- 1 Aralık 2014
- 1.521
- 1.001
- 198
- 36
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #39.181
ne demek cnm herzaman..yap bencede elimizden geleni yapalımda çatlarsakta artık yapcak bişey yok.hem cilt rahatlıyo kaşıntı olmuyo hemde çatlak için bi önlem.düşün ben 16 kilo aldım karnım dümdüzdü bi anda kocaman oldu ve çatlak yok daha
selam kızlar herkesler iyidir umarım
Ayazım iyi çok şükür emzirmeye gidiyorum günde iki kere uyanıksa güzel emiyor uyuyorsa zor oluyor iyice emmeyi başardığı zaman taburcu olacağız inşallah çok şükür bir sıkıntımız yok hepinizi öptük
alıntı yapamadım.cnm bu vitamin hapı mahvetti beni çok hızlı kilo aldırdı ve iştah açtı bende hiç kısmadım kendimi saldım çayıra mevlam kayırasu bende 2-3 lt içiyorum mutlaka öncedende çk içerdim.amannn napıyım bebişim sağlıklı gelsinde veririm inş
hastaneyi beğenmedim malesef ama fiyatları daha uygun bana doğum 1250 tl dedi yatıştaki kadın herşey içinde.nts den fln da para almadılar eski hastane alıyomuş o yönleri daha iyi medstara göre.ultrasonu çok iyi ilk defa güzel bi pozu oldu oğluşumun.doğumhanesi ebeler fln nasıl cnm
Canım benimde aynı durum var ama ben yattığım odaya alacağım bebeği ve 2 yaşına kadarda böyle olacak.zaten uzağımda olamayacağı için ayrı bir odaya gerek yok.sende canını sıkma bence.
Burda anladığım kadarıyla sohbet yok kimse kimseye yer vermiyor birkaci dışında
Ben varimerken dogum tehlikesi yasiyoruz. Doktora git canim.
Ramazan da kesin kilo alıcam sahurda yiyorym iftarda oruçlulRdan daha çok yiyorum... Eee gündüzde yiyorum.. :))
Ben 34e gireceğim son 6 hafta huhuuuuuu
Dayanmaya çalışıyorum canım zaten seneye evdeyim kısmetse bi yıl ben bakıcam oğlumaKuzum 1 hafta daha dayansan, o 1 haftayı bebişle geçirsen doğumdan sonraya aktarıp daha mutlu olmaz mısın? Ben de çok zorlanıyorum artık ama mecbur dayanıyorum...
Günaydınnn.. sen de bendensin.. Ben de işteyim bugün ve yarın daBu arada haftanın son iş gününden herkese günaydın kızlar :)
Ben de :) 2 gündür iftarda kendimi kaybediyorum.. Kilo dert değil de yememem gereken şeyleri de yemeye başladım.. Frenlemem lazım kendimi :/Ramazan da kesin kilo alıcam sahurda yiyorym iftarda oruçlulRdan daha çok yiyorum... Eee gündüzde yiyorum.. :))
Ben de bi unutkanım şu krem sürme konusunda ya.. Dün evdeydim sürecektim güya bi üşengeçlik hali sonra da unutmuşum.. Şu anda çatlak yok da son aylarda çatlar diyorlar ya tırsıyorumAy ne güzel. Ya abksana ben dün gece krem sürmeyi bile unuttum of yaahem de daha konuştuğumuz gün :S
Dayanmaya çalışıyorum canım zaten seneye evdeyim kısmetse bi yıl ben bakıcam oğluma
Günaydınnn.. sen de bendensin.. Ben de işteyim bugün ve yarın daKara haftasonu.. Zor zor bu durumda çalışmak Allah yardımcımız olsun..
Ben de :) 2 gündür iftarda kendimi kaybediyorum.. Kilo dert değil de yememem gereken şeyleri de yemeye başladım.. Frenlemem lazım kendimi :/
Ben de bi unutkanım şu krem sürme konusunda ya.. Dün evdeydim sürecektim güya bi üşengeçlik hali sonra da unutmuşum.. Şu anda çatlak yok da son aylarda çatlar diyorlar ya tırsıyorum
:)) öyle düşüniyim dimii.. Haklısın bencede:)))MaşallahhhTatlım yok öyle düşünme. Gündüz bebiş yiyor sahiurda iftarda normal kısmını sen yiyorsun oruçludan fazla kısmını bebiş yiyor gibi düşün
Al benden de o kadar kuzumHemencecik unutuyorum. Ama bişi diyim mi bence bizim bu halimiz unutkanlıktan seğil üşengeçlikten
Bu arada şu çoklu alıntıyı nasıl yapıyosunuz ya ben niye yapamıyorum kızlar yaa:/ :/
Kesinlikle canım üşengeçlikten :) Bu üşengeçlik bize sonunda çatlak olarak geri dönmez umarım :)Al benden de o kadar kuzumHemencecik unutuyorum. Ama bişi diyim mi bence bizim bu halimiz unutkanlıktan seğil üşengeçlikten
Bu arada şu çoklu alıntıyı nasıl yapıyosunuz ya ben niye yapamıyorum kızlar yaa:/ :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?