• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben kimyasal gebeliğimi yaşadığımda aynı zamanda biri daha yaşamıştı ve kaybettiğinde tekrar birilerinin teselli etmesi acını tazeleten bişey belki sen o kadar üzülmeyip kader deyip geçeceksin ama birileri hep geçmiş olsun diyo onu görünce kızımda kalp atışını bekledim bunda ise kan değerim benim baya yüksek çıktı yani kimyasal olma ihtimali pek yok yine yaşanacaksa yaşanır tabide hem o rahatlıkla hemde bi arkadaşım doğum izninde ben saklarken diğer çalışanda hamile kalırsa iş yeri kapanmasın diye dedim :-):-):-)

BEN ŞİMDİ BEBEĞİMİ BİLE GÖRDÜM. KİMYASAL OLDUM BENDE OZAMAN SÖYLEMEDİM İÇİMDE KÖTÜ HİSLER VARDI DEĞER DÜŞÜKTÜ. AMA BUNDA ŞUAN NORMAL HERŞY ALLAHIM İSTERSE GETİRCEM DÜNYAYA TAKDİR ALLAHIN AMA FENAYIM YANİ SÖYLEMEDENDE ZOR ANLAYIŞSIZLAR ÇNKİ

her hafta mı? her hafta ultrasona giriyo musunuz peki??

YOO HER HAFTA DEĞİL GERÇİ4 HAFTADIR DOKTORA GİDİYORUZ HEP AMA BİRİNDE HASTAYDIM DİYE KORKTUK BİRİNDE İŞYERİ RAPORU ALALIM DEDİK BİRİNDE DOKTOR DEĞİŞTİRDİK EN SONUNCUDA DOKTOR Bİ HAFTA SONRA GEL DEDİ ÖYLE YANİ. CUMARTESİ BEBEĞİDE KESEYİDE GÖRDÜK KALBİNİ CUMA İNŞ DUYCAZ.

BEN ŞİMDİ BEBEĞİMİ BİLE GÖRDÜM. KİMYASAL OLDUM BENDE OZAMAN SÖYLEMEDİM İÇİMDE KÖTÜ HİSLER VARDI DEĞER DÜŞÜKTÜ. AMA BUNDA ŞUAN NORMAL HERŞY ALLAHIM İSTERSE GETİRCEM DÜNYAYA TAKDİR ALLAHIN AMA FENAYIM YANİ SÖYLEMEDENDE ZOR ANLAYIŞSIZLAR ÇNKİ
ben söyledim canım ya izin alıyoruz doktora,sağlık ocağına gidiyoruz suratlarını çekemem vallahi.

Ozetle ne zaman dr a gidiyoruz simdi.ben aradim dr.umu beta hcg ne 2 gunde 1 baktir 2 ye katlayacak dedi.1000 i gordunmu atla gel keseye bakalm dedi.en gec cuma 1000 i gorurum die dusunuyorum

Kizlar hamilelik mide bulantisi esimden sogudum sanki, daha 3aylik evliyiz hamilelik cok degstrdi beni cinsel hayatmzda bitti çünkü istemyrm esmn bana yaklsmsnida istemyrm napmalym benimle ayni durumda olanlr var mi

söyle o zaman bence niye bekliyon

Gunaydiiiin
cuma gunu kesemizi gormeye gidicez insallah ama gecmiyor zaman cok merak ediyorum onun disinda iyiyiz sukur
kalp atisini en erken ne zaman duyariz arkadaslar?

Kizlar simdi ben bir sey sorucam.bebislerin organlari olusuyor ya simdi duzenli neler yiyorsunuz.ben findik sut keci boynuzu yumurta her gun basladim az az yemege.ne yenirki ne iyi gelirki tam gelisme asamasinda

Ozetle ne zaman dr a gidiyoruz simdi.ben aradim dr.umu beta hcg ne 2 gunde 1 baktir 2 ye katlayacak dedi.1000 i gordunmu atla gel keseye bakalm dedi.en gec cuma 1000 i gorurum die dusunuyorum

değer 1000 ken karından görünmez alttan muayene olmak sorun değilse sizin için gidin o tarihte yoksa 6000 i hesaplayın

Back