2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay ne güzel. Ya abksana ben dün gece krem sürmeyi bile unuttum of yaa hem de daha konuştuğumuz gün :S

İnşallah biran önce tatlım :)

Ben vitamini düzenli kullanmadım tatlım doktoruma ad söyledim hergün kullanmana gerek yok çünkü vitamin eksiğin yok bu depolamak için demişti artıdan takviye demişti o yüzden olsa gerek.. Bir de benim genelde iştahım kapanıyor yediklerimden tat alamıyorum pek ama yine de kendimi kasıyorum yiyorum. Kız salma salma doğumdan sonra süt gelsin diye salcaz oraya sakla kendini

Tatlım sen hangi hastaneye gidiyorsun? Doğum 1250TL güzelmiş. Peki neler dahil içine?

Canım benimde aynı durum var ama ben yattığım odaya alacağım bebeği ve 2 yaşına kadarda böyle olacak.zaten uzağımda olamayacağı için ayrı bir odaya gerek yok.sende canını sıkma bence.

Neden 2 yaşına kadar aynı odaya almayı düşünüyorsun ki? Yani ben bir sürü açıdan bakmaya çalışıyorum. Belki eksik açılarım vardır ama... Mesela eşinle ilişkiye girerken zorluk yaşayacaksın 2 yıl aman çocuk görmesin diye. Veya odada klimayı kendine göre değil bebeğe göre açacaksın ya hasta olacaksın ya uykusuz kalacaksın. Klimayı açmasan odadaki oksijen miktarını düşünürsek onun bebek ciğerlerine fazla karbondioksit gidecek çünkü iki yetişkin olarak onun kaç katı oksijen alıp karbondioksit vereceksiniz odaya. Ya da bebek açısından bakalım. Bir bireyin karakteri aslında bebeklikte oturur. Bir özgürlük hissiyeti, daha doğrusu bireysellik bilinci diyelim 36 aylık olmadan oturur kişide. Ve bu genelde çok daha erkenken oturur. Hem o yaşa geldiğinde odasını ayırmaya kalktığında yadırgayacaktır bireysellik de oturmamış olacağı için. Daha çok zorlanacaksındır büyük ihtimalle o zaman.. Ben karakteristik gelişimine çok önem verdiğim için en geç 6 aylık olduğunda odasını kesinlikle ayırmayı düşünüyorum. Benim ailem de bana öyle yapmış zamanında 6 aylık olduğum anda ayırmış. Ben de bunun doğru olduğunu düşünüyorum kuzum.. Yani tamam özellikle çalışan bir anne olarak bebeğin yanına gidip gelmek her uyandığında zor olacaktır ama ilerde ona zorluk yaşatacağıma kendim zorluk çekerim çok daha iyi. Üstelik gece uykusunun düzene girmesi ne kadar sürecek ki sanki o zorluğu ne kadar çekicem ki...

Ben varim erken dogum tehlikesi yasiyoruz. Doktora git canim.

Tek başına bunun için erken doğum tehlikesi diyemeyiz yorgun_86 . Pek çok şey olabilir. Belki sadece bebek sen ayağa kalktığında oraya toparlanıyordur. Belki sadece mesanene baskı yapıyordur o sırada idrarını yapsan düzelebilir. Korkma hemen...

Ramazan da kesin kilo alıcam sahurda yiyorym iftarda oruçlulRdan daha çok yiyorum... Eee gündüzde yiyorum.. :))

Maşallahhh Tatlım yok öyle düşünme. Gündüz bebiş yiyor sahiurda iftarda normal kısmını sen yiyorsun oruçludan fazla kısmını bebiş yiyor gibi düşün

Kuzum 1 hafta daha dayansan, o 1 haftayı bebişle geçirsen doğumdan sonraya aktarıp daha mutlu olmaz mısın? Ben de çok zorlanıyorum artık ama mecbur dayanıyorum...
Dayanmaya çalışıyorum canım zaten seneye evdeyim kısmetse bi yıl ben bakıcam oğluma

Bu arada haftanın son iş gününden herkese günaydın kızlar :)
Günaydınnn.. sen de bendensin.. Ben de işteyim bugün ve yarın da Kara haftasonu.. Zor zor bu durumda çalışmak Allah yardımcımız olsun..
Ramazan da kesin kilo alıcam sahurda yiyorym iftarda oruçlulRdan daha çok yiyorum... Eee gündüzde yiyorum.. :))
Ben de :) 2 gündür iftarda kendimi kaybediyorum.. Kilo dert değil de yememem gereken şeyleri de yemeye başladım.. Frenlemem lazım kendimi :/
Ay ne güzel. Ya abksana ben dün gece krem sürmeyi bile unuttum of yaa hem de daha konuştuğumuz gün :S
Ben de bi unutkanım şu krem sürme konusunda ya.. Dün evdeydim sürecektim güya bi üşengeçlik hali sonra da unutmuşum.. Şu anda çatlak yok da son aylarda çatlar diyorlar ya tırsıyorum

Dayanmaya çalışıyorum canım zaten seneye evdeyim kısmetse bi yıl ben bakıcam oğluma

Hım o zaman tamam sen zaten bol bol zaman geçirebileceksin minik melekle :) Ne güzel tatlım keşke benim de böyle bir şansım olabilseydi :) O zaman tabi dinlenmen en güzeli artık :)

Al benden de o kadar kuzum Hemencecik unutuyorum. Ama bişi diyim mi bence bizim bu halimiz unutkanlıktan seğil üşengeçlikten

Bu arada şu çoklu alıntıyı nasıl yapıyosunuz ya ben niye yapamıyorum kızlar yaa :/ :/

slm kızlar bnmde bebiklerin hareketleri 2 gündür daha az gibi ama sanki kız pozisyonunu değiştirdi ondan olabilir diye düşünüyorm bide 2 gündür hareket az itmeleri çoktu ikiside sola geçmiş gibi hissediyodm dün aksam bi baktım sol yanım çatlamış moralim bozuldu

Kuzum alinti yaparken cevapla yerine "coklu alintiyi" seciyorsun. Yazarken de "alintilari ekle" diyorsun. Mesajini yaziyorsun

Kesinlikle canım üşengeçlikten :) Bu üşengeçlik bize sonunda çatlak olarak geri dönmez umarım :)
Çoklu alıntı için alıntı yapacağın mesajın sağ altındaki çoklu alıntıya tıkla.. sonrasında alıntıları tamamladıktan sonra aşağıda mesajı yazdığın kısımda alıntıları ekle yazan yere tıklayınca bütün yaptığın alıntılar eklenmiş oluyor canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…