcut yani sende.Neyse maşallah diyelim derdimiz bu olsun onlar sağlıklı olsun yeterr.

haha Allah Allah çok garip canım bulantının herçeşidi mevcut yani sende.Neyse maşallah diyelim derdimiz bu olsun onlar sağlıklı olsun yeterr.
aynen sağlıklı olsun umrumda değil diyorum ama bian ya konuşunca vakumlama yapıyor heralde çenem :KK48: sadece uyucam geçiyor ozaman allah yardımcımız olsun ya bende her türlü var bulantı

aynen sağlıklı olsun umrumda değil diyorum ama bian ya konuşunca vakumlama yapıyor heralde çenem :KK48: sadece uyucam geçiyor ozaman allah yardımcımız olsun ya bende her türlü var bulantı
aynen canım sende erken başladı inşallah çok sürmez.bidaha doktor kontrolün ne zaman.kaçıncı haftada gidecen.

Back