- Konu Sahibi ayse1234512
- #4.081
Merhaba :) Hosgeldin.merhaba kızlar.. ben de ağustos annesiyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba :) Hosgeldin.merhaba kızlar.. ben de ağustos annesiyim
Merhaba hosgeldin :)Bendee agustos annesiyimm:))
ben henuz gitmedim. Bugun 5. haftam bitiyor. Niyetim 8. haftada gitmek. Ilk cocugumda 7. haftada gitmistim ama.Kizlar hamile oldugunuzu ogrendiginizde hemrn mi gittiniz doktora yoksa belirli bi haftayi beklediniz mi ben 7. Haftamdayim gitmelimiyim sizce
ilk kızımda sade kese görmüştük bu bebğimde bebeğide gördük kalp atışınıdagidince neleri öğrendin bende 6 yı doldurup gideceğim
ben kimyasal gebeliğimi yaşadığımda aynı zamanda biri daha yaşamıştı ve kaybettiğinde tekrar birilerinin teselli etmesi acını tazeleten bişey belki sen o kadar üzülmeyip kader deyip geçeceksin ama birileri hep geçmiş olsun diyo onu görünce kızımda kalp atışını bekledim bunda ise kan değerim benim baya yüksek çıktı yani kimyasal olma ihtimali pek yok yine yaşanacaksa yaşanır tabide hem o rahatlıkla hemde bi arkadaşım doğum izninde ben saklarken diğer çalışanda hamile kalırsa iş yeri kapanmasın diye dedim
her hafta mı? her hafta ultrasona giriyo musunuz peki??
ben söyledim canım ya izin alıyoruz doktora,sağlık ocağına gidiyoruz suratlarını çekemem vallahi.BEN ŞİMDİ BEBEĞİMİ BİLE GÖRDÜM. KİMYASAL OLDUM BENDE OZAMAN SÖYLEMEDİM İÇİMDE KÖTÜ HİSLER VARDI DEĞER DÜŞÜKTÜ. AMA BUNDA ŞUAN NORMAL HERŞY ALLAHIM İSTERSE GETİRCEM DÜNYAYA TAKDİR ALLAHIN AMA FENAYIM YANİ SÖYLEMEDENDE ZOR ANLAYIŞSIZLAR ÇNKİ
hayirli olsun allah tamamina erdirsinmerhaba bende aranıza katıldım bende ağotosta anne olacağım rabbim izin verirse
söyle o zaman bence niye bekliyonBEN ŞİMDİ BEBEĞİMİ BİLE GÖRDÜM. KİMYASAL OLDUM BENDE OZAMAN SÖYLEMEDİM İÇİMDE KÖTÜ HİSLER VARDI DEĞER DÜŞÜKTÜ. AMA BUNDA ŞUAN NORMAL HERŞY ALLAHIM İSTERSE GETİRCEM DÜNYAYA TAKDİR ALLAHIN AMA FENAYIM YANİ SÖYLEMEDENDE ZOR ANLAYIŞSIZLAR ÇNKİ
söyle o zaman bence niye bekliyon
cumaya bişey kalmamışta iş yoğunluğu tavır anlamında söylemen rahatlatacaksa seni söyle benceKALBİNİ ALTDAN DUYARIZ DEDİ YOK DEDİM CUMA GEL ÜSTDEN BAKALIM DEDİ BENDE DUYAYIM ÖYLE DİYİM DEDİM SENCE BEKLİYİMMİ CUMAYI
SORMA CUMA İZİN ALACAM NE DİYECEM DİYE ZORLANIYOM :)ben söyledim canım ya izin alıyoruz doktora,sağlık ocağına gidiyoruz suratlarını çekemem vallahi.
Ozetle ne zaman dr a gidiyoruz simdi.ben aradim dr.umu beta hcg ne 2 gunde 1 baktir 2 ye katlayacak dedi.1000 i gordunmu atla gel keseye bakalm dedi.en gec cuma 1000 i gorurum die dusunuyorum
AYNEN CANIM ÖYLE YAPAYIM BİLSİNLER BİTSİN GİTSİNcumaya bişey kalmamışta iş yoğunluğu tavır anlamında söylemen rahatlatacaksa seni söyle bence
söyle canım güzel bir haber aldık onun için gidiyorum çok yeni inşallah emin olunca sizinle tekrar paylaşırım de amannnSORMA CUMA İZİN ALACAM NE DİYECEM DİYE ZORLANIYOM :)